listeyi bizimle paylaşsan çok iyi olurdu aslında belki bizdede işe yarar :44:
suan tatldeym eve gdnce muhakkak paylaşırm :) dha baslayamadım ble cok uşengecm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeyi bizimle paylaşsan çok iyi olurdu aslında belki bizdede işe yarar :44:
Ben bikac gündür kuru kayısı yiyorum kilo almaya faydası olur mu?
bence aksine ters etki yapabilir.çünkü kayısı bağırsaklarını çalıştırır.kabızlığa falan iyi geliyorya hatta
kızlar tam kilo almaya başlamışken hasta oldum yaa (bademcikler şiş ,çok fena gribim..zorla yemeğe çalışıom ama eskisi gibi olmuyo..(((
1.60 boy 38 kiloyum hedefim 45 kilo
Tesekkür ederim aslında 42 kiloydum bu yaz sıkıntıdan 38e düstüm yavas yavas alıyorum amakızlar yukarda bır ark 38 kıloymus gercekten üzüldugum ıcın yardımcı olmak istedım.....kıtap da bazı acıklamalr verılmıs ama şimdi uzun uzun yazamam onu buraya eşim gelmek uzere işten...o yuzden sadece pratık bitkisel formulleri yazacagım........diger acıklamaaları daha sonra yazarım....umarım faydası dokunur...
PRATİK BİTKİSEL FORMULLER.
*250 gr kuru sıyah üzümün içine 1 çay kasıgı kına kına,1 tutam da pelin otu katılır et makınesınde çekılır.3 lt suyun ıcıne konulup ,yarı suyu gıdınceye kadar kaynatılır.daha sonra bır tulbentle suzup kalan posası ıcın ikinci defa 3 litre su ile yarı suyu gıdınceye kadar kaynatılır...süzüldukten sonra önceki üzüm suyuna katılır ve uzerıne yeterınce şeker ilave edilir.
*gece yarısı içine bal katılmış süt içilir,bu terkip kesınlıkle bırakılmamalıdır.
*sabah kahvaltıda çay içilmemeli sebze ve meyve suları içilmelidir.
bu kadar yazılmış.....kıtapta yazanın aynısını yazdım......