• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

Kızlar:( ya kılo cbuk alanlaraz yıyıp kalkıo o yemek yetıo onlara.bıze nıye yetmıo yaaa.isyan etcem artk alıswerıse cıktım pantolon falan alcaktım.bol pantolon ıstıorum ama gıyınce ıcınde kayboluorum..sinir oldum bişi almadan geldım.artık bı cozum istıyorum

aynen cnm alışveriş yapmak istemiyo resmen. gidiyorum kot alcam deniyorum dar giysen incecik bol giysen içinde kayboluyosun :/ walla alışveriş isteği bile kalmadı içimde. eşim alışverişe gidelim diyor ben yok diyorum boşver gitçem şimdi cnm sıkılcak diyorum oofff offffffffff:43:

KIZLARRRR !! :46::46::21::21::29:

no isim boy kilo hedef kilo
1 HepBaharOlsa........1.62......48.......... 53
2 elclone.................1.68......46..........53
3 Nessy..................1.52......40.......... 45
4 Lemon_................1.75...... 50..........56
5 whisper90.............1.60...... 42..........50
6 Irazcik..................1.56......42.5........50
7 altamiano..............1.75......57..........62
8 nazlı11.................1.75...... 50..........56
9 nemlibulut.............1.60...... 42..........47
10 tugce1290............1.60...... 38..........45
11 CerenErmn............1.60...... 42..........48
12 KirmiziPapatya.......1.60...... 42..........50
13 ebruli80................1.60...... 43..........48
14 tk2010.................1.55...... 46..........50
15 prensiminprensesi...1.61...... 41..........48
16 latrodectus...........1.68...... 48..........54
17 sg_ceyda.............1.68...... 45..........53
18 Gamzeli_st............1.60...... 47.5.......50
19 denniss_shady.......1.69...... 45..........53
20 tweety_yteewt......1.62...... 48..........55
21 fnd08...................1.60......42..........47
22 hera.zeus.............1.65...... 42.4.......45
23 diyar1986.............1.74...... 55..........65
24 Lulu.....................1.67...... 45..........53
25 basak33...............1.62...... 43..........?
26 kbrcn...................1.63...... 51..........56
27 adasahilleri............1.67...... 44..........51
28 anka87.................1.74...... 50.5.......56
29 kittenlyy...............1.60...... 41..........48
30 keklik06................1.67...... 45..........50

Superr.
Tartida 5 ile baslayan sayilari gormeyi cok istiyorum,
ama bazen cok s;kiliyorum yemek yemekten.
Maalesef cogu zamanda yanlizim.
Keske ayni sehirlerde otursakta beraber tika basa yesek :emir_bebek:

Superr.
Tartida 5 ile baslayan sayilari gormeyi cok istiyorum,
ama bazen cok s;kiliyorum yemek yemekten.
Maalesef cogu zamanda yanlizim.
Keske ayni sehirlerde otursakta beraber tika basa yesek :emir_bebek:

ne iyi dedin.. daha bugun ben de böyle düşünmüştüm.. aynı şehirlerde olsak buluşup buluşup yemek yesek hepimiz..tablo da geldigine göre başka da bir sorun umarım çıkmayacagına göre sıkılma ve yemek ye birsürü ye.. oh çok da iştahlıyım amma da yiyorum de yine ye.. yiyemiyorum deme böyle de :) kilosunu begendigin bir ünlü oyuncu falan varsa ona bak direk yemek istersin zaten.. mesela ben chuck izlerken sarah yı gördukce yiyodum :1:

@ Eclone,
Kalp kalbe karsi demekki :7:

Verdigin tavsiyeye uymaya calisacagim..
Aslinda var ya, fizigini begendigimiz birinin resmini aynamizin onune asmak lazim.
O resmi her gorusumuzde mutfaga dalariz :1:

Son düzenleme:
Tablo sorununun çözülmesine çok sevindim :16: Yeni gelişmeleri ne zaman gönderelim? Yarın mı pazar mı?
Kendinizi istediğiniz giysilerin içinde hayalinizdeki kilo ve görüntüyle hayal etmek çok işe yarıyor bence :)) Ben mesela bacaklarımın kalınlaştığını, etek ve pantolonların daha çok yakışacağını hayal ediyorum. Görüntüsünü beğendiğin birinin resmini göz önünde bulundurmak da iyi fikirmiş :)

kızlar bu sıtede de reklamı war g..nm..x dıe bı urun %100 dogal wıtamın mınerl falan ıcerıomus.ilaç deılmiş kana karısmıomus besın takwıyesı gibi işimiş dun baktım da ondan kullanan biri warmı aranızda? bana guzel bişi gibi geldı ama param we umudum bosa gıtsın ıstemıorum.ilc kullanmaya karsıyım zaten de bu ılac deılmış.bilgisi olan war mı?

kızlar bu sıtede de reklamı war g..nm..x dıe bı urun %100 dogal wıtamın mınerl falan ıcerıomus.ilaç deılmiş kana karısmıomus besın takwıyesı gibi bişimiş dun baktım da ondan kullanan biri warmı aranızda? bana guzel bişi gibi geldı ama param we umudum bosa gıtsın ıstemıorum.ilc kullanmaya karsıyım zaten de bu ılac deılmış.bilgisi olan war mı?

selam kızlar ne zamandır yazamıyordum buraya ksura bakmayın gelişmelerdende haberdar olamadımm

ama 1 kilo almışım nasıl oldu bilmiyorum :)))

bugünden itibaren bebe bisküvi ve süt karışımını yapmaya başlayacağımmmm

kızlar sizinle bulduğum birkaç bilgiyi paylaşacağım...

Doğal Kilo Almak İçin Neler Yapılmalı ?

Tüm besinlerden yeterli ve dengeli düzeyde alınması gerekir. Aşırı yağlı yiyecekler ve kızartmalar bol miktarda yenilerek kilo alınmaz.
Taze sebze ve meyvelerden günde 5 öğün yenilmeli. Doğal sebze ve meyvelerin içeriğindeki antioksidanlar kişiyi ömür boyu kanserden ve bir çok rahatsızlıktan korur.
Süt içerek ve süt ürünleri yiyerek hem kalori miktarı artırılır, hem de kalsiyum, protein ve vitamin açısından zengin besinler alınır.
Süt sevmeyenler içine meyve karıştırmayı deneyebilirler. Bol miktarda tüketiliyorsa vücuttaki yağ dengesini bozmasın diye az yağlı olanı tercih edilmelidir.
Her gün et ürünü kırmızı, balık, tavuk tüketilmelidir. Et, demir açısından en zengin besindir.
Et yerine tercih edilebilen bir diğer besin yumurtadır.
Sucuk, salam, sosis, hamburger tüketimini en aza indirin.
Kilo almak için ara öğünlerin olması şarttır. Bu öğünlerde şekerli, yağlı ve kalorili yiyecekler tercih edilmemelidir.
Su için. Kilo almak istiyorsanız bol miktarda su içmelisiniz.
Bunların dışında öğün atlamamak ve yemekleri göz zevkine uyacak şekilde hazırlamak doğal kilo almak için büyük önem taşır.

ahmet marankinin formülü:

1 bardak kaynar suya papatya atılır. 10 dakika dinlendirilir ve günde bir bardak içilir.
Terenin suyu sıkıldıktan sonra elde edilen bu su günde bir bardak içilir.
Kakule isimli bitki toz haline getirilmesi itibariyle günde 0.5 gram hap içermiş gibi içilir.
Dövülmüş kereviz bir bardak kaynar suda kaynatıldıktan sonra 10 dakika demlenmesi beklenir. Günde 3 bardak yemeklerden önce içilir.
Bir çay kaşığı havuç bir bardak kaynamış suyun içine atılarak 10 dakika beklenir. Yemeklerden sonra tok karnına içilir.
10 gram kantona bitkisi bir bardak kaynar suyun içine atıldıktan sonra 10 bekletilir. Öğle ve akşam yemek öncesi bu karışım içilir.

en yakın zamanda bende deneyeceğim.

1. Günlük beslenme programınızı yaparken, miktarı az, enerji değeri yüksek yiyecekleri tercih etmeniz gerekir. Örneğin 1 kase sütlü tatlının içine 2 yemek kaşığı eklenmiş ceviz , porsiyon miktarını değiştirmez ama enerjisini artırmış olur.

2. Enerji ihtiyacımızı özellikle protein, vitamin ve mineral değeri yüksek olan yiyeceklerle karşılamalıyız. Kahvaltılarımızın vazgeçilmez içeceği olan çay yerine bir tatlı kaşığı pekmez ile hazırlanmış süt veya taze sıkılmış meyve suyu tüketerek, sabah içeceğimizin hem kalori hem de besin değerini yükseltmiş oluruz.

3. Yemeklerinizde bol baharat kullanın. Özellikle kırmızı biber , nane , kimyon iştahınızın açılmasını sağlar.

4. Yemeklerden önce veya yemeklerle birlikte su içmeyin. Çünkü yemeklerle birlikte alınan su erken doymanızı sağlar. Günlük almanız gereken 2 litre suyu yemeklerden sonra veya öğün aralarında tercih edin.

5. Sağlıklı kilo artışını abur cubur yiyeceklerle değil besin değeri yüksek gıdalar ile sağlamak en doğru yoldur.
Örneğin, balık , süt , yoğurt , peynir sıklıkla tüketmeniz gereken gıdalar arasında olmalıdır.

İşte sizin için örnek bir şişmanlama diyeti:

SABAH
2 orta dilim ekmek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz veya kaşar peynir, 4-5 adet zeytin, 2 yemek kaşığı kadar pekmez veya reçel, domates, salatalık, biber.

ARA
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmez ile), 5 adet tuzlu bisküvi, 1 adet meyve.

ÖĞLE
1 kase domates çorbası (kaşarlı), 1 porsiyon etli sebze yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 2 orta dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 adet meyve.

ARA
1 porsiyon fıstıklı tel kadayıf.

AKŞAM
1 kase çorba, 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 100 gram ızgara et, ton balıklı salata, 2 orta dilim ekmek, meyve.

GECE
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmezle), 4-5 adet bisküvi, meyve.

bir diyet daha..

Hızlı Kilo Alma Diyeti Programı
Birinci Öğün – Saat 07.00
En az bir bardak yağsız süt
Bir kase yağsız ya da az yağlı yoğurt
Bir adet meyve
İkinci Öğün – Saat 09.00
Bir büyük elma
Az miktarda protein içeren bir besin maddesi (yumurta olabilir)
Üçüncü Öğün – Saat 12.00
2 adet ızgara tavuk göğsü
1 porsiyon pirinç pilavı
1 kase yağsız ya da az yağlı yoğurt
Dördüncü Öğün – Saat 15.00
Atıştırma olarak yine az miktarda protein içeren besinler
1 adet muz
Beşinci Öğün – Saat 19.00
2-3 adet yağsız biftek
1 porsiyon pirinç pilavı ve yanında haşlanmış patates
Altıncı Öğün – Saat 22.00
Yatmadan önce bir muz ya da elma
Hızlı bir şekilde kilo almak bazılarımız için çok önemli olsa da en önemlisi sağlıklı bir şekilde kilo alabilmeyi bilmektir bunu unutmayınız. Sağlık her şeyin başı, görüntüden her zaman daha önemlidir.

Prof. Dr. Ahmet Maranki kilo alma yöntemleri: Prof. Dr. Ahmet Maranki kilo aldırıcı formül

250 gram kuru siyah üzüm içerisine 1 çay kaşığı kadar kına kına ile 1 tutam pelin otu ilave edilir.

( Burda okuyucularımız karıştırmasınlar, kına kına başka bir bitkidir, bildiğimiz kına değildir. Kına kına bitkisini merak edenler buraya tıklasınlar: Kına kına)

Bu karışım et makinesinde çekilip 3 litre su içerisine karıştırılır. Ardından, yarı suyu gidinceye kadar bu kür kaynatılır. Tülbent ile bu kür süzülüp (süzülmüş üzüm suyu başka bir kaba alınır) kalan posası ikinci kez 3 litre su içerisine karıştırılır ve tekrar yarı suyu gidinceye kadar kaynatılır. Bu üzüm suyu da tülbent ile süzüldükten sonra ilk başta elde edilen üzüm suyu ile karıştırılır ve bu karışıma bir miktar şeker ilave edilir.

Sabahtan ikindi vaktine değin bol bol bu üzüm küründen içilir. Su içilmemelidir, ikindiden sonra susuz kalınır. Akşamdan sonra bol bol yoğurt yenmelidir. Gece yarısı içine bal ilave edilmiş süt içilir. Prof. Dr. Ahmet Maranki bu terkipin asla bırakılmamasını söylüyor. Sabahları ise kahvaltıda çay yerine sebze ve meyve suları içilmelidir.

Back