Oglen biraz ev yapimi taze pişmis ekmek kendim pisiriyorum ekmek alamaram ben kendim yapiyorum .
Lahana corbasi.
Bugun yesil cay icemdem amma detoxs su yapdim
Karanfil tarcin portakal kabugu nane 1 L su.
Adi cay bugun cok tuketdim
Arda ara ogun bir iki biskuvu atdim agzima.
Aksam 4 k pirinc pilav.
Lahana corbasi kuru sogan ve biber turşusu.
Cocuklar hasata o yuzden yemegimin resmin cekemedim.
Iyi geceler kizlar bugun hic spor yapamadim malum evde 2 cocuk hasta olunca gun zaten sporlu keciyor don don dur vallahi bihal oldum cocuklara bakmakdan
Merhaba canim yeni yilini kutlarim.vallahi o kadar koşuşdurmaca kecdi gunlerim ki hic ugrayamadim .
Tatlim cocuklar şukur iyleşiyorlar .
Yil başini biz bayarm ederiz biraz başim ona karisdi aslinda bend eson 2 gunu fene beslendim abur cubur yedim yedim.
Yarindan itibaren siki diyetime odakalarak yoluma devam edcem.
Bugun diyet aliş verşi yapdi. Karnibahara birokli meyve limon falan aldim .
Insallah başlariz kiz gidince kilolar pes etmek yok.
Kiz sen beni dürtüşdür bende seni pes etmek yok yola devam azmimiz bol olsun tatlim
Tamam canimAynen canım birbirimizi uyarmamız lazım buraya yazmayınca illa ki kaçamak yapılıyor yanii hele bennn yedim de yedimm ama yarın sende bende kaçamak yapmadan başlayalım artık kuzum.
Canim benim iyiki cipsiyi falan yemiyorsun eger bu menunle uzun zamandirsa kilo veremiyorsan demeki nerdese yalnis yapihorsun .oturarak çalısıyorum fakat aksam eve gittiğimde yaklaşık 1 saat spor ve kondisyon bisikletine biniyorum. diyet derken çıkolata cips yok kesnlıkle arada cokofestten 1 parça yıyorum canm cok ısterse. yesil çay içiyorum içine tarcın koyarak ve ekmek yemıyorum sabah kahvaltıda altınbasak yıyorum ekmek yerıne ogle ve aksam ekmek yok ekmekle yemem gereken kahvaltılık olursa altınbasak yıyorum yıne. ama kılo veremıyorum buna rağmen anlamıyorum sebep ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?