Pes etmek yok kizlarr, kiloya ihtiyacimiz var.
Dusunsenizde biraz kilo alsak, istedigimiz elbiseler bedenlerimize daha guzel otursa,
kivrimlarmiz daha belirgin olsa, ne guzel olur yaa
Pes etmek yok kizlarr, kiloya ihtiyacimiz var.
Dusunsenizde biraz kilo alsak, istedigimiz elbiseler bedenlerimize daha guzel otursa,
kivrimlarmiz daha belirgin olsa, ne guzel olur yaa
arkadaşlar ben poleni kullanıyorum gerçekten iştah açmaya çok büyük etkisi var.bebe biskvisi karışımın içine atıyorum 1 tatlı kaşığı kadar polen sütte eritiyorum önce öyle tadı madı yok.kilo aldınmı derseniz ben pek alamadım ama sanırım stresten.kardeşim 12 yaşında aşırı zayıf ve iştahsızdı onada kilo aldırmaya çalışıyorum bu bebe biskivisini her gece oonada yediriyorum içine 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 tatlı kaşığı polen atıyorum.o 3 4 kilo aldı ramzanın ortasında başlamıştık ikimizde iştahı acayip arttı normalde karnım acıktı demeyen çocuk karnım acıktı diyip duruyo.benimde iştahımı gerçekten çok arttırdı.kesinlikle öneriyorum poleni
fiyatına gelince 60 gr 8 buçuk gibi bişeye aldık marketten belki aktarlarda falan daha ucuzdur bakmadım bilmiyorum.ayrıca ramazanda başladık polene daha geçenlerde bitti.2 kişi kullanıyoruz bide.
Bngecen hafta yarım kılo aldım dıe gobek atıodum ama gerı werdım..
tablo sorunu yaşayanlar diye bi başlık gördüm ordakilere konunun linkini paylaşınca düzeltiyolarmış elclone sen bi msj atsan belki düzelir ben oraya yazmayı denedim ama yetkim yokmuş anlamadım
göbek attın diye geri vermiş olabilir misin )
kızlar bu arada curly'ye sorunu bildirirsek çözer sanırım. bi başlık açılmış zaten tablo sorunu yaşayanlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?