• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar su iciyorsunuz.

• 1 Lt

OY: 4 8,3%
  • 2Lt

OY: 11 22,9%
  • 3Lt

OY: 22 45,8%
  • Icemiyorum.

OY: 1 2,1%
  • Bitgi cayi tercih ediyorum.

OY: 0 0,0%
  • Su olmazsa olmazim.

OY: 6 12,5%
  • Su icmeyi sevigorum.

OY: 1 2,1%
  • Su icmeyi sevmiyorum.

OY: 3 6,3%

• Ankete Katılan
    48
Ara ogun turk kahvesi
Screenshot_20170919-130733.png

Merhaba arkadaşlar.
Bugunun ozetin yazayim

Sabah kahvaltim sade neskoffe yaninde 1 dilik ekmek tost makinesinde kurtdum 1 d beyaz peynir.
Oglende resmin koydum lahana salatasi icinde domates salatalik yeşilik havuc vardi sirkeli azda zeytin yagi serpdim yaninda 1 d ekmek kizartdim makinede.
Yaninda aci biber yogurt ve maden suyu

Merhaba arkadaşlar.
Bugunun ozetin yazayim

Sabah kahvaltim sade neskoffe yaninde 1 dilik ekmek tost makinesinde kurtdum 1 d beyaz peynir.
Oglende resmin koydum lahana salatasi icinde domates salatalik yeşilik havuc vardi sirkeli azda zeytin yagi serpdim yaninda 1 d ekmek kizartdim makinede.
Yaninda aci biber yogurt ve maden suyu
Çok iyi gidiyorsun maşallah canım :super::KK9:

Oglen yemegimi atdim akşam yemegimi resimli olarak atamadim menu paylaşayim.
Karnibahar yemegi yapdim zeytin yagli yapdim cokda lezzetli oldu....

Bugun oglen 1 bardak sut icdim .
Sabah kahvaltida 2 k yulaf sutle kariàdirdim azda ciha katdim onu yedim.

Kizlar bugunum sanki mahf oldu bir agzim acildi ye ye ye kiz tum gun yedim allah kahr etsin beni ya neden boyle oldum anlamadim yarin benim acil toparlanmam lazim bu boyle olmaz bugun 2 kez ekmek yedim bu ne ya hic boyle yapmazdim

Gunaydin arkadaşlar hepinize iyi hafta sonlari .
Buda gizli takibcilerim icin menum benden resimli menu bekleyenlere gelsin .
Bugun dolu tabak hazirladim bol kahvalti yapdim gun icinde hafif beslencem akşamda yemicem .
Sabah sabah cocuklarla keyifli kahvalti yapdik ay allah olmayanlara da cocuk nasib etsin bu evin neşesi bu cocuklardi hafta ici kiresde oluyorlar kahvalti yapamiyoruk evde sabah sabah super keyifliyim

Kahvalti menum.
2 ceviz ici
Yarim pohca.
1 salatalik
Yarim tatli biber
2 aci biber
Maydonuz
1 domates
Peynir uzeri keten tohmu corek otu serpdim.
1 yumurta.
Bu tabak aslinda bana gore cok fazla oldu amma gun icinde acikmami onleyeci bir tabak yapdim .
Kahvaltim hakkda fikri olanlar yazsin nasil olmuş:kk77::kahve::KK53:

Oglen ki menum.
Evde bayat ekmek vardi tost makinesinde kurutdum uzerine domtes rendesinden zeytin yaginda sos yapdim sarimsak katikla yedim .
Sabah acilandan ev temizligine girişdim perdeleri yikadim pencerelerin camlarin bir bir sildim evi derinden kunc bucak temizlik yapdim :temizlik::temizlik:şimdi kolumu kaldiracak gücüm yok:işsiz:1 armut yedim.
Bol su icmişem bügun .
Birazdan turk kahvesi icerim kendime bir geleyim cocuklara borek soz vermişim hamurun yogurdum şimdi böreyi hazirlayib firina atayim

Daha sonra ütülenesi o kadar birikmişler var ütüye girişirim akşama patlican yemeği pişircem patlicanlari dograyib duzlu suya koydum acisi ciksin.
Ayol Robuta döndüm bir iş kurtarsada beş dakka otursam .

Turk kahvem sade yaninde suyum ve 2 hurmam.enerji versin bana şifa olsun inşallah
Screenshot_20170924-175030.png

Merhaba .
Gunlugum yinde biz bize baş başayiz .
Gelen yok giden yok:KK43::cry:
Bu sabah acilandan hamur işi börek falan yedim pişmanmiyim evet ya agzimi bir tutamadim offff ya regil vaxtimdir ben bugunlerde agzimi hic tutamam.
Birazda canim sikkindir elime keceni agzima atiyorum.
Şimdi karnibahar corbasi yapdim bir kase icdim allah nasip ederse akşam bir şey yemem sade corbadan icerim .
Birazda teklek beni ruhdan saldi .
Tek başina diyet olmuyor ya .
Neden bilmiyorum kimse bana katilmadi beraber motive olardik beraber zayiflardik .
Amma kotü günün ömrü az olar.
Bir toparlarsam diyete apora iki elle sarilirsam hic burakmiycam :KK5:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK200::KK200:Gunqydin arkadaşlar ben geldim yenede hic kimseler yokdu olaun ben tek başinada zayiflarim.:KK50:
Neşeniz bol uzunuzden tebessüm eksiy olmasin huzur evlerinize dolsun.
Bu sabah erkenden kalkdim kocişi işe uğurladim
1 bardak ilik su içdim.
Ardindan toz zencegil bal limon demledim kaynar suyla icdim cocuklari kireşe aparib geldim.
Şimdi kahvalti yapdim.
Evi temizleyib spor yapcam bugün inşallah.
:kahve::kk77:

Beyaz ekmek tost makinesinde kizartdim.
1 yumurta.
Peynir ustu çörek otu.
Biberlerim aci tatli.
Maydonuz
Yeşil cay.
2 ceviz.
Salatalik domates.
Üzüm

Bugun 1 saat yuruş yapdim
30 daka da pilates gunluk sporum bu bol su icdim.
Yesil cay
Zencefil cayi aralarda boyle caylar icdim.
Ara oyun olarak turk kahvesi icdim.
Simdi ogle yemegim

Back