• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

Gectigimiz 3 gun migdemi usutmusum yediklerim hic yaramadi,
hatta az yemeye basladigim icin migdem tam buyumeye baslamisken terar kuculmeye basladi.:14:
Neyse artik yarin yeni bir gun, yeni umitler..

ben her gece mantı yemeye devam ediyorum :56:
bi karışım vardı bu sitede onu da yapıcam, baya kaloriliyidi. hadi bakalım kızlar tam gaz devam :10:

ben ramazandan önce dyetsyene gtmiştim bi liste verdi bana cok agırdı ama uymaya çalştm gecede yatmadan biskuvili sut içtim 1 ayda 3 kg aldım ama ramaznda geri verdm :/ ramazandan snrada hep usendm erteledım baslıcam inş. bugun:23:

listeyi bizimle paylaşsan çok iyi olurdu aslında belki bizdede işe yarar :44:

Bugün dünden daha zor geçiyor sanki. Neyse günün bitmesine daha var, o zamana kadar tamamlarım yemem gerekenleri :) Bir de şu sülü bisküviyi de yiyebilsem. Sıcak sütün kokusu midemi bulandırıyor. Yarım kaşık filan neskafe atmayı düşünüyorum içine. Fazla olursa uykuyu kaçırabilir. Dün de bisküvileri içinde eritmedim süte batırarak yedim, sanki daha iyi oluyor...

listeyi bizimle paylaşsan çok iyi olurdu aslında belki bizdede işe yarar :44:

Bal
Fındık
Badem
Fıstık
pekmez
Tahin
Muz
Ceviz

Bunların hepsi karışacak.Ben sıkılırdım hep aynı şeyi yemekten,o yüzden bazen bal ve kuruyemişleri kavurup yerdim.Bazen tahin pekmeze karıştırırdım kuruyemişleri.Bazen de hepsini birden yerdim...Yemesi size zor gelebilir fakat inanılmaz kilo yapıyor.Gün içinde yiyebildiğiniz kadar yemelisiniz ve en az 1 ay aksatmadan.Tam kalori bombası :)
karışım buydu. atessizprenses paylaşmıştı.

arkadaşlar kuruyemiş hem sağlıklı hem çok kalorili 1oogr neredeyse bir öğün adar kalorili...Ama bunu yer akşam yemeği yerine yerseniz olmaz, normal yediklerinizi yiyip akşam saatlerinde tvada ıstıttığınız ceviz, badem..v.s. yerseniz çok faydalı oluyor.ama çaba sarf etmek kendini zorlamak gerek ve tatlı yani şekerli yiyecekler, beyaz ekmek iştah açar...asla yemeklerle sıvı tüketmeyin

ayrıca kahvaltı, öğle ve akşam olmak üzere az da olsa yemek yemek gerekli bir süresonra vücut alışacak...beyaz ekmekli tost kahvaltı için iyi bence...arada çikolata olabilir ya dabir paket kek...arkadaşlar bisküvilerde çok kalorili yani yarım paket eti tutku bile ara öğün olabilir hem tatlı iştah açıyor...bal ve kaymak deneyebilirsiniz...sürekli çantanızda yiyecek bişeyler taşıyın...süt iidir ama tok tutar çünkü proteinler geç sindirilir.bu nedenle süt içiyorsanız ballı, muzlu süt deneyebilirsiniz..karbonhidrat ağırlıklı beslenmek gerek..yemeklerin yağı da mümkün olduğunca fazla olmalı(tabi ki aşırı değil)şıralı tatlılardan sevdiğiniz varsa bir porsiyon tüketebilirsiniz ama kilo alıncaya kadar tabi ki...şimdi iştah olmadığı içi biraz zorlamak lazım ama bir süre sonra yaklaşık on gün sonra vücut alışıyormuş...Sebze, meyve ve diğer yemeklerle ilgiliyim hobi gibi bir şey :) bu nedenle öğrendiklerimi paylaşmak istedim.umarım herkes mutlu olduğu vücuda kavuşu :)

kızlar bende pekmez içmek(yemek)istiyorum fakat tadı cok agır geliyor
keciboynuzu pekmezi aldım onunda tadı ve kokusuna dayanamıyorum yokmu şöyle tadı güzl pekmez yahu :)
hem kış geliyor kansızlıga iyi gelir diye icmek istiorum:1:

bende pekmezi pek sevmezdim ama geçen perşembe keçiboynuzu pekmezi almıştım 400 gr lık bugün bitti ve yeni kavanoza başladım :)
sabah kahvaltıdan sonra,öğle yemeğinden sonra,akşam yemeğinden sonra ve gece yatarken en az 2 en fazla 5 kaşık yiyorum :) iştahımı açtığı kesin normalden çok yiyorum ve çok olumlu sonuçlar alıyorum..:66:

bende pekmezi pek sevmezdim ama geçen perşembe keçiboynuzu pekmezi almıştım 400 gr lık bugün bitti ve yeni kavanoza başladım :)
sabah kahvaltıdan sonra,öğle yemeğinden sonra,akşam yemeğinden sonra ve gece yatarken en az 2 en fazla 5 kaşık yiyorum :) iştahımı açtığı kesin normalden çok yiyorum ve çok olumlu sonuçlar alıyorum..:66:

evet ben de severim pekmezi ben sütle içiyorum o zaman daha fazla pekmez yemiş oluyorum normal kaşıkla o kadar yiyemiyoru

ben 2 ay kadar once badem de cok kalorı war dıye 200 grı bı gunde yemege calıstım aradan 2 gun gecmedı butun suratım kızamık gecırmıs gıbı kabardı we 3 hafta yuzu8mden gecmedı hangı ılacı kullansamda fayda etmedı.. bademe töbe ettım:)

Son düzenleme:
ben 2 ay kadar once badem de cok kalorı war dıye 200 grı bı gunde yemege calıstım aradan 2 gun gecmedı butun suratım kızamık gecırmıs gıbı kabardı we 3 hafta yuzu8mden gecmedı hangı ılacı kullansamda fayda etmedı.. bademe töbe ettım:)

aynen ya bende bi dönem fındık-ceviz-badem üçlüsüne abanmıştım sırtımda kırmızı kırmızı bişeyler cıktı.fazlasını kaldırmıyo bünye

ay ne zamndır giremiyorum buraya.umarım kilo almışımdır gerilere kalmayayım sonra:)bu sabah kahvaltı yapmadım sadece çay içtim.öğlen acelem vardı ufak bi kase makarna ve 1 bardak kola içtim(makarnayıda yollarda düşüp bayılmamak için yedim) sonra 5 gibi yarım ekmek döner yedim.akşam yemeğimi heniz yemedim ama menüde çorba ve patates yemeği var yerim heralde azda olsa.gecede bebe bisküvisini yiyorum içine pekmez ve polen katıyorum poleni hepinize tavsiye ediyorum gerçekten iştahı süper açıyo
buarada bnm sorunum aslında kahvaltı yapamamak içinizde bnm gibi kahvaltıda bişey yemek istemeyen varmı.bi lokma ekmek yiyorum başka bişey istemiyo canım

Son düzenleme:
ay ne zamndır giremiyorum buraya.umarım kilo almışımdır gerilere kalmayayım sonra:)bu sabah kahvaltı yapmadım sadece çay içtim.öğlen acelem vardı ufak bi kase makarna ve 1 bardak kola içtim(makarnayıda yollarda düşüp bayılmamak için yedim) sonra 5 gibi yarım ekmek döner yedim.akşam yemeğimi heniz yemedim ama menüde çorba ve patates yemeği var yerim heralde azda olsa.gecede bebe bisküvisini yiyorum içine pekmez ve polen katıyorum poleni hepinize tavsiye ediyorum gerçekten iştahı süper açıyo
buarada bnm sorunum aslında kahvaltı yapamamak içinizde bnm gibi kahvaltıda bişey yemek istemeyen varmı.bi lokma ekmek yiyorum başka bişey istemiyo canım

aynen canım ben de kahvaltı yapamıyorum ama sebebini biliyorum çünkü ben çok geç kalkıyorum ve işe daha fazla geç kalmamak için alel acele ağzıma bişey atıyorum bir bardak çay içip kalkıp gidiyorum:( ama eminim sabahları daha erken kalksam ve 20 dakika spor yapıp duşumu alıp kahvaltıya otursam hem daha sağlıklı hem de daha iştahlı olurum ama nerdeee ben de o enerji ve istek keşke bu hayallerimi hayata geçirebilsem ne mutlu olurdum...

aslında bnm erken kalkmak gibi bi derdimde yok.çalışmıyorum şuan oyuzden 10 11 gibi kahvaltı yapıyorum.ama canım hiç bişey yemek istemiyo zorluyorum kendimi hatta tahin pekmez kilo aldırıyomuş idye duymuştum oyuzden özellikle tahin pekmez yemeye gayret ediyorum

aslında bnm erken kalkmak gibi bi derdimde yok.çalışmıyorum şuan oyuzden 10 11 gibi kahvaltı yapıyorum.ama canım hiç bişey yemek istemiyo zorluyorum kendimi hatta tahin pekmez kilo aldırıyomuş idye duymuştum oyuzden özellikle tahin pekmez yemeye gayret ediyorum

canım bu tamamen alışkanlıkla iilgili..ben işim gereği 7 de kalkarım kahvaltı hazırlarım eşime :) bi lokma yiyemem neden çünkü kendimi bildim bileli erken saatlerde kahvaltı yapmadım..önceleri kahvaltıyı geçiyodum öğlen yemeğim ise ayakta durabilmek için bikaç lokma bişiy oluyodu..akşam yemeği yiyordum sadece 38 e kadar düştüğümü bilirim..şimdilerde işe götürüyorum tost.poğaça ,ekmek arası ne olursa 10 gibi yiyorum..öğlen bi kek yiyorum ..akşam yemeğimi de iyi yiyorum..gece yatmadan süt bisküvi bal..yavaş yavaş alıyom kilo..ama daha çok kilo almak için öğlen yemeklerinide atlamamayı düşünüyorum

yani bende dönem dönem böyle oluyo öğrenciyken(geçen sene) ilk başlarda b,işey yemeden gidiyodum okulda arada bişeyler yiyodum ama sonra 10 dk daha erken kalkıp tost yaptım yolda yedim falan öğlen yemeğinide okulda yerdim gayet güzel sulu yemek iyi oluyodu öyle.kahvaltıyı atlamak istemiyorum bian evvel kahvaltıda iştahımın yerine gelmesi lazım

kızlar bana bişeyler oluo....güzel bişiler :) anlam weremediğim bi yeme istegı war ıcımde.adet gunum gelıo oyuzden mı acaba:( inş geçmez bu istek:D

bugun persembe yarın mı msj atcaz sımdı bız kıloları tekrar ?

he kızlar aklıma geldı sızede soliyeyım. dun canım cok cıkolata ıstedı(normalde hıc ıstemez) nyse bu kare cıkolatalardan aldm arkasına bı baktım 400 küsür kalori :53:
hemen bı hesap.. hıc canım ıstemese bıle gunde enaz 1 adet yesem super olur..hele 2 tane yıyebılen olursa gunde hıc caba sarfetmeden 800-900 kalorı cepte.. :52: inşşşşşşşşşşş yarabbim

Back