• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Sabah kahvaltim .
2 yumurta
2 kayisi
2 aci biber
Yesilik dereotu kişniş. Maydonuz.
Peynir.
1 sucuk.
Yesil cay.
Ekmek yok...........
Bukadar evde işlerimi hal edeyim halilari trmixlik yapcam
Sonra yuruse gitcem insallah

Sabah kahvaltim .
2 yumurta
2 kayisi
2 aci biber
Yesilik dereotu kişniş. Maydonuz.
Peynir.
1 sucuk.
Yesil cay.
Ekmek yok...........
Bukadar evde işlerimi hal edeyim halilari trmixlik yapcam
Sonra yuruse gitcem insallah

Maşallah canım sen azimle devam ediyorsun :)) bende yarın sabah tartılıp kilomu bildircem ve evde yürüyüşe başladım tv karşısında yürüyorum dışarısı baya soğuk yoksa açık hava iyi olurdu ama şartlar el vermiyor maalesef :)) sen kaç kilo verdin bakalım

Maşallah canım sen azimle devam ediyorsun :)) bende yarın sabah tartılıp kilomu bildircem ve evde yürüyüşe başladım tv karşısında yürüyorum dışarısı baya soğuk yoksa açık hava iyi olurdu ama şartlar el vermiyor maalesef :)) sen kaç kilo verdin bakalım
Canim benim bende bu aralar yinede bozdu kiz aslinda spor ve diyet iyidi kilo gidiyor agzimizi tutmasini bir bilsek .
Kiz 1 ci gubden baslayalim diyete siki diyet spor varmisin .
Ya aslind abende colde hava sogukdur uşeniyorum yurumeye amma evd ekosu bandim arizalandi.
O yuzden disarda yurus yapiyorum.

Dunun ozetin keceyim bari.
Sabah kahvalti standart omdu oglen sebze corbasi icdim bir kase ekmek yemedim.
Gun ortasinda bol su.
Yesil cay
Zencefil cayi.
Aksamda bir por meyve.
Aksam yemegimde 1 kase amma cokda doldurmadim karisik corba sehriye falanda atmisdim .
Ve dunki sporum

Screenshot_20171222-225706.png

Kizlar yarindan itbaren siki bir diyete baslayalim hic pazartesini beklemeyelim.
Ben dayanamadim tartildim 80 cikdim.
Amma bilyorum 80 olcam cunki 2 aydir adet olmadim.
Karnim baya sis duryor.
O huzdende bir adet olayim onan sonra net kilom one cikcak amma bence adetden sonra 78 falan gelcem .
Bacaklarimda catlamalar coxalib .
Neyse bu aralar adet olmamama sinirlerim bozuldu aslinda son vaxtlarda normal oluyordum her ayin 29 oluyorum nerdeyse ikinci ayin 29 geliyor hala birwey yok.
Bu hafta test de yapdim belke hamileyim diye oda yokdu birşey.

Kiz istersen beraber motivede oluruz bir diyet secelim hergun menu olusturalim onu hergun duzenli yapalim ne dersin canim

Canim benim bende bu aralar yinede bozdu kiz aslinda spor ve diyet iyidi kilo gidiyor agzimizi tutmasini bir bilsek .
Kiz 1 ci gubden baslayalim diyete siki diyet spor varmisin .
Ya aslind abende colde hava sogukdur uşeniyorum yurumeye amma evd ekosu bandim arizalandi.
O yuzden disarda yurus yapiyorum.

Olur bebeğimm ben bugün başladım inşallah devamı gelecek. 21 gün kaçamak yapmamaya çalışıcam eğer başarırsam olacak bu iş :D aynen valla hava çok soğuk insan biraz üşeniyor spor yapmaya ama bi başladım mı hep yapmak isteyeceğiz.

Kiz istersen beraber motivede oluruz bir diyet secelim hergun menu olusturalim onu hergun duzenli yapalim ne dersin canim

Canım ben her zaman listeye uyamıyorum çalışıyorum ve öğlen işyerinde ne yemeği çıkıyorsa onu yiyorum. Ama makarna börek mantı pilav yemiycem bundan sonra :)
Kolay evde yapıp işyerine getirebileceğim bir menü varsa düşünebilirim ama . Dukan diyeti iyi diyorlar ama ben hiç denemedim

Güncel 72,7
1. Gün
Sabah uyanır uyanmaz 1 bd su + 2 kuru kayısı
1 kase çorba 1/2 dilim çavdar ekmeği
+ 1 bd su daha içtim

Şu saate kadar 1/2 litre daha su içtim

Kizlar yarindan itbaren siki bir diyete baslayalim hic pazartesini beklemeyelim.
Ben dayanamadim tartildim 80 cikdim.
Amma bilyorum 80 olcam cunki 2 aydir adet olmadim.
Karnim baya sis duryor.
O huzdende bir adet olayim onan sonra net kilom one cikcak amma bence adetden sonra 78 falan gelcem .
Bacaklarimda catlamalar coxalib .
Neyse bu aralar adet olmamama sinirlerim bozuldu aslinda son vaxtlarda normal oluyordum her ayin 29 oluyorum nerdeyse ikinci ayin 29 geliyor hala birwey yok.
Bu hafta test de yapdim belke hamileyim diye oda yokdu birşey.

Arada bende gecikiyorum çok şişkin oluyorum o dönemlerde . Sende regl olamadığın için kilon daha fazla gösteriyordur canım bi doktora görün istersen adet gecikmesi normal mi bilmiyorum. Sıkı bi diyete bende başladım valla senle 1. Günümüz bugün kaçamak yapmak yok tamam mııı kahvaltın da güzel olmuş greyfurtlu falan süper

Oglen corba 1 d kepek ekmek.dometes turşusu aci biber turşusu.
Oglenden sonra yesil cay amma kucccuk kacamak hindistan cevizli cikloatadan isirdim cayla icdim:KK43::KK43:aksamada köy tavuğu pişirdim onun göğüs kismin yicem.
Spor yok.
Bugun malesefff.
Cocuklari banyo yapdirdim evi temizligi yapdim bu kadar

Oglen corba 1 d kepek ekmek.dometes turşusu aci biber turşusu.
Oglenden sonra yesil cay amma kucccuk kacamak hindistan cevizli cikloatadan isirdim cayla icdim:KK43::KK43:aksamada köy tavuğu pişirdim onun göğüs kismin yicem.
Spor yok.
Bugun malesefff.
Cocuklari banyo yapdirdim evi temizligi yapdim bu kadar

Olsun canım benm küçük bi kaçamak olmuş yarın dahada dikkatli olursun :) turşu fazla yeme çok tuzlu ödem yapar . Spor bende yapamadım. Akşam yemeğim de 1 kase kısır :) ve bol bol su içiyorum limon tarçın koydum içine öyle daha bi güzel içiyorum

Gunaydin herkese iyi hafta sonu dilerim benim kuzular bugunde evde sabah erkenden pankek yapdim ondan yedim bir kac yedim hatrlamiyorum normal demli cay.
Yarin itbariyle guzel bir diyetle karsinizdayim.
Amma buaralar burda pazarda yesilik falan tapamiyorum o nasil olcak bilemedim .
Evde ne varsa bunla idare ederim aryik amma esim maas alinca kendime bir guzel dihet alis versi yapcam .

Gunaydin herkese iyi hafta sonu dilerim benim kuzular bugunde evde sabah erkenden pankek yapdim ondan yedim bir kac yedim hatrlamiyorum normal demli cay.
Yarin itbariyle guzel bir diyetle karsinizdayim.
Amma buaralar burda pazarda yesilik falan tapamiyorum o nasil olcak bilemedim .
Evde ne varsa bunla idare ederim aryik amma esim maas alinca kendime bir guzel dihet alis versi yapcam .

Günaydın canımmm gerçi öğlen oldu ya neyse :))) yeşillikle benim pek aram yoktu eskiden ama işterinde pırasa ıspanak falan çıkıyor evde de annem yapıyordu öyle öyle alıştım şindi vazgeçilmezim oldu valla bayılıyorum yeşilliklere kalorisi de az zaten yanına yoğurt salata çorba salata. Öğlen pırasa mı yesem ne

Back