Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anka87 ye kocamannn bir alkışş !! ve kucak dolusu sevgilerr.... ayın şişkosu sen seçildin tatlımm
kızlar, şaka bir yana umarım hepimiz istedigimiz fizige ve güzel hatlara sahip oluruz..
öncelikle anka87 ye sonra diger butun katılımcılara gerek paylaşımları, gerek devamlılıkları, kilo alsın almasın en azından yarışmaya girerek çaba gösterdigi için sevgilerimi yolluyorumm
umuyorum ki, bu etaplar yakın zaman içersinde amacına ulaşacak ve istedigimiz kilolara kavuşacagız.. o zaman da burda gelip aldıgımız kıyafetlerin ne kadar güzel oldugunu, kendimizdeki ruhsal ve fiziksel değişimleri, dışardan aldıgımız güzel tepkileri paylaşacagız.. nasıl zor anımızda birlikteysek mutlu anımızda da birlikte olacagız !! sizleri çok seviyor ve öpuyorum..
kızlar gözden kaçırdınz sanırım HepBaharOlsa arkadşımız yönetimi devralabilecegini söylemişti.. ben de yarışmaya katılımcı olarak devam edecegim.. size gunu gunune sonuçları yetiştirmekte zorlanacagım için ve bekletmemek için böyle bir karar verdim kızlar aranızdayım hala yani anka cım senin kadar kilo almamış olsam da henuz , benim çevremdekiler de farketti değişimi.. bana da yanakların dolgunlaşmış dediler hatta zaten sen 3.etaba kalmadan kilona ulaşırsın gibi gözüküyor :13:.. o zaaamaaann.. 2.etap başlayana kadar paylaşımlara devam edelim !!!
sabah kahvaltı yaptım ve güzel bir omlet yedim.. bakalım gunun geri kalanında neler yiyeceğim.. şimdi öğle yemegi yiyecegim bol kalorilisinden !!
Kizlar bende yarismaya katilmak istiyorum kendimi bildim bileli cok zayifim önceleri hic önemsemezdim hatta cok mutlu olurdum ama artik kilo almak istiyorum 1.74 boyum kilom 50-54 arasi sürekli degisiyor amacim 60 kilo olmak
kızlarr k.bakmayın 1 ayı gectı yazamadım.tebrıklerınız için tek tek tesekkur ederım.inanırmısınız cok zor gunler gecırdım.hamıle oldugumu ogrendım 5 haftalıkmıs ozaman 2 gun sora bı bulantı basladı sormayn.44 kılo olmustum ya bulantı kusma gunde 5 ogun kusunca 1,5 haftada 40 kg ya dustum.okadar uzuldum ki anlatamam.cok zor oldu ekmek bıle kokuyo ınanabılıomusunuz omlet neymış sucuk neymış buzdolabını uzaktan gorunce cıkartıyodum.hastaneye yatırdı dr kılo werince aşırı kusmadan. 2 gun hastanede serun yedım.yawas yawas atlatıyorum sankı.suan 9 haftalık oldu we ben 41 kg yum 12.haftadan sonra iştahın acılır dıyolar inş beklıyorum. yawas yawas yemege calısıyorum ama hersey yıyemıyorum. bana dua edın .. görüşmek üzere öptüm hepınızı...