• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

Pes etmek yok kizlarr, kiloya ihtiyacimiz var.
Dusunsenizde biraz kilo alsak, istedigimiz elbiseler bedenlerimize daha guzel otursa,
kivrimlarmiz daha belirgin olsa, ne guzel olur yaa :69:

Aynen katılıyorum :16: Olumlu düşünelim. Başta daha zordur ama mide zamanla açılıyor.
Arı poleninin kilo almaya yardımcı olduğunu okudum. Sağlık için de iyiymiş. Bu konuda fikri olan veya kullanan var mı?

kizlar size tavsiyem fast food yemeniz. inanilmaz istah aciyor. kilo aliyorsunuz. ari sutu bal polen falan bence bosverin para dubarasi onlar. bir de yedikce yiyesiniz gelir, benim gozlemim bu. yemedikce de istahiniz kapanir. o yuzden 2-3 saatte bir az da olsa bir seyler yiyin.

Benim en buyuk sorunum sabah erken saatte kahvalti yapabilmek.
Evdekilerin hepsi okulda, iste felan oluyor. Yanliz oluncada hic biseyin tadi yok.
Bunu bi becersemgerisi gelecek birde uyumadan once birsey yemem lazim,
ama genelde 1 saat telefonda konustugum icin buna firsat bulamiyorum:57:

Bende fastfood daha once denemistim, hergun disarda biseyler yiyodum,
ama keseye zarardan baska bi ise yaramadi. Kilo alamamistim.
Ari polenini denemeyi dusunuyorum ama.

Son düzenleme:
kızlar benim bi doktor arkadaşa da hocası en çok kilo aldıran yiyeceklerin başında aı sütü ve polenin geldiğini söylemiş ben düşünüyorum ikisini karıştırıp yemeyi ama dediğiniz gibi çok pahalı ama napalım en azından sağlıklı kilo alana kadar iştah açılana kadar yenilebilir zaten iştahım olsa normal insanlar gibi yemek yiyeceğim...

Arı poleni birçok şeye iyi geliyormuş kilo almaya fayda etmesinin yanında. Ama beni düşündüren yiyebilir miyim, tadı nasıldır gibi şeyler. Günde 2 kahve kaşığı yazıyor, balla karıştırabilirim belki. Yani, o kadar para verip yiyememek hoş olmaz. Doğal ve sağlıklı olması teşvik ediyor kullanmaya.
Bence fast food'la kilo almaya çalışmayın. Hem sağlıksız olur, hem de sadece yağ birikimi yapar, karın ve kalçada toplanır :( Evdekilerle kalorili şeyler hazırlayarak ve düzenli beslenerek kilo almaya çalışmalıyız bence.

arkadaşlar ben poleni kullanıyorum gerçekten iştah açmaya çok büyük etkisi var.bebe biskvisi karışımın içine atıyorum 1 tatlı kaşığı kadar polen sütte eritiyorum önce öyle tadı madı yok.kilo aldınmı derseniz ben pek alamadım ama sanırım stresten.kardeşim 12 yaşında aşırı zayıf ve iştahsızdı onada kilo aldırmaya çalışıyorum bu bebe biskivisini her gece oonada yediriyorum içine 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 tatlı kaşığı polen atıyorum.o 3 4 kilo aldı ramzanın ortasında başlamıştık ikimizde iştahı acayip arttı normalde karnım acıktı demeyen çocuk karnım acıktı diyip duruyo.benimde iştahımı gerçekten çok arttırdı.kesinlikle öneriyorum poleni
fiyatına gelince 60 gr 8 buçuk gibi bişeye aldık marketten belki aktarlarda falan daha ucuzdur bakmadım bilmiyorum.ayrıca ramazanda başladık polene daha geçenlerde bitti.2 kişi kullanıyoruz bide.

arkadaşlar ben poleni kullanıyorum gerçekten iştah açmaya çok büyük etkisi var.bebe biskvisi karışımın içine atıyorum 1 tatlı kaşığı kadar polen sütte eritiyorum önce öyle tadı madı yok.kilo aldınmı derseniz ben pek alamadım ama sanırım stresten.kardeşim 12 yaşında aşırı zayıf ve iştahsızdı onada kilo aldırmaya çalışıyorum bu bebe biskivisini her gece oonada yediriyorum içine 2 tatlı kaşığı pekmez ve 1 tatlı kaşığı polen atıyorum.o 3 4 kilo aldı ramzanın ortasında başlamıştık ikimizde iştahı acayip arttı normalde karnım acıktı demeyen çocuk karnım acıktı diyip duruyo.benimde iştahımı gerçekten çok arttırdı.kesinlikle öneriyorum poleni
fiyatına gelince 60 gr 8 buçuk gibi bişeye aldık marketten belki aktarlarda falan daha ucuzdur bakmadım bilmiyorum.ayrıca ramazanda başladık polene daha geçenlerde bitti.2 kişi kullanıyoruz bide.

Bilgi için teşekkürler canım. İçimi rahatlattın:16: Ben de bir denerim o halde.

Kızlar:( ya kılo cbuk alanlaraz yıyıp kalkıo o yemek yetıo onlara.bıze nıye yetmıo yaaa.isyan etcem artk alıswerıse cıktım pantolon falan alcaktım.bol pantolon ıstıorum ama gıyınce ıcınde kayboluorum..sinir oldum bişi almadan geldım.artık bı cozum istıyorum

benimde boyum 1.60 kilom 42/43 arasından gidip geliyor biraz kilo almam lazım çevremdekilerden bunu söylüyorum ama en önemlisi ben kilo almak istiyorum benim olmam gereken ideal kilo 51 felanmış ama okadar da istemiyorum şöyle 3-4 kilo alabilirsem çok iyi olacak biraz kilo alınca yakışıyorsa zayıf olmak herzaman iyi degil

ben de poleni zaman zaman kullanırdım sağlıklı olduğu için ama henüz kilo alma amacıyla kulanmadım hatta bir ara saçlarıma sürüyordum sıcak suda eritip çörek otu yağıyla karıştırıp ona bile faydası var yani ama bu aralar yapmıyorum memlekete gidince arı sütü alacağım polenle karıştırıp yemeyi düşünüyorum

bende bi multivitamine başladım. bikaç site de kilo aldırdığına ve iştah açtığına dair yorumlar okumuştum.
işe yararsa sizlerle de paylaşırım.

Kızlar yeni liste yapılmayacakmı.
Çok şükür 1 haftada yarım kilo aldım valla buna bile mutlu oldum.Aynı şekilde decam edicem.Yarışma başlasa daha iyi olacak ama.İnsanı motive ediyor.

tablo sorunu yaşayanlar diye bi başlık gördüm ordakilere konunun linkini paylaşınca düzeltiyolarmış elclone sen bi msj atsan belki düzelir ben oraya yazmayı denedim ama yetkim yokmuş anlamadım:(

Bngecen hafta yarım kılo aldım dıe gobek atıodum ama gerı werdım..

Bngecen hafta yarım kılo aldım dıe gobek atıodum ama gerı werdım..

göbek attın diye geri vermiş olabilir misin ) :60:
kızlar bu arada curly'ye sorunu bildirirsek çözer sanırım. bi başlık açılmış zaten tablo sorunu yaşayanlar diye.

tablo sorunu yaşayanlar diye bi başlık gördüm ordakilere konunun linkini paylaşınca düzeltiyolarmış elclone sen bi msj atsan belki düzelir ben oraya yazmayı denedim ama yetkim yokmuş anlamadım:(

canım çok teşekkürler haber verdigin için.. hemen oraya bir yazayım.. defalarca mesaj attım yönetime ama çözüm bulamadım bir de onu deneyeyim.. kızlar bu arada tam gaz devam edin.. tablo yok diye salmak yok.. tablo gelsin yarışma son hızılya devam edicek :) öpuyorum hepinizi :)

hımm o tablo ile ilgili olan konu kapatılmış.. ayrıca yeni bir konu açılmış sitede değişiklikler olması sebebiyle avatar, smile ve tablo sorunu varmış ve düzeltilecekmiş. bu yuzden şu an tablo yapamıyorum. şimdi sizlerden şöyle birşey isteyecegim.. yaş boy ve kilolarınızı bana özel mesaj yoluyla atabilirmisiniz.. hem bir kagıda not alayım.. hem bilgisayara kaydedeyim.. tablolar hazırlanana kadar da bilgiler tamamen toplanmış olur. mesaj atamayanlar da buraya yazarlarsa (100 mesajı doldurmamış olanlar) atamadıklarını söleyip rica ederlerse hanginiz denk gelirse o kişilerin nicki ve bilgilerini mesaj olarak atabilirmisiniz. ya tabi çok sorun değil atabilen kendi mesajını atsın atamayan buraya yazsın ben bakarım geçmiş sayfalara alırım onları da ama gözümden kaçarsa diye söyledim.. çok uzattım galiba :/ kısacası mesaj atabilenler lütfen özel mesaj olarak atarsanız bilgilerinizi hem gözden kaçmamış olur hem daha rahat olur :)

kilolu günlerr :)

Son düzenleme:
göbek attın diye geri vermiş olabilir misin ) :60:
kızlar bu arada curly'ye sorunu bildirirsek çözer sanırım. bi başlık açılmış zaten tablo sorunu yaşayanlar diye.

:D:D koptumm ya.. p...n aldırıo daha once denedım ama ona baslamaya da korkuorum..ayakta uyutuo ınsanı calısıorum cok zor olcak dıe baslayamıorum... bebe biskuvısı ıse yarıomuş ama onuda ben duzenlı yapamıyorum

Ben bebe bisküvisiyle şuanda yarım kilo almış bulunmaktayım.Aslında daha çok alırdım ama misafirim gelecek diye büyük temizliğe başladım.Halılar koltuklar duvarlar sil sil anca bu kadar aldım.Bu hafta dahada alacam inş.Hiç olmazsa artık umudum var :)

Back