- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kahvaltim .
2 yumurta
2 kayisi
2 aci biber
Yesilik dereotu kişniş. Maydonuz.
Peynir.
1 sucuk.
Yesil cay.
Ekmek yok...........
Bukadar evde işlerimi hal edeyim halilari trmixlik yapcam
Sonra yuruse gitcem insallah
Canim benim bende bu aralar yinede bozdu kiz aslinda spor ve diyet iyidi kilo gidiyor agzimizi tutmasini bir bilsek .Maşallah canım sen azimle devam ediyorsun :)) bende yarın sabah tartılıp kilomu bildircem ve evde yürüyüşe başladım tv karşısında yürüyorum dışarısı baya soğuk yoksa açık hava iyi olurdu ama şartlar el vermiyor maalesef :)) sen kaç kilo verdin bakalım
Kiz istersen beraber motivede oluruz bir diyet secelim hergun menu olusturalim onu hergun duzenli yapalim ne dersin canimMaşallah canım sen azimle devam ediyorsun :)) bende yarın sabah tartılıp kilomu bildircem ve evde yürüyüşe başladım tv karşısında yürüyorum dışarısı baya soğuk yoksa açık hava iyi olurdu ama şartlar el vermiyor maalesef :)) sen kaç kilo verdin bakalım
Canim benim bende bu aralar yinede bozdu kiz aslinda spor ve diyet iyidi kilo gidiyor agzimizi tutmasini bir bilsek .
Kiz 1 ci gubden baslayalim diyete siki diyet spor varmisin .
Ya aslind abende colde hava sogukdur uşeniyorum yurumeye amma evd ekosu bandim arizalandi.
O yuzden disarda yurus yapiyorum.
Bugun vicuklarda evde boyle bir kahvalgi yapdik.
Menuma qreyfutda ekledim Eki Görüntüle 2083093
Kiz istersen beraber motivede oluruz bir diyet secelim hergun menu olusturalim onu hergun duzenli yapalim ne dersin canim
Kizlar yarindan itbaren siki bir diyete baslayalim hic pazartesini beklemeyelim.
Ben dayanamadim tartildim 80 cikdim.
Amma bilyorum 80 olcam cunki 2 aydir adet olmadim.
Karnim baya sis duryor.
O huzdende bir adet olayim onan sonra net kilom one cikcak amma bence adetden sonra 78 falan gelcem .
Bacaklarimda catlamalar coxalib .
Neyse bu aralar adet olmamama sinirlerim bozuldu aslinda son vaxtlarda normal oluyordum her ayin 29 oluyorum nerdeyse ikinci ayin 29 geliyor hala birwey yok.
Bu hafta test de yapdim belke hamileyim diye oda yokdu birşey.
Oglen corba 1 d kepek ekmek.dometes turşusu aci biber turşusu.
Oglenden sonra yesil cay amma kucccuk kacamak hindistan cevizli cikloatadan isirdim cayla icdimaksamada köy tavuğu pişirdim onun göğüs kismin yicem.
Spor yok.
Bugun malesefff.
Cocuklari banyo yapdirdim evi temizligi yapdim bu kadar
Gunaydin herkese iyi hafta sonu dilerim benim kuzular bugunde evde sabah erkenden pankek yapdim ondan yedim bir kac yedim hatrlamiyorum normal demli cay.
Yarin itbariyle guzel bir diyetle karsinizdayim.
Amma buaralar burda pazarda yesilik falan tapamiyorum o nasil olcak bilemedim .
Evde ne varsa bunla idare ederim aryik amma esim maas alinca kendime bir guzel dihet alis versi yapcam .