1. ETAP Kilo Alma Yarışması

kızlar tam kilo almaya başlamışken hasta oldum yaa (bademcikler şiş ,çok fena gribim..zorla yemeğe çalışıom ama eskisi gibi olmuyo..(((

üşendiğim için geceleri mantı yemeyi bırakmıştım ne yazıkki.
ama bugün tekrar başlıycam.
bu arada kiloları yarın mı bildiriyoruz.

Bende hastaligim yuzunden tartida 47 kiloyu bile gordum.
Yeni yeni toparladim kendimi.
Haftayada insallah kilo almis olacagiim

Kizlar biliyorum yarismaya dahil olmayanlarin yazmasi yasak ama kendimi tutamadim. Siz bir gunu nasil geciriyorsunuz? Cok mu hareketlisiniz yoksa yemek mi cok az yiyorsunuz? Ben de kilo vermek istiyorum ve hayat tarzimi sizinkiyle degistirmeyi dusundum bu yuzden soruyorum. Sevgiler

Bende tekrar yazayım o zaman
zaten kiloda alamadım hastaydım yeni başlıyo gibi olayım :)

boy 1,60 kilo 43 hedef kilo 48

kızlar yukarda bır ark 38 kıloymus gercekten üzüldugum ıcın yardımcı olmak istedım.....kıtap da bazı acıklamalr verılmıs ama şimdi uzun uzun yazamam onu buraya eşim gelmek uzere işten...o yuzden sadece pratık bitkisel formulleri yazacagım........diger acıklamaaları daha sonra yazarım....umarım faydası dokunur...
PRATİK BİTKİSEL FORMULLER.
*250 gr kuru sıyah üzümün içine 1 çay kasıgı kına kına,1 tutam da pelin otu katılır et makınesınde çekılır.3 lt suyun ıcıne konulup ,yarı suyu gıdınceye kadar kaynatılır.daha sonra bır tulbentle suzup kalan posası ıcın ikinci defa 3 litre su ile yarı suyu gıdınceye kadar kaynatılır...süzüldukten sonra önceki üzüm suyuna katılır ve uzerıne yeterınce şeker ilave edilir.
*gece yarısı içine bal katılmış süt içilir,bu terkip kesınlıkle bırakılmamalıdır.
*sabah kahvaltıda çay içilmemeli sebze ve meyve suları içilmelidir.
bu kadar yazılmış.....kıtapta yazanın aynısını yazdım......

Tesekkür ederim aslında 42 kiloydum bu yaz sıkıntıdan 38e düstüm yavas yavas alıyorum ama

canım benim de kilo 57, boy 1,75, hedef 62 tablolar gelmedi mi hala bakmadım da ben de geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…