Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim
- Konu Sahibi Gunelim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Bu öglen yemegim.
2 kepce koy tavugunu hasladim icine pirinc atdim havuc sogan sarimsak limon evelik atib baya kaynatdim cocuklara şifa niyetine hastalarda bogazlarina iyi gelsin diye bend e2 kepce icdim .
3 k karabugday
Biber tursusu.
4 k yogurt
Bir kac dal dereotu.
Şifa olsun inşallahhh çorbada yok yok vallaa eminim tadıda güzeldir
Ara ogun ssde turk kahvesi ve bitter cikolata.
Simdi ara ogun 1 mandalina Eki Görüntüle 2084008
Ara öğünlerini de beğendim kuzum süper giidiyorsun .
Heyyyy ben geldim .hemd esporumu yapib geldim.
Hava cok sogukdur aşiri ruzgardi amma dayanmadim yurusumu yapdim tenpolu bir yuruş yapdim duzde yüreyimce olmadi 10000 addim pilanliyordum amma olmadi aklim evde cocuklarda kaldi biraz hastalar da kaldi ateşi falan kalkar deye tez dondum yuruşden neyseki 8000 addimi kecdim bunada şukur hic yapmamakdan iyidir.
Şimdi zencefilli limon sarimsakli yag yakici cayimdan 1 bardak höpületdim tadi iyi olmasada gozlerimi kapatdim bunu icince icimin gaglarinin nasil eridigini duşunerekden icdim.şimdi kim tutar seni kim tutar kalkayim 30 dak afalan pilates yapmayi pilanliyorum yaparsam paylaşirim insallah
Valla harikasın sen ya evde duramadın spora kaçtın dmii bende 6.500 adım attım bugün 10.00 e tamamlıycam
Kız bu o dediğin çay mı zencefil limon sarımsaklıı mı ay nasıl içiyorsun sarımsak yemekte hoşuma gidiyor ama çayını içebilir miyim bilmiyorum :)))) Yağ mı yakıyor bu çay?
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
ben geldim.hemde iyi bir sporla geldim kiz dans etdim telfon ustumd eidi 10000 bin addimi kecdim boylece hem dansla kalori yakdim hemde yuruşumu tamamladim tatlim pilates yapmadim dans etdim onun yerine ohhh kivirda kivir gobek dansi yapdimsimdi yemegimi yedim gec oldu amma bu kadar hirs yapdim dansa basim karisdi.
menum
3 k karabugday
3 k sarimsakli yogur
Azacikda spagetti .
Cocuklara yapdim ya bir canim.cekdi dedim gozum kalmasin koydum tabaga 2 catal dedim bugunun kacamagi olsun
menum
3 k karabugday
3 k sarimsakli yogur
Azacikda spagetti .
Cocuklara yapdim ya bir canim.cekdi dedim gozum kalmasin koydum tabaga 2 catal dedim bugunun kacamagi olsun
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Kız hangi program bu ?
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Samsunq telde yukledim S healtihKız hangi program bu ?
Deye bir pirogramdi super pirogramdi tavsiye ederim.