1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Şifa olsun inşallahhh çorbada yok yok vallaa eminim tadıda güzeldir

Ara ogun ssde turk kahvesi ve bitter cikolata.

Ara öğünlerini de beğendim kuzum süper giidiyorsun .

Valla harikasın sen ya evde duramadın spora kaçtın dmii bende 6.500 adım attım bugün 10.00 e tamamlıycam

Kız bu o dediğin çay mı zencefil limon sarımsaklıı mı ay nasıl içiyorsun sarımsak yemekte hoşuma gidiyor ama çayını içebilir miyim bilmiyorum :)))) Yağ mı yakıyor bu çay?

Buda maydonuz limon cayim.
Hem zayiflama adina icdim hemde maydonuz cayin arka arkaya icilirse adet sokturucu oldugun duydum.denicem bakalim

Evet canim o caydi tadi cokda fene degil bebegim ne yapalim zayiflama ugrunda kendimizi bir heder edelim salikli zayilayalim tabi

Kiz bir bana bak bakalim sen 10000 bin addim atarsin ben kalarmiyim bende simdi fikrimi degisdim dans ediyorum esim.evde yoken acdim tv allah ne verdiyse dans ediyorum simdenen 9000 addimi kecdim 10000 tamamlayib gelcem kuzum

ben geldim.hemde iyi bir sporla geldim kiz dans etdim telfon ustumd eidi 10000 bin addimi kecdim boylece hem dansla kalori yakdim hemde yuruşumu tamamladim tatlim pilates yapmadim dans etdim onun yerine ohhh kivirda kivir gobek dansi yapdimsimdi yemegimi yedim gec oldu amma bu kadar hirs yapdim dansa basim karisdi.
menum
3 k karabugday
3 k sarimsakli yogur
Azacikda spagetti .
Cocuklara yapdim ya bir canim.cekdi dedim gozum kalmasin koydum tabaga 2 catal dedim bugunun kacamagi olsun

Cocuklarin yemeginden kacamak yapdim diye patateslerin en kucukk olandan yedim 4
5 tane dunki corbadan 1 kase yedim .
Bugun pazara gittdim alis veris yapdim.
Sonra pazardan geldim diwarda hava iyiydi duşdum yuruş yapdim.

Kizlar bu ay bukadar addim atmisam Shelath yarisinda katlimciyam her ay yarisin neticesi cikiyor ilk 30 fayizin icindeyim

Günaydın canımm bayıldım menülerine dün tam girdim yazacaktım internetimde sıkıntı oldu.
Akşam paylaşıcam dünki menümü inşallah.

Bu sabah kahvaltım çok garip oldu kahvaltılık kalmamıştı evde bende kısır yedim bi küçük kase yanında 1 çay bd süt içtim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…