• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

Günaydın herkese :) şimdi ne yapıyoruz, tüm bilgileri baştan mı yazacağız? Bu haftaki gelişmeleri ne zaman göndereceğiz? İştahınızın yerinde olduğu güzel bir haftasonu dilerim :16:

Kızlar ben yatmadan öce mutlaka bışeyler yıyıp yatıyorum alışkanlık halıne getırdım kılomda arttı eğer hazımsızlık sorununuz yoksa deneyın derım

kızlar herkese merhaba.. bu tabloların silinmesi çok kötü oldu.. şimdi silbaştan mı başlıycaz napcaz bilemiyorum.. neyse bilgileri hazırlayanlarla yeni tablo yapcam.. bir de tablo silinir nolur nolmaz diye tablo tarzı başka birşey yapabilirim.. yönetime mesaj attım hiçbir cevap yok. çok sinirlendim gerçekten de. :57: ben kilo artışı değil düşüşü yaşadım malesef :14: öyle işte kızlar.. rica etsem hepiniz yönetime mesaj atabilirmisiniz durumu açıklayan.. tabloları en azından son tabloyu geri yuklesinler veya bir açıklama yapsınlar bundan sonra ona göre hareket edelim.. ne kadar çok kişi cevap atarsak o kadar kesin olur geri dönüşleri sanırım.. öpuyorum herkesi :79:

Kimse bisey yazmıyor ya tesvik yok kilo almak icin

Ben de aynı şeyi düşünüyordum:14: Herkes gelişmeleri yazsa daha iyi olacak. Tablolar silinmiş olabilir ama devam edelim takım ruhuyla :) O sorun düzelene kadar da vakit kaybı olmasın bence.
Ben anlatmakla başlayayım. Kilo sorunum birkaç aydır var ama burayı okuyana kadar kilo almak için düzenli birşey yapmıyordum, hatta hiçbirşey yapmıyordum. Ama yarışma olduğunu ve benim gibi kilo almak isteyen insanlar olduğunu görünce ben de başlamak istedim. Hatta siteye bu vesileyle üye olum. 1 hafta oldu şimdi. Baya düzenli beslendim. Ana ve ara öğünleri kaçırmadım. Bebe maması takviyesi de yaptım. Onun dışında kuruyemiş epey fazla yedim ara öğünlerde. Bu hafta 600 gr almışım. Çok mutlu oldum. Zamanla daha iyi olacağına da inanıyorum. :16:
Sizler nasıl bir hafta geçirdiniz? Anlatın da hareketlensin burası :)

Ben yarım kilo aldım sevgilimle 2 haftadır görüsmüyorduk bugün görüstük kilo mu aldın sen dedi hemen farketti yarım kiloyu bile cok mutlu oldum:D

Bende haftanin basinda bir dusus yasadim,
Daha sonra geri eski kiloma donmeyi basardim.
Durmak yok yola devam.
Benim yarin insallah vaktim olunca tekrar herkezin kilosunu hedefini not ederim.
Not ettikten sonrada tabloyu printscreen yapip resim olarakta kayit ederim.
En azindan silinse bile elimizde biseyler olmus olur.

Neyse herkese basarilar,
bol kalorili gunler bizi bekliyor:66:

kızlar ben de yarım kilo falan aldım galiba ama bir günüm diğerimi tutmadığı için bir yiyip bir yememe huyum olduğu için kilomu muhafaza edemiyorum :50::50: bu arada ben 1 hafta içerisinde yarım kilo dut pekmezini bitirmişim de haberim yok sabah akşam ılık sütle karıştırıp içtim severek ve isteyerek ama fazla şeker yüklemesinden kara ciğerlerimi yoracağım diye korkuyorum bu arada da yüzümde de sivilceler çıkmaya başladı sanırım pekmezden oldu ama napayım başka türlü canım bişey yemek istemiyor artık kilo alana kadar devam edeceğim sonra azaltırım...

kızlar ben de yarım kilo falan aldım galiba ama bir günüm diğerimi tutmadığı için bir yiyip bir yememe huyum olduğu için kilomu muhafaza edemiyorum :50::50: bu arada ben 1 hafta içerisinde yarım kilo dut pekmezini bitirmişim de haberim yok sabah akşam ılık sütle karıştırıp içtim severek ve isteyerek ama fazla şeker yüklemesinden kara ciğerlerimi yoracağım diye korkuyorum bu arada da yüzümde de sivilceler çıkmaya başladı sanırım pekmezden oldu ama napayım başka türlü canım bişey yemek istemiyor artık kilo alana kadar devam edeceğim sonra azaltırım...

Pekmezi 1 gün ic 1 gün icme onun yerine fındık badem vs yiyebilirsin o gün. Kilo alıcam diye saglıgından olma

Kekliik,
Aska dusuyorsan, yemege icmeye daha cok sarilman lazim, Askina daha guzel gozukursun kilo alirsaan.
Lutfen yemek yemegi ihmal etme, askin icin ye :69:

Kekliik,
Aska dusuyorsan, yemege icmeye daha cok sarilman lazim, Askina daha guzel gozukursun kilo alirsaan.
Lutfen yemek yemegi ihmal etme, askin icin ye :69:

biliyorum biliyorum ama ben de böyle durumlarda yemeden icmeden kesiliyorum.gerçi her zaman hazırım da kesilmeye:)
bu konuya takık olduğumu biliyo sürekli takılıyo bana.en sonunda herkes senin gibi olmak istiyo sacmalama dedi:69:

ama yaşasın tombik olmak vazgeçmek yokkk!!

kızlar ben pes etmek üzereym ya :( bana bişiler söleyn motive edin çok sinirlerim bozuk. işyernde hergün gitgide zayıflıyosun kelimelerinden bıktım :5: 40 kiloyum hala psikoljim alt üst oldu artık takık oldum bu duruma :14:

ben adet oncesı tatlı ıstegımle cıkolata cok yedım 300 gr aldım arkdslar ama artık cnm ıstemıooo

Pes etmek yok kizlarr, kiloya ihtiyacimiz var.
Dusunsenizde biraz kilo alsak, istedigimiz elbiseler bedenlerimize daha guzel otursa,
kivrimlarmiz daha belirgin olsa, ne guzel olur yaa :69:

Kızlar istedigimiz kıyafetleri giyecegimiz ve fizigimizle göz doldurdugumuz günleri düsünelim ve pes etmeyelim

Back