• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

arkadaşlar ben her sabah ve akşam pekmezli süt içmeye başladım yarım çay bardağı pekmezle bir su bardağı ılık sütü karıştırıp içiyorum sizce fazla mı bu miktar...kilo alacağım diye şeker komasına girmem değil mi

of ben kıyamıyorum ya.. biri gelip katılmak isteyince hemen eklemek istiyorum.. arkadaşlar ne diyorsunuz bir önerisi olan var mı.. öneriler gelene kadar ismini yazamadıklarıma söyluyorum; 1.etap 1 ay sürecektir.
bu arada dun gece koca bir tabak ketçaplı makarna , biraz pide, bir tavuk parçası, bir bisküvi ve bir dilim kek yedim.. ama akşam yemegi yememiştim.. utanarak söyluyorum ama bugun çok geç kalktıgım için sadece sağlam bir kahvaltı yaptım, daha da birşey yemedim :84: birazdan güzelce yerim belki gece yatmadan da yerim.. kızlar sizler de boşlamayın yarışmamızı ama.. ee kimler nasıl gidiyor bakalım :97:

Son düzenleme:
of ben kıyamıyorum ya.. biri gelip katılmak isteyince hemen eklemek istiyorum.. arkadaşlar ne diyorsunuz bir önerisi olan var mı.. öneriler gelene kadar ismini yazamadıklarıma söyluyorum; 1.etap 1 ay sürecektir.:47:
bu arada dun gece koca bir tabak ketçaplı makarna , biraz pide, bir tavuk parçası, bir bisküvi ve bir dilim kek yedim.. ama akşam yemegi yememiştim.. utanarak söyluyorum ama bugun çok geç kalktıgım için sadece sağlam bir kahvaltı yaptım, daha da birşey yemedim :84: birazdan güzelce yerim belki gece yatmadan da yerim.. kızlar sizler de boşlamayın yarışmamızı ama.. ee kimler nasıl gidiyor bakalım :97:

canım katılmak isteyenleri kabul edelim bence bu gün son gün olsun yarışma yarın başlayacak nasıl olsa...bu arada haftasonları uyku düzeni bozulunca yeme düzeni de haliyle bozuluyor yediklerin için seni tebrik ediyorum yiyemediklerin içinse şiddetle kınıyorum:)))

arkadaşlar iddiaya girdim bu sefer 1 bucuk ay içinde 5 kilo alıcam diye nolur beni de alın.kabul edin bizi de.kilo almayı çok istiyorum çooookk:14:

canım katılmak isteyenleri kabul edelim bence bu gün son gün olsun yarışma yarın başlayacak nasıl olsa...bu arada haftasonları uyku düzeni bozulunca yeme düzeni de haliyle bozuluyor yediklerin için seni tebrik ediyorum yiyemediklerin içinse şiddetle kınıyorum:)))

hihi tamam kınama bak ben de bugun itibariyle pekmeze başlıycam.. senin başlaman da süper olmuş söz ver hiç aksatmıycaksın :) yarın itibariyle de p****en e ve gece mantı ziyafetine başlıycam :21: tamam o zaman isteyenlerin isimlerini yazayım şu an için anladıgım kadarıyla 2 kişi var eklemediğim.. daha olursa da eklerim.. kilosunu vermemiş olanlar da hafta içinde verebilirler.. ancak yeni arkadaşlara söyluyorum çok uzgunum yarından itibaren yeni kayıt yapamıycam çünkü yarışma moduna girmiş olacagız artık ,en ufak bir konsantrasyon bozuklugu oldugunda kendimi kötü hissederim.. sizler katılmak isteyince de kötü hissediyorum.. ama çok uzun bir süre yok..1 ay boyu bizi de takip edip kilo almaya çalışın.. belki gerek bile kalmaz 2.etaba katılmanıza.. istediginiz takdirde 2.etaba katılabileceksiniz tabiki :71:

Ben ekstra bisey yapamıyorum midem bulanıyor zorlayınca ama ekmegi biraz dha fazla yiyorum bisey yemek istemeyincede yogurt yiyorum kola icmeyide biraz azalttım bir anda yüklenmiyorum yavas yavas arttırcam yediklerimi

hiç iştahım yok benim ya :S niye böyle oldum ki.
p....ne bende başlamak isterdim ama dershanem var ve ders çalışmam gerek ama bende uyku yapıyo o yüzden başlayamam. yarın miladım olsun. tam anlamıyla başlıycam yarışmaya.

YARIŞMAYA KATILMAK İÇİN SON ŞANSINIZ(1.etaba tabi)

no|İSİM|BOY |BAŞLANGIÇ KİLOSU| HEDEF KİLO
1|HepBaharOlsa|1.62|48|53
2|elclone|1.68|46|53|
3|Nessy|1.52|40|45
4|Lemon_|1.75|50|56
5|whisper90|1.60|42
6|Irazcik|1.56 |42.5|50
7|altamiano|1.75|57|62
8|nazlı1|1.75|50|56
9|nemlibulut|1.60|42|47
10|tugce1290|1.60|38|45
11|CerenErmn|1.60|42|48
12|KirmiziPapatya|1.60|42|50
13|ebruli80|1.60|43|48
14|tk2010|1.55|46|50
15|prensiminprensesi|1.61|41|48
16|latrodectus|1.68|48|54
17|sg_ceyda|1.68|45|53
18|Gamzeli_st|1.60|47.5|50
19|denniss_shady|1.69|45|53
20|tweety_yteewt|1.62|48|55
21|fnd08|1.60|42|47
22|hera.zeus|1.65|42.4|45
23|diyar1986|1.74|55|65
24|Lulu|1.67|45|53
25|basak33|1.62|43| ?
26|kbrcn|1.63|51|56
27|adasahilleri|1.67|44|51
28|anka87|1.74|50.5|56
29|yldzmuhasebe|1.60|58|?canım sen kilo mu almak istiyorsun ben anlamadım?
30|kittenlyy| |
31|keklik06| |

eksik bilgileri olanların bilgilerini bekliyorum

hatırladım kısssss:) valla sana kaç kere bakındım ama o kadar çok tweety var ki hangisi sendin bilemedim vallaha:) bak kader yine buluşturdu bisi buralarda artıkın hiç ayrılmayalım bu arada avatarın çok tatlı ya baktıkça gülesim geliyor:) neyse konuyu dağıtmayayım topikle ilgili bikaç şey söyleyeyim de elclone kısmasın bana dicem ama ne söyleyeyim iştah miştah yok bende kilo almayı geçtim vermesem bari ayrıca listedeki en saçma kilo hedefi olan benim galiba 62 kilo olmak istiyorum ne manyak demişlerdir görenler ama ben olduğumdan çok daha zayıf görünüyorum boyum da uzun 62 olsam varya offf taş gibi olacam taş:)

kizz kac tane konuda yazdimdi sana ben yazana kadar sen cikmis oluyodun :60::60:
avatarimmm tatlidir bakinip duruyor etrafina :27::27:
ewet dagitmiyalimmm topigi bende daha eski tas eski haman simdilik hedef kilom 55 ama uzeride olur yani bende 60 olsam fena olmaz ama hele bi 55 olayim sonrada hedef kilomu 60 yapacam:60::60:ah ahhh bende bi 55 olsammm :37:

Son düzenleme:
bugün kahvaltıyı az yaptım ama öğlen sağlam yemek yedim :)))az sonra akşam yemeği yicem kocacığımı bekliyorum ...bu arada 43 oldum ben 500 gr almışım ama yarım kilo bile önemli benim için :)))hedefe 7 kilo kaldı...azmin elinden kim kurtulmuş :))ee bu durumda birinci belli ikinciyi mi konuşsak:))

iştahı olmayan arkadaşlara p****en e başlamalarını tavsiye ediyorum.. en azından bir denesinler zaten çok uygun fiyatı..
sg_ceyda cım benim de yarın okulum var :43: ancak çok sorun olmaz diye düşünüyorum.. hem akşamları içmeyi tercih ediyorum ben hem de 1 hafta içinde bunye alışıyor.. o uyku yapma durumu 1 hafta sürüyor..bir dene derim

bugün kahvaltıyı az yaptım ama öğlen sağlam yemek yedim :)))az sonra akşam yemeği yicem kocacığımı bekliyorum ...bu arada 43 oldum ben 500 gr almışım ama yarım kilo bile önemli benim için :)))hedefe 7 kilo kaldı...azmin elinden kim kurtulmuş :))ee bu durumda birinci belli ikinciyi mi konuşsak:))

kilo paylaşımı yapmak yasak diye hatırlıyorum :71:

iştahı olmayan arkadaşlara p****en e başlamalarını tavsiye ediyorum.. en azından bir denesinler zaten çok uygun fiyatı..
sg_ceyda cım benim de yarın okulum var :43: ancak çok sorun olmaz diye düşünüyorum.. hem akşamları içmeyi tercih ediyorum ben hem de 1 hafta içinde bunye alışıyor.. o uyku yapma durumu 1 hafta sürüyor..bir dene derim

alıp denerim belki olmazsa bırakırım napalım.

sanirim ben birseyler yemedigimden alamiyorum kilo...
daha kahvalti yapmadim...aksam oldu sadece biraz tatli yedim...kola meyvesuyu ictim...simdide cekirdek yiyorum yemek yemeye hic niyetim yok boyle nasil kilo alacammm:37:

daha kahvalti yapmadim...aksam oldu sadece biraz tatli yedim...kola meyvesuyu ictim...simdide cekirdek yiyorum yemek yemeye hic niyetim yok boyle nasil kilo alacammm:37:

böyle kilo alınmaz verilir. hadi git ye birşeyler :56: rekabet artsın :37:

bol bol ye akşam yemeğinde canım:32: kilo artışın içinn tebrikk ederimm:12: umarım devamı da gelir.. canım yalnız yarışma başladıktan sonra kilo artışını veya düşüşünü söylemek yasak yarışma kuralları greği... gerçi daha önce birkaç defa yapmıştım da uyarıyı gözünden kaçmış sanırım.. neyse yarından itibaren dikkatli olalım.. tekrar tebrik edrimm :54:

olmaz ki öyle.. 1.hafta sonunda herkesin kilosunda artış gördüğünde senin kilon sabit kalmış olursa çok üzülürsün ama.. bunu düşünerek ye.. yiyemiyorsan p****en i dene..

Cok sanssizim coook.
Tam kilo almaya basliyorum, yedigim seylerden biri dokunuyor ve aldigim gramlar kilo almadan tekrar sil bastan oldu yaa:25:

Bu arada bir sitede okumustum, kilo almak isteyen arkadaslar cay ve kahve yerine icecek icmeleri tavsiye ediliyordu.
Bir cok icecekte cay ve kahveden daha cok kalori var cunku. kahvesiz nasil duracaksam:44:

Back