• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

:3:selam beni tekrar yazin listeyee :28:boyum 1.62 kilom 49 oldu hedef kilom 55:16:

bu başlık kapanmasın ya çalıştığım için haftada 1 kilomu yazmak için girebiliyorum sadece.İlgilenicek vaktim olsaydı yardımcı olurdum ama imkanı olan duyarlı bi arkdaş sürdürsün yarışmayı yoksa üzüntüden aldıklarımı veririm :1:

Anka87 ye kocamannn bir alkışş !! ve kucak dolusu sevgilerr.... ayın şişkosu sen seçildin tatlımm :9::9:

kızlar, şaka bir yana umarım hepimiz istedigimiz fizige ve güzel hatlara sahip oluruz..

öncelikle anka87 ye :nazar: sonra diger butun katılımcılara gerek paylaşımları, gerek devamlılıkları, kilo alsın almasın en azından yarışmaya girerek çaba gösterdigi için sevgilerimi yolluyorumm:54:

umuyorum ki, bu etaplar yakın zaman içersinde amacına ulaşacak ve istedigimiz kilolara kavuşacagız.. o zaman da burda gelip aldıgımız kıyafetlerin ne kadar güzel oldugunu, kendimizdeki ruhsal ve fiziksel değişimleri, dışardan aldıgımız güzel tepkileri paylaşacagız.. nasıl zor anımızda birlikteysek mutlu anımızda da birlikte olacagız !! sizleri çok seviyor ve öpuyorum..:3:

Sırf bu yarışma var diye azmettim, sonuçtan çok mutluyum. Bu kadar kilo bile çok farketti, kendime geldim biraz, ama daha almam lazım tabii. Ve insanların fark etmesi çok güzel oluyor. Daha dün birisi söyledi yanakların dolgunlaşmış diye:9:
Elclone sana da kucak dolusu sevgilerr ve bir sürüü öpücüklerr! :16: Yarışmaya katılımcı olarak devam edeceğini umarım canım. :54:
Diğer etaplarda daha fazla katılımcıyla görüşmek üzere, sevgiler

1. etaba katılmış ve çabalamış herkesi tebrik ederim. Diğer etaplarda da çoğalarak devam edelim:128: :56: Gönüllü varsa haftaya diğer etaba başlamış olabiliriz diye umut ediyorum, ama başarı için çok katılım şart:54:

kızlar gözden kaçırdınz sanırım HepBaharOlsa arkadşımız yönetimi devralabilecegini söylemişti.. ben de yarışmaya katılımcı olarak devam edecegim.. size gunu gunune sonuçları yetiştirmekte zorlanacagım için ve bekletmemek için böyle bir karar verdim kızlar aranızdayım hala yani :3: anka cım senin kadar kilo almamış olsam da henuz , benim çevremdekiler de farketti değişimi.. bana da yanakların dolgunlaşmış dediler hatta :9:zaten sen 3.etaba kalmadan kilona ulaşırsın gibi gözüküyor :13:.. o zaaamaaann.. 2.etap başlayana kadar paylaşımlara devam edelim !!!

sabah kahvaltı yaptım ve güzel bir omlet yedim.. bakalım gunun geri kalanında neler yiyeceğim.. şimdi öğle yemegi yiyecegim bol kalorilisinden !! :39:

kızlar gözden kaçırdınz sanırım HepBaharOlsa arkadşımız yönetimi devralabilecegini söylemişti.. ben de yarışmaya katılımcı olarak devam edecegim.. size gunu gunune sonuçları yetiştirmekte zorlanacagım için ve bekletmemek için böyle bir karar verdim kızlar aranızdayım hala yani :3: anka cım senin kadar kilo almamış olsam da henuz , benim çevremdekiler de farketti değişimi.. bana da yanakların dolgunlaşmış dediler hatta :9:zaten sen 3.etaba kalmadan kilona ulaşırsın gibi gözüküyor :13:.. o zaaamaaann.. 2.etap başlayana kadar paylaşımlara devam edelim !!!

sabah kahvaltı yaptım ve güzel bir omlet yedim.. bakalım gunun geri kalanında neler yiyeceğim.. şimdi öğle yemegi yiyecegim bol kalorilisinden !! :39:

Haha:9: o yanak dolgunlaşması hoş birşey aslında, daha sağlıklı gösteriyor. Hedefe ulaşırsam 2. etapta, 2 kg daha almak için 3. ye devam edebilirim. İlk başta hedef 56 yazdığımda çok iştahsızdım, herşey daha zor görünüyordu. Ama böyle iyi giderse biraz daha zorlamayla:56: 58 görebilirim inş.

bende takılmak ısterımm
denemek ısterımm
51.5 kg
1.71 boy

Kizlar bende yarismaya katilmak istiyorum kendimi bildim bileli cok zayifim önceleri hic önemsemezdim hatta cok mutlu olurdum ama artik kilo almak istiyorum 1.74 boyum kilom 50-54 arasi sürekli degisiyor amacim 60 kilo olmak

Kizlar bende yarismaya katilmak istiyorum kendimi bildim bileli cok zayifim önceleri hic önemsemezdim hatta cok mutlu olurdum ama artik kilo almak istiyorum 1.74 boyum kilom 50-54 arasi sürekli degisiyor amacim 60 kilo olmak

yarışma 2. etap kilo alma yarışması başlığında devam ediyor. Bu akşam son isimler eklenecekti, oraya yazman gerekiyor. Ama şimdiden hoşgeldin:3:

kızlarr k.bakmayın 1 ayı gectı yazamadım.tebrıklerınız için tek tek tesekkur ederım.inanırmısınız cok zor gunler gecırdım.hamıle oldugumu ogrendım 5 haftalıkmıs ozaman 2 gun sora bı bulantı basladı sormayn.44 kılo olmustum ya bulantı kusma gunde 5 ogun kusunca 1,5 haftada 40 kg ya dustum.okadar uzuldum ki anlatamam.cok zor oldu ekmek bıle kokuyo ınanabılıomusunuz:( omlet neymış sucuk neymış buzdolabını uzaktan gorunce cıkartıyodum.hastaneye yatırdı dr kılo werince aşırı kusmadan. 2 gun hastanede serun yedım.yawas yawas atlatıyorum sankı.suan 9 haftalık oldu we ben 41 kg yum:( 12.haftadan sonra iştahın acılır dıyolar inş beklıyorum. yawas yawas yemege calısıyorum ama hersey yıyemıyorum. bana dua edın .. görüşmek üzere öptüm hepınızı...

kızlarr k.bakmayın 1 ayı gectı yazamadım.tebrıklerınız için tek tek tesekkur ederım.inanırmısınız cok zor gunler gecırdım.hamıle oldugumu ogrendım 5 haftalıkmıs ozaman 2 gun sora bı bulantı basladı sormayn.44 kılo olmustum ya bulantı kusma gunde 5 ogun kusunca 1,5 haftada 40 kg ya dustum.okadar uzuldum ki anlatamam.cok zor oldu ekmek bıle kokuyo ınanabılıomusunuz:( omlet neymış sucuk neymış buzdolabını uzaktan gorunce cıkartıyodum.hastaneye yatırdı dr kılo werince aşırı kusmadan. 2 gun hastanede serun yedım.yawas yawas atlatıyorum sankı.suan 9 haftalık oldu we ben 41 kg yum:( 12.haftadan sonra iştahın acılır dıyolar inş beklıyorum. yawas yawas yemege calısıyorum ama hersey yıyemıyorum. bana dua edın .. görüşmek üzere öptüm hepınızı...

çok üzüldüm tatlım.. dua edicem tabiki :31: inşallah bebegin de sen de sağlıklı olursunuz öncelikle.. bebek için diyip yiyeceksin artık canım:29:

Back