Aynen kesinlikle kafada bitmeli insan isterse herşeyi başarır irade çok önemli bunuda sende fazlasıyla görüyorum başaracağına ve başaracağıma inanıyorumOhhhhh super canim benim bana eşlik etsen kesinlikle kilo verirsin bunu sana soz veriyorum.
Zayiflarkende biriki laflarizdaeylenerek zayiflariz insallah canim benim aklima koydumsa asla vaz kecmem arada hastalandikda arabanin sanki fireni tutmuyor gibi oluyorum amma sagalan kimi tam qaz devam ediyorumgitcek bu pis kilolar insallah takibde kal canim ara sira yaz motive daha cok oluyorum vallah ellerine salik
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SU DIYETI başlayalim
- Konu Sahibi Gunelim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olurmu hiç bende varım burdayım ama ben çok fazla internete giremiyorum fırsat buldukça yazarım canım aynen devamGunaydin arkadaslar bol eskili gunlerden biri olsun insallah offf ya hansi konunu acdimsa tek qaldim bu ne ya tek başinami devam edeyim ne yapayim tekde zayiflarim ben siz şişko kalin beni yalniz burakdiniz ayol neden hec kimse zayiflamak istemiyor
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Canim benim tabiki iradesi mohkem insan herşeye er veya gec nail olar sabir da lazim bazen biksamda usanmiyorum.yola devam ediyorum.Aynen kesinlikle kafada bitmeli insan isterse herşeyi başarır irade çok önemli bunuda sende fazlasıyla görüyorum başaracağına ve başaracağıma inanıyorum
Insallah hergun gel beraber motive olalim hadi opdum canim benim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunaydin kizlar .
Hepinize iyi hafta sonlari .
Bugun maratona sabah 6 dan başladim once uyandim 1 bardak su icdim kendime geldim.
Ardindan kocişe işe yemek hazirladim cantasini tika basa doldurdum işin karib yanida buki ben zayiflar ken onada kilo aldirmak peşindeyimEvde ne bulsam cantasina tika basa koyorumbugun gune boyle şen şakrak başlamak istedim.
Buyuk bardak bal limon sirke katib kaynar suda onu icdim.
Şimdi midemde boğuşuyorlarBugun malum hafta sonu cocuklar evde olunca ev savaş yerine doner ev temizliği cocuklari bayo yapdircam malum iş cok amma ara sira burada ugrarim
Hepinize iyi hafta sonlari .
Bugun maratona sabah 6 dan başladim once uyandim 1 bardak su icdim kendime geldim.
Ardindan kocişe işe yemek hazirladim cantasini tika basa doldurdum işin karib yanida buki ben zayiflar ken onada kilo aldirmak peşindeyimEvde ne bulsam cantasina tika basa koyorumbugun gune boyle şen şakrak başlamak istedim.
Buyuk bardak bal limon sirke katib kaynar suda onu icdim.
Şimdi midemde boğuşuyorlarBugun malum hafta sonu cocuklar evde olunca ev savaş yerine doner ev temizliği cocuklari bayo yapdircam malum iş cok amma ara sira burada ugrarim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Kahvalti menum.
Yarim kirmizi biber bol domates
Biraz peynir.
2 yumurta ustune bol pul biber serpdim.
Demli cay.
Biraz maydonuzun uzerine yarim limon sikdim .
Kahvaltimda bunlari yrdim doydumu?doydum vallah.
Kahvaltida ekemk yemedim.
Cok şukur qayetde doyrucu oldu midem tika basa doldu.
Oglende resimli menu atarim insallah hepinize bol.isyirahetler dilerim
Yarim kirmizi biber bol domates
Biraz peynir.
2 yumurta ustune bol pul biber serpdim.
Demli cay.
Biraz maydonuzun uzerine yarim limon sikdim .
Kahvaltimda bunlari yrdim doydumu?doydum vallah.
Kahvaltida ekemk yemedim.
Cok şukur qayetde doyrucu oldu midem tika basa doldu.
Oglende resimli menu atarim insallah hepinize bol.isyirahetler dilerim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunaydin dostlar gunuz aydin haftanin ilk gunu ugurlu gununuz olsun bol eskili gunler haftalar olsun.
Bu sabah limon maydonuz su blendirsen kecirtim icdim.
1 saat sonra kahvalti yapdim.
Domates 1 yumurta 1 k zeytin yagi karisdirib menemen yapdim.
Yaninda lavaş tqze demlenmiş çay.
Bu sabah limon maydonuz su blendirsen kecirtim icdim.
1 saat sonra kahvalti yapdim.
Domates 1 yumurta 1 k zeytin yagi karisdirib menemen yapdim.
Yaninda lavaş tqze demlenmiş çay.