Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim
- Konu Sahibi Gunelim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ocak 2018
- 21
- 4
- 86
- 33
simdi bn grafikerim oturtarak calıstıgım ıcın ekmek yemek ıstemıyorum onun yerıne altınabasak yıyorum öğlenleri normal yemek yıyorum sadece ekmeksız yesıl cay vs ıcıyorum eliptik bisiklet alıcam simdideGunaydin kizlar sizin hepnize bol şans dilerim öncelikle deyim ki kilo verme isi sabir ister sabirli olun asla pes etmeyin
Canim benim iyiki cipsiyi falan yemiyorsun eger bu menunle uzun zamandirsa kilo veremiyorsan demeki nerdese yalnis yapihorsun .
Oncelikle deyim ki sabah kahvalgida asla ekmeyi kesme her kahvaltinda 1
Veya 2 d kepek ekmek cavdar ekmek muhakak ye salikli zayiflamak icin kendimizi hasta etmemek icin iyi zayiflamaliyiz hemd everdiyimiz kilolar geri gelmemesi icin .
Hergun bana eslik ede bilirsin gel send eberaber motive olalim.
Bir birimize dogruyu yalnişi anlatiriz
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhabalar bugunun ozetin keceyim resimlerde atcam neler yedigimi karabugday diyetine başladim başarilar bana .aksam eaim adana kebeb almisdi nefsime qalib geldim agzima bile surmedim ne kadar israr etdiyse aldim elime kokladim kokladim .
Beynime inanin siynali gittdi nefsim doydu.
Zayiflayim hayrlisiyla nice oyle kebeblar yerim simdi sirasi degil.
Cocuklari cikardim az yurus yapdim 8000 addim atdim evde boş oturmakdan iyidir dedim azda olsa yuruş yapayim
Beynime inanin siynali gittdi nefsim doydu.
Zayiflayim hayrlisiyla nice oyle kebeblar yerim simdi sirasi degil.
Cocuklari cikardim az yurus yapdim 8000 addim atdim evde boş oturmakdan iyidir dedim azda olsa yuruş yapayim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunaydin sabah ilik su icerek gune basladim sonra zencefil cayi icdim yarim saat sonra yesil kahvemi icdim cocuklari kirese burakib yurus yapdim tam 9000 bin addimi kecdim ardinan kahvalti yapdim sonra ara ogunlerde kiraz sapi cayi tuketdim bol su ardinan turuk kahvesi.
Tabi ara ogunlerde 1 saat farkiyla ev temizligimi bitirdim simdi oglene yemek yapiyorum
Tabi ara ogunlerde 1 saat farkiyla ev temizligimi bitirdim simdi oglene yemek yapiyorum
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunaydin.
Allahim bugunden bana guc kuvvet ver regilde bitdi .
Bu sabah tartida 80.500 gordum biraz hayal kirikligi yasadim amma nedenini tapmam lazim .
Neden bu kilo gitmiyor bu hafta aslinda cokda dikkat etdim diyet etdim seker beyaz seyleri kesdim amma neden 80 gordum .
Ben sanirdim ki regil sisligidir .
Amma olsun buda benim morelimi bozamaz aylardir ayni kiloda olmak tabi can sikicidir.
Neyseki ruhumu gonlumu yeniden diyete spora verdim durmak yok .
Hadi bakalim yarin ola hayir ola demisler bugunlerin yarinlarida var o yuzden morelimizi bozmayalim dagada dikkat etmem lazim bunu anladim .
Allahim bugunden bana guc kuvvet ver regilde bitdi .
Bu sabah tartida 80.500 gordum biraz hayal kirikligi yasadim amma nedenini tapmam lazim .
Neden bu kilo gitmiyor bu hafta aslinda cokda dikkat etdim diyet etdim seker beyaz seyleri kesdim amma neden 80 gordum .
Ben sanirdim ki regil sisligidir .
Amma olsun buda benim morelimi bozamaz aylardir ayni kiloda olmak tabi can sikicidir.
Neyseki ruhumu gonlumu yeniden diyete spora verdim durmak yok .
Hadi bakalim yarin ola hayir ola demisler bugunlerin yarinlarida var o yuzden morelimizi bozmayalim dagada dikkat etmem lazim bunu anladim .
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Merhaba kizlar ben geldim bugun sporumu yapdim kacamaksiz diyetimi yapdimda geldim ve kecen hafta 80.500 olan kilomu bugun 80 gorerekde geldim .
Olsun 500 qr da olsa gitmiş şukur gidecek bu pia yaglar .
Bugun 10000 addimimi atdim .
Kizlar bazen ruhdan duşuyorum sonra diyorum kendime ki sen neleri basarmadin ki kalan 20 kq nedir verirsin sen diyerekden kendimi motive ediyorum
Olsun 500 qr da olsa gitmiş şukur gidecek bu pia yaglar .
Bugun 10000 addimimi atdim .
Kizlar bazen ruhdan duşuyorum sonra diyorum kendime ki sen neleri basarmadin ki kalan 20 kq nedir verirsin sen diyerekden kendimi motive ediyorum
- 5 Ocak 2018
- 21
- 4
- 86
- 33
ınstagram sayfa adı neMerhaba gunlugum seni unutdum sanmayin haftada 1 kec ugruyacam .
Insteqramda qurup halinda zayiflama takimi oluşdurduk cokda iyi qurupdu o yuzden buraya gec uyruyorum amma haftalik ozetimi kecerim en son kilom 80 idi
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133