• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar su iciyorsunuz.

• 1 Lt

OY: 4 8,3%
  • 2Lt

OY: 11 22,9%
  • 3Lt

OY: 22 45,8%
  • Icemiyorum.

OY: 1 2,1%
  • Bitgi cayi tercih ediyorum.

OY: 0 0,0%
  • Su olmazsa olmazim.

OY: 6 12,5%
  • Su icmeyi sevigorum.

OY: 1 2,1%
  • Su icmeyi sevmiyorum.

OY: 3 6,3%

• Ankete Katılan
    48
Screenshot_20170926-150447.png

Lahanadi limonu bol salata .
Yogurtlu sebzeli karnibahar corbasi .
Azacik ekmek..

Screenshot_20170929-095524.png Gunaydin bu sabahda huzurunuz neşeniz bol olsun .
Sabah menum
Yulafla sut keten tohmu 1 t k bal.
Yaninda sutlu kahve.
Azcik ekmek yaninda azacikda boğurtlen reçeli .
Bugun regil oldum .
Bu gun kendime birazcik iyi bakmam lazim yoksa başim donuyor kanim benim azdir böğurtlen reçeli o yüzden menuya koydum.

Screenshot_20170929-143937.png
Screenshot_20170929-143937.png
Bugun ki oglen yemegim .
Bugun ilk defa olarak karişik turşumu acdim ohhhh mis kimi olmuş turşum.karabugday yemegi yogurt corbasi ev yapimi turşu

Bizim buralarda Dovğa deye bir çorba var
Içine bol yeşilik katarak pişiriliyor

Bugunki diyetde pis gedmedi sabah bişey yemedim.
Oglen ekemek arasi ciğer acili baharatli.
Aksamda etli lahana dolmasi bol acili yaninda yogurt corbasi

MERHABA MERHABA DOSTLAR BEN GELDIM kizlar uzun zamandir buralara ugramadim insalalh bugunden hurma yogurt detoxsmu disem diyetimi desem hurma diyeti yapmaya karar verdim isteyenler bana eslik ede bilir hergun ozet gecerim zaten Kizlar uzun zamandir kadinlar kulubune ugramadim eskiler burdami Herkese selam olsun Ben dondum kizlar kilomu bilmiyorum kac gubdur regildim tartilmadim insallah onumuzdeki haftada tartilcam kizlar 1 hafta hurma yogurt kurun uygulucam insallah sonuc alirim son zamanlar iradisizlesdim birazda cocuklardan vakit bulamiyorum amma kararliyim muhakak zayiflicam

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68::KK68:kizlar sizde bana eslik edersenize sevnerim canlar hergun yazarim insallah burda

Meehaba dostlar biraz sagliq nedenleriyle bi turlu diyete tam qaz devam edemedim beyin olaraq cok kotuyum ya ben 30 kq nasil verdim arkadas simdi toparliyamiyorum amma kendime soz versim ben bunu bir dahaa basarmaliyim ne olursa olsun yapmaliyim ya bana noldu boyle offff karar versim belke beni bir sok diyet kendime getirir Ender Saracin Karpuz diyetin uygulamagi dusunuyorum tatrida bir kac kilo verdigimi gorursem insallah kendime eminimki gelcem Karpuz diyeti susuk kalorili diyetdi insallah bu defsinda basaririm insallah bana basarilar dileyin dualara ihtiyacim var hic kendimi bu kadar bitgin yorgun ruhen cokmus biri olarak gormemisdim noldu bana noldu boyle kendimde anlamadim neyese her halimize binlerce kez sukurler olsun

Back