- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Öglwen bend eetli yaprak sarmasi yedim yaninda yogurt 1 b ayran kendim yapdim ayranida .
Ve yarim doner esim cocuklara almisdi heresinden bi iki isirik aldim heralde yarim doner ksdar olur diyr yarim yazdim.
Bugun disarda yuruse cikamadim bamesef hava cok soguk ve aşırı ruzgar var disarsi cikilacak kibi degil.
Cocukar uyudu bende telde diyetleri arastiriyorum yeniden kendime gelem icij diyete iki elle sarilmam gerekir.
Hey kizlar ben geldim hemde sporumla beraber geldim ya ogleden sonra yarim saat uyudum ust komsumun cocugu hic uyutmadi ya ne kadar gerizekeali insanlar var yahu ben bu eve taşinali anca komsuya yalvariyorum azacik sesis olun insan o kadarmi essek olar.
Sabahin 6 sindan uyaniyorlar aksam 2 kimi o kadar ses oluyor sanki kafamin icinde geziyorlar .offf neyse esim dedi disarda cok guzel hava var yurus yapilasi havadi bir indim anam oglenki ruzgarli hava gitmis aydinlik hava var esimle yuruse basladik duz bir yol var araba yoludu amma qiragindada yurus yapmak icin duz bir yer koymuslar esimle beraber yuruduk kaosmadim ancak yurus yapdik orta hizda 12 km yuruduk.
Oysa oglen spor yapmadim diye ne kadar üzgundum kismetimde varmis bugun spor yapmak şükürler olsun neyse iyi geceler yarin diyet bizi bekliyor iyi uykular huzur kapinizdan girsin sizler huzur dolu iyi uykular tabi kendimede
Gunaydin gunumuz o kadar guzel kecsin kacamaksin bol sporlu osun bitanem.iyi kahvalti yapmişindir sen bendi kahvaltimi atayim .
Menum 1 yumurta az pismis suda lap az haşladim
Yaninda 1 aci biber tursu.
1 sosis.
Kucuk peynir.
3 k karabugday
4 k yogurt .
Yesil cay.
Eki Görüntüle 2083824
Insallah bugun den dikkat edcem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?