Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SU DIYETI başlayalim
- Konu Sahibi Gunelim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhaba arkadaşlar.
Bugunun ozetin yazayim
Sabah kahvaltim sade neskoffe yaninde 1 dilik ekmek tost makinesinde kurtdum 1 d beyaz peynir.
Oglende resmin koydum lahana salatasi icinde domates salatalik yeşilik havuc vardi sirkeli azda zeytin yagi serpdim yaninda 1 d ekmek kizartdim makinede.
Yaninda aci biber yogurt ve maden suyu
Bugunun ozetin yazayim
Sabah kahvaltim sade neskoffe yaninde 1 dilik ekmek tost makinesinde kurtdum 1 d beyaz peynir.
Oglende resmin koydum lahana salatasi icinde domates salatalik yeşilik havuc vardi sirkeli azda zeytin yagi serpdim yaninda 1 d ekmek kizartdim makinede.
Çok iyi gidiyorsun maşallah canımMerhaba arkadaşlar.
Bugunun ozetin yazayim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunaydin arkadaşlar hepinize iyi hafta sonlari .
Buda gizli takibcilerim icin menum benden resimli menu bekleyenlere gelsin .
Bugun dolu tabak hazirladim bol kahvalti yapdim gun icinde hafif beslencem akşamda yemicem .
Sabah sabah cocuklarla keyifli kahvalti yapdik ay allah olmayanlara da cocuk nasib etsin bu evin neşesi bu cocuklardi hafta ici kiresde oluyorlar kahvalti yapamiyoruk evde sabah sabah super keyifliyim
Buda gizli takibcilerim icin menum benden resimli menu bekleyenlere gelsin .
Bugun dolu tabak hazirladim bol kahvalti yapdim gun icinde hafif beslencem akşamda yemicem .
Sabah sabah cocuklarla keyifli kahvalti yapdik ay allah olmayanlara da cocuk nasib etsin bu evin neşesi bu cocuklardi hafta ici kiresde oluyorlar kahvalti yapamiyoruk evde sabah sabah super keyifliyim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Kahvalti menum.
2 ceviz ici
Yarim pohca.
1 salatalik
Yarim tatli biber
2 aci biber
Maydonuz
1 domates
Peynir uzeri keten tohmu corek otu serpdim.
1 yumurta.
Bu tabak aslinda bana gore cok fazla oldu amma gun icinde acikmami onleyeci bir tabak yapdim .
Kahvaltim hakkda fikri olanlar yazsin nasil olmuş
2 ceviz ici
Yarim pohca.
1 salatalik
Yarim tatli biber
2 aci biber
Maydonuz
1 domates
Peynir uzeri keten tohmu corek otu serpdim.
1 yumurta.
Bu tabak aslinda bana gore cok fazla oldu amma gun icinde acikmami onleyeci bir tabak yapdim .
Kahvaltim hakkda fikri olanlar yazsin nasil olmuş
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Oglen ki menum.
Evde bayat ekmek vardi tost makinesinde kurutdum uzerine domtes rendesinden zeytin yaginda sos yapdim sarimsak katikla yedim .
Sabah acilandan ev temizligine girişdim perdeleri yikadim pencerelerin camlarin bir bir sildim evi derinden kunc bucak temizlik yapdim şimdi kolumu kaldiracak gücüm yok1 armut yedim.
Bol su icmişem bügun .
Birazdan turk kahvesi icerim kendime bir geleyim cocuklara borek soz vermişim hamurun yogurdum şimdi böreyi hazirlayib firina atayim
Evde bayat ekmek vardi tost makinesinde kurutdum uzerine domtes rendesinden zeytin yaginda sos yapdim sarimsak katikla yedim .
Sabah acilandan ev temizligine girişdim perdeleri yikadim pencerelerin camlarin bir bir sildim evi derinden kunc bucak temizlik yapdim şimdi kolumu kaldiracak gücüm yok1 armut yedim.
Bol su icmişem bügun .
Birazdan turk kahvesi icerim kendime bir geleyim cocuklara borek soz vermişim hamurun yogurdum şimdi böreyi hazirlayib firina atayim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhaba .
Gunlugum yinde biz bize baş başayiz .
Gelen yok giden yok
Bu sabah acilandan hamur işi börek falan yedim pişmanmiyim evet ya agzimi bir tutamadim offff ya regil vaxtimdir ben bugunlerde agzimi hic tutamam.
Birazda canim sikkindir elime keceni agzima atiyorum.
Şimdi karnibahar corbasi yapdim bir kase icdim allah nasip ederse akşam bir şey yemem sade corbadan icerim .
Birazda teklek beni ruhdan saldi .
Tek başina diyet olmuyor ya .
Neden bilmiyorum kimse bana katilmadi beraber motive olardik beraber zayiflardik .
Amma kotü günün ömrü az olar.
Bir toparlarsam diyete apora iki elle sarilirsam hic burakmiycam
Gunlugum yinde biz bize baş başayiz .
Gelen yok giden yok
Bu sabah acilandan hamur işi börek falan yedim pişmanmiyim evet ya agzimi bir tutamadim offff ya regil vaxtimdir ben bugunlerde agzimi hic tutamam.
Birazda canim sikkindir elime keceni agzima atiyorum.
Şimdi karnibahar corbasi yapdim bir kase icdim allah nasip ederse akşam bir şey yemem sade corbadan icerim .
Birazda teklek beni ruhdan saldi .
Tek başina diyet olmuyor ya .
Neden bilmiyorum kimse bana katilmadi beraber motive olardik beraber zayiflardik .
Amma kotü günün ömrü az olar.
Bir toparlarsam diyete apora iki elle sarilirsam hic burakmiycam
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunqydin arkadaşlar ben geldim yenede hic kimseler yokdu olaun ben tek başinada zayiflarim.
Neşeniz bol uzunuzden tebessüm eksiy olmasin huzur evlerinize dolsun.
Bu sabah erkenden kalkdim kocişi işe uğurladim
1 bardak ilik su içdim.
Ardindan toz zencegil bal limon demledim kaynar suyla icdim cocuklari kireşe aparib geldim.
Şimdi kahvalti yapdim.
Evi temizleyib spor yapcam bugün inşallah.