• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Oglen biraz ev yapimi taze pişmis ekmek kendim pisiriyorum ekmek alamaram ben kendim yapiyorum .
Lahana corbasi.
Bugun yesil cay icemdem amma detoxs su yapdim
Karanfil tarcin portakal kabugu nane 1 L su.
Adi cay bugun cok tuketdim
Arda ara ogun bir iki biskuvu atdim agzima.
Aksam 4 k pirinc pilav.
Lahana corbasi kuru sogan ve biber turşusu.
Cocuklar hasata o yuzden yemegimin resmin cekemedim.
Iyi geceler kizlar bugun hic spor yapamadim malum evde 2 cocuk hasta olunca gun zaten sporlu keciyor don don dur vallahi bihal oldum cocuklara bakmakdan

Gunaydin menumu hemence paylaşayim cocuklar hasta hec keyfim yok.
Neyse gelelim kahvaltiya.
Sabah ilik su
Ardindan yarim qreyfut 1 yumurta biraz ev yapimi ekmek peynir pul biberli yedim yumurtami azacik meyve marmeleti seker orani dusukdu hattdda ekşimci tadi var yesil cay.
Ara ogun pul biberli ayran

Oglen biraz ev yapimi taze pişmis ekmek kendim pisiriyorum ekmek alamaram ben kendim yapiyorum .
Lahana corbasi.
Bugun yesil cay icemdem amma detoxs su yapdim
Karanfil tarcin portakal kabugu nane 1 L su.
Adi cay bugun cok tuketdim
Arda ara ogun bir iki biskuvu atdim agzima.
Aksam 4 k pirinc pilav.
Lahana corbasi kuru sogan ve biber turşusu.
Cocuklar hasata o yuzden yemegimin resmin cekemedim.
Iyi geceler kizlar bugun hic spor yapamadim malum evde 2 cocuk hasta olunca gun zaten sporlu keciyor don don dur vallahi bihal oldum cocuklara bakmakdan

Geçmiş olsun tatlım bende iki gündür rahatsızım işe zar zor gidiyorum ardından eve kendimi zor atıyorum. Bugün daha iyiyiö çok şükür. Her gün mutlaka kuru kayısı + su tüketmeye çalışıyorum artık klasik güne başlama şeyim. Çünkü acayip metabolizma çalıştırıyor.

Sabah 1 dl peynir kepek ekmekli tost

Ara 1 avuç kuru yemiş yedim 1 sade türk kahvesi

Öğlen mercimek çorbası, kuru fasülye 2 dl kepek ekmek

Ara öğün mandalina 1 x

Akşam karnabahar yemeği havuçlu patatesli ve Yoğurt yanında

GÜnaydın canım Hayırlı cumalar nasıl oldu çocuklar ? İyiler mi?
Bu sabah annem hazır çorba yapmış ondan yedim 1 kase, yanında 1 dl kepek ekmek.
Şimdi işe gidiyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa onu yerim artık makarna ve pilav hariç tabii :)))

Canım nerdesin? Nasıl oldu çocuklar? merak ettim kaç gündür yoksun. Ben bi kaç gündür doğru dürüst beslenemedim ya ama Yeni yılda inşallah güzel bi start vericem. Ya ne diycem biz yeni bi topik mi açsak? 1-1-2018’den itibaren kaçamaksız devam ederiz :)

Bu sabah tartıldım 72,7 kiloyum o kadar kaçamak yaptım kilom sabit ama .

Sabah
2 kuru kayısı 1 bd su

Kahvaltı
1 yumurta tavada
3 dl hurma
1 dl peynir
Birazcık nar yedim

Merhaba canim yeni yilini kutlarim.vallahi o kadar koşuşdurmaca kecdi gunlerim ki hic ugrayamadim .
Tatlim cocuklar şukur iyleşiyorlar .
Yil başini biz bayarm ederiz biraz başim ona karisdi aslinda bend eson 2 gunu fene beslendim abur cubur yedim yedim.
Yarindan itibaren siki diyetime odakalarak yoluma devam edcem.
Bugun diyet aliş verşi yapdi. Karnibahara birokli meyve limon falan aldim .
Insallah başlariz kiz gidince kilolar pes etmek yok.
Kiz sen beni dürtüşdür bende seni pes etmek yok yola devam azmimiz bol olsun tatlim

Merhaba canim yeni yilini kutlarim.vallahi o kadar koşuşdurmaca kecdi gunlerim ki hic ugrayamadim .
Tatlim cocuklar şukur iyleşiyorlar .
Yil başini biz bayarm ederiz biraz başim ona karisdi aslinda bend eson 2 gunu fene beslendim abur cubur yedim yedim.
Yarindan itibaren siki diyetime odakalarak yoluma devam edcem.
Bugun diyet aliş verşi yapdi. Karnibahara birokli meyve limon falan aldim .
Insallah başlariz kiz gidince kilolar pes etmek yok.
Kiz sen beni dürtüşdür bende seni pes etmek yok yola devam azmimiz bol olsun tatlim

Aynen canım birbirimizi uyarmamız lazım buraya yazmayınca illa ki kaçamak yapılıyor yanii hele bennn yedim de yedimm ama yarın sende bende kaçamak yapmadan başlayalım artık kuzum.

Tamam canim.
Gunaydin guzell
Aynen canım birbirimizi uyarmamız lazım buraya yazmayınca illa ki kaçamak yapılıyor yanii hele bennn yedim de yedimm ama yarın sende bende kaçamak yapmadan başlayalım artık kuzum.
Tamam canim
Gunaydin kacamaksiz gun olmasini dilerim.
Sabah ilik su icerek uyandim .
Yarim saat sonra bitgi cayi icinde kiraz sapi falan vardi kendim yapdim.
30 daq kecdi 1 dis sarimsak yudum.
1 b sogan cayi icdim.
Hala kahvalti yapmadim kahvaltimida paylawirim

Iyi aksamlar bugunun ozetin keceyim kizlar.
Kahvaltida peynir qreyfut zeytin meyve marmelati.
Oglen domates melemen yedim azacik ev yapimi ekmekle.
Ara ogunde bol su
Zencefilli limonlu cay.
Bol meyve ara ogunlerde saat da bir meyve .
Kivi
Portakal
Yarim nar
Armut .
Aksamda fasulye corbaci kuru sogan.
Malesef su 2 L
Spor yok bugun .

Merhaba kizlar yende hic kimse ugramamis olsun ben kendimi kendimde motive ederim.
Sabah cocuklari kirese burakib 5780 addimlik yurus yapdim geldim eve limonlu zencefilli cay icdim.ve 30 d sonra kahvalti yapdim

Screenshot_20180104-144413.png

Bravo canım çok güzel gidiyorsun valla :) ben hiç motive olamıyorum nolcak benim bu halim inan bilmiyorum yeni topik açmayı düşünüyorum canım belki motive olurum diye sen ne düşünüyorsun? Böyle hiç adapte olamıyprum niyese

oturarak çalısıyorum fakat aksam eve gittiğimde yaklaşık 1 saat spor ve kondisyon bisikletine biniyorum. diyet derken çıkolata cips yok kesnlıkle arada cokofestten 1 parça yıyorum canm cok ısterse. yesil çay içiyorum içine tarcın koyarak ve ekmek yemıyorum sabah kahvaltıda altınbasak yıyorum ekmek yerıne ogle ve aksam ekmek yok ekmekle yemem gereken kahvaltılık olursa altınbasak yıyorum yıne. ama kılo veremıyorum buna rağmen anlamıyorum sebep ne.

Gunaydin kizlar sizin hepnize bol şans dilerim öncelikle deyim ki kilo verme isi sabir ister sabirli olun asla pes etmeyin
oturarak çalısıyorum fakat aksam eve gittiğimde yaklaşık 1 saat spor ve kondisyon bisikletine biniyorum. diyet derken çıkolata cips yok kesnlıkle arada cokofestten 1 parça yıyorum canm cok ısterse. yesil çay içiyorum içine tarcın koyarak ve ekmek yemıyorum sabah kahvaltıda altınbasak yıyorum ekmek yerıne ogle ve aksam ekmek yok ekmekle yemem gereken kahvaltılık olursa altınbasak yıyorum yıne. ama kılo veremıyorum buna rağmen anlamıyorum sebep ne.
Canim benim iyiki cipsiyi falan yemiyorsun eger bu menunle uzun zamandirsa kilo veremiyorsan demeki nerdese yalnis yapihorsun .
Oncelikle deyim ki sabah kahvalgida asla ekmeyi kesme her kahvaltinda 1
Veya 2 d kepek ekmek cavdar ekmek muhakak ye salikli zayiflamak icin kendimizi hasta etmemek icin iyi zayiflamaliyiz hemd everdiyimiz kilolar geri gelmemesi icin .
Hergun bana eslik ede bilirsin gel send eberaber motive olalim.
Bir birimize dogruyu yalnişi anlatiriz

Ay kizlar dun cok mutlu oldugum gunlerden oldu cunki horman plzgunuguna bagli olarakdan adet olmugordum son 2 aydir tabi oda kilo vermemi engeliyordu axirki inanarakdan sogan cayini ara vermeden icdim icdim ve dunen nihayet adet oldum

Ohhh cok mutluyum.
Agridan öluyorum amma yenede mutluyum cunki her kadinin olmasi gereken ayda 1 kez mutlaka adet olmasidi.
Kizlar dun ugrayamadim dununnozetin keceyim .

Öncelikle sabah uyandim 2 b ilik su icdim.
Sonra cocuklari kirese apardim donuşde eve gelmedim apartmanin heyetinde gezdim geze bildiyimce tam 2 saat yurudum sonra eve geldigimde kahvalti icin gec idi kahvalti hafif yapmaya karar verdim bir meyva tabagi hazirladim kendime.
Portakal elme kivi kucuk parca bitter cikolata.
Tam bugday 1 t ane qallete 1 kucuk buskuvu 2 bardak yesil cay.
Oglen koy tavugu goğsu birokoli karnabahar hasladim ustune yarim limon sikdim pulbiber falan afiyyegle yedim yanindada 4 k kadar yogurt kucuk d kepek ekmek.
Ogleden sonra acikdigimda bol su icdim dun nerdeyse 3 L su icmisim yesil cayda ilave olaraq icdim aksam eşim işden cikmiş arkadaşlariyla oturmuş tabi bende o eve gelince sofrayi kurmuşum qurt kimide acim kucuk bir tartişma oldu aramizda o gitti uyusun bende sofrayi kaldirdim .
Yemedim.
Inanmazsiniz sinirlendin ve bir anlik sanki doymusum tokum kimi geldi .
Hec birsey yemeden tv izledim taze cay demledim 2
3 idi sayinda hatrlamadim simdi sekersiz falan cay icdim . Sonra uyudum bu kadar
:eek::eek::eek::halay::halay::KK15::KK15::KK15:

Back