• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

2. Günüm (24-12-‘17) pazar

Sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kayısı + 1 bd su metabolizmayı çalıştırmak için

Kahvaltı
- 3 fırında köfte ve patates (dün akşam annem yapmıştı bende geç oldu diye yememiştim sabaha bıraktım)
- 1 küçük dl kavurma
- peynir
- 1 dl kepek ekmek
- birazda annemin kuymağından yemiştim

Afiyet bal seker olsun insallah can olsun kan olsun kilo olmasin iyi bir kahvalti yapmisin heleki axsam yemeyib sabaha saklaman super olmus azmin hep boyle bol olsun

Öglwen bend eetli yaprak sarmasi yedim yaninda yogurt 1 b ayran kendim yapdim ayranida .
Ve yarim doner esim cocuklara almisdi heresinden bi iki isirik aldim heralde yarim doner ksdar olur diyr yarim yazdim.
Bugun disarda yuruse cikamadim bamesef hava cok soguk ve aşırı ruzgar var disarsi cikilacak kibi degil.
Cocukar uyudu bende telde diyetleri arastiriyorum yeniden kendime gelem icij diyete iki elle sarilmam gerekir.

İyi akşamlar canım bende yürüyüş yapamadım hava soğuktu evde de misafir vardı yarın yapıcam inşallah.

Öğlen 1 tabak yumurtalı pırasa yedim
Ara öğün olarak biraz fındık yedim
Akşam 1 dl ekmek yine pırasa yedim yanında yoğurt
Sonra ara öğün yaptım sade türk kahvesi ve yanında biraz ceviz .

Öglwen bend eetli yaprak sarmasi yedim yaninda yogurt 1 b ayran kendim yapdim ayranida .
Ve yarim doner esim cocuklara almisdi heresinden bi iki isirik aldim heralde yarim doner ksdar olur diyr yarim yazdim.
Bugun disarda yuruse cikamadim bamesef hava cok soguk ve aşırı ruzgar var disarsi cikilacak kibi degil.
Cocukar uyudu bende telde diyetleri arastiriyorum yeniden kendime gelem icij diyete iki elle sarilmam gerekir.

Bende snein gibi araştırma yapıyordum bakıyorum nerde yanlış yapıyorum neye dikkat etmem lazım

Screenshot_20171224-221917.png

Hey kizlar ben geldim hemde sporumla beraber geldim ya ogleden sonra yarim saat uyudum ust komsumun cocugu hic uyutmadi ya ne kadar gerizekeali insanlar var yahu ben bu eve taşinali anca komsuya yalvariyorum azacik sesis olun insan o kadarmi essek olar.
Sabahin 6 sindan uyaniyorlar aksam 2 kimi o kadar ses oluyor sanki kafamin icinde geziyorlar .offf neyse esim dedi disarda cok guzel hava var yurus yapilasi havadi bir indim anam oglenki ruzgarli hava gitmis aydinlik hava var esimle yuruse basladik duz bir yol var araba yoludu amma qiragindada yurus yapmak icin duz bir yer koymuslar esimle beraber yuruduk kaosmadim ancak yurus yapdik orta hizda 12 km yuruduk.
Oysa oglen spor yapmadim diye ne kadar üzgundum kismetimde varmis bugun spor yapmak şükürler olsun neyse iyi geceler yarin diyet bizi bekliyor iyi uykular huzur kapinizdan girsin sizler huzur dolu iyi uykular tabi kendimede

Hey kizlar ben geldim hemde sporumla beraber geldim ya ogleden sonra yarim saat uyudum ust komsumun cocugu hic uyutmadi ya ne kadar gerizekeali insanlar var yahu ben bu eve taşinali anca komsuya yalvariyorum azacik sesis olun insan o kadarmi essek olar.
Sabahin 6 sindan uyaniyorlar aksam 2 kimi o kadar ses oluyor sanki kafamin icinde geziyorlar .offf neyse esim dedi disarda cok guzel hava var yurus yapilasi havadi bir indim anam oglenki ruzgarli hava gitmis aydinlik hava var esimle yuruse basladik duz bir yol var araba yoludu amma qiragindada yurus yapmak icin duz bir yer koymuslar esimle beraber yuruduk kaosmadim ancak yurus yapdik orta hizda 12 km yuruduk.
Oysa oglen spor yapmadim diye ne kadar üzgundum kismetimde varmis bugun spor yapmak şükürler olsun neyse iyi geceler yarin diyet bizi bekliyor iyi uykular huzur kapinizdan girsin sizler huzur dolu iyi uykular tabi kendimede

Okurken sanki kendim spor yapmış gibi sevindim canım ne güzelde olmuş valla :) Ben yapamadım sporumu üzüldüm ya :(
Üst komşunun çocuğu çok küçükse çok ses gelir tabii ağlamasıydı cıyaklamasıydı :))) bir de komşular umursamazlar galiba rahatsız olan var mı hiç düşünmüyorlar. benimki müstakil ev olduğu için rahatım ama yazdan sonra apartmana yerleşicem aynı durum bende de olacak diye korkmuyo değilim

2. Günümde kaçamaksız geçti çok şükür sadece spor yapamadım diye üzülüyorum ama ona da başlayacağım inşallah

GÜnaydın canımm mutlu huzurlu kaçamaksız boooll sporlu bi haftamız olsun inşaAllah. Güne 2 kuru kayısı 1 bd su ile başladım.
Kahvaltım 1 dl ekmek ve tavada yumurta yedim.

Gunaydin gunumuz o kadar guzel kecsin kacamaksin bol sporlu osun bitanem.iyi kahvalti yapmişindir sen bendi kahvaltimi atayim .
Menum 1 yumurta az pismis suda lap az haşladim
Yaninda 1 aci biber tursu.
1 sosis.
Kucuk peynir.
3 k karabugday
4 k yogurt .
Yesil cay.
Screenshot_20171225-112310.png

3. Gün Öğlen yemeğim 13:00
1 dl kepek ekmek
Mercimek çorbası
Etli Nohut yemeği
Salata :kk77::kk77::kk77::kk77:

7E2A77FC-7BD2-4DFA-8B3C-BF94B2A6F21E.jpeg

Şu saate kadar 2 lt ye yakın su içtim :cool: aferin bana

Canim brnim afiyyet bal seker olsun send eiyo beslenmişin ben hala spor yapamadim simdi yuruse gedmek istiyorum aksam yazcam yurus yaparsam simdi gelelim gunum nasil kecdi neler yedihime.
Her gun bira kasik yemegimi azltcam inşallah...
Ben verdigim kilo donemimde boyle yapdim az az azaltdim ve midem iyice kuculmusdu ...
Asla birden bire azatmak olmaz cunki birden yemegi kesersen diyetin omru az olur diyetin .

Bu öglen yemegim.
2 kepce koy tavugunu hasladim icine pirinc atdim havuc sogan sarimsak limon evelik atib baya kaynatdim cocuklara şifa niyetine hastalarda bogazlarina iyi gelsin diye bend e2 kepce icdim .
3 k karabugday
Biber tursusu.
4 k yogurt
Bir kac dal dereotu.

Eklentiler

• Screenshot_20171225-171826.png
    Screenshot_20171225-171826.png
    247 KB · Görüntüleme: 145
:halay::halay::halay:En Büyük KKHeyyyy ben geldim .hemd esporumu yapib geldim.
Hava cok sogukdur aşiri ruzgardi amma dayanmadim yurusumu yapdim tenpolu bir yuruş yapdim duzde yüreyimce olmadi 10000 addim pilanliyordum amma olmadi aklim evde cocuklarda kaldi biraz hastalar da kaldi ateşi falan kalkar deye tez dondum yuruşden neyseki 8000 addimi kecdim bunada şukur hic yapmamakdan iyidir.
Şimdi zencefilli limon sarimsakli yag yakici cayimdan 1 bardak höpületdim tadi iyi olmasada gozlerimi kapatdim bunu icince icimin gaglarinin nasil eridigini duşunerekden icdim:hasta:.şimdi kim tutar seni kim tutar kalkayim 30 dak afalan pilates yapmayi pilanliyorum yaparsam paylaşirim insallah :spor::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Back