ben ramazandan önce dyetsyene gtmiştim bi liste verdi bana cok agırdı ama uymaya çalştm gecede yatmadan biskuvili sut içtim 1 ayda 3 kg aldım ama ramaznda geri verdm :/ ramazandan snrada hep usendm erteledım baslıcam inş. bugun
listeyi bizimle paylaşsan çok iyi olurdu aslında belki bizdede işe yarar :44:
bende pekmezi pek sevmezdim ama geçen perşembe keçiboynuzu pekmezi almıştım 400 gr lık bugün bitti ve yeni kavanoza başladım :)
sabah kahvaltıdan sonra,öğle yemeğinden sonra,akşam yemeğinden sonra ve gece yatarken en az 2 en fazla 5 kaşık yiyorum :) iştahımı açtığı kesin normalden çok yiyorum ve çok olumlu sonuçlar alıyorum..
ben 2 ay kadar once badem de cok kalorı war dıye 200 grı bı gunde yemege calıstım aradan 2 gun gecmedı butun suratım kızamık gecırmıs gıbı kabardı we 3 hafta yuzu8mden gecmedı hangı ılacı kullansamda fayda etmedı.. bademe töbe ettım:)
ay ne zamndır giremiyorum buraya.umarım kilo almışımdır gerilere kalmayayım sonra:)bu sabah kahvaltı yapmadım sadece çay içtim.öğlen acelem vardı ufak bi kase makarna ve 1 bardak kola içtim(makarnayıda yollarda düşüp bayılmamak için yedim) sonra 5 gibi yarım ekmek döner yedim.akşam yemeğimi heniz yemedim ama menüde çorba ve patates yemeği var yerim heralde azda olsa.gecede bebe bisküvisini yiyorum içine pekmez ve polen katıyorum poleni hepinize tavsiye ediyorum gerçekten iştahı süper açıyo
buarada bnm sorunum aslında kahvaltı yapamamak içinizde bnm gibi kahvaltıda bişey yemek istemeyen varmı.bi lokma ekmek yiyorum başka bişey istemiyo canım
aslında bnm erken kalkmak gibi bi derdimde yok.çalışmıyorum şuan oyuzden 10 11 gibi kahvaltı yapıyorum.ama canım hiç bişey yemek istemiyo zorluyorum kendimi hatta tahin pekmez kilo aldırıyomuş idye duymuştum oyuzden özellikle tahin pekmez yemeye gayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?