• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık evliyim esim beni terketti

Bir evliliğe aileler karıştı mı afedersiniz bomb.k oluyor her şey...düzgün giden evliliği bile saçma müdahelelerle bozuyorlar iyi bir şey yaptık sanarak...eşin de sen de ailelerinizi karıştırmakla hata yapıyorsunuz...aile meclisi toplanmış karar almış resmen sizde. Eşin de sanırım hiç olgun bi erkek değil insiyatif alıp eşine sahip çıkmaktan aciz.
Ben de bu hatayı birazcık yaptım, böyle bir konum da var hatta, eşimin ablasına bir sorunumuz yansımıştı ortalık karıştı. O yansıyan sorun çoktan çözüldü ama ablası ile aramızda geçenler sebebiyle çok kavgalarımız oldu yoktan yere kendimi doldurdum üzdüm hatta görümcemle hala küsüz
Biz birbirimizi yıprattığımızla kaldık o yüzden bence aileleri işin içine katmak evlilikte yapılabilecek en büyük hatadır.
Şu saatten sonra yapılabilecek tek şey sakince beklemek, ortalık sakinleşinceye kadar beklemek. Ondan sonra bir karar vermek. Boşanacaksanız da böyle kavgalar kıyametlerle olmamalı.

valla bılemedım
gorumcenın nısanı varken evet neden sabahtan gıtmedınız?
ogun ders calısmayıverseydınız
esınızın cıkmadıgından emın olmadan annenızı aradıgınızda ne dedınız?
kocanız donermı donmezmı bılmıyorum ama donersenızde artık ar damarınız catlamıs topluca naparsınız naparlar bılmıyorum

"oğluma başka karı alıcam" nedir yaa :KK57::KK57:

işte bu zihniyetteki anaların oğulları tecavüzü de laf atmayı da karısını dövmeyi de kendine hak olarak görüyor.

midem bulandı resmen.

arkadaşım kendine gel dönmeyi aklından bile geçirme !!

biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum
Canım öncelikle yaşananlardan sonra geçmiş olsun diyim. Okuyorum diyorsun gençsin büyük ihtimal. Okuyor olman ailenin ve gelin gittiğin ailenin gelenekçi oluşunu değiştirmez. Ben böyle konuslarda hep gerçekçi olma taraftarıyım. Sizler mutaasıp ailelerin çocuklarısınız eşiniz ve sen. Eğer evliliğinde aileleri uzakta tutamıyorsan oyunu onların kurallarına göre oynamak zorundasın
Bi kere eşine ya da onun ailesine sesini yükseltmen çok yanlış ne olursa olsun hele böyle evliliğin oturmadan çok dikkat etmelisin bi kere asla kuyruğunu kaldırmamalısın. Alttan almayı munis olmayı öğrenmelisin. Ancak bu şekilde kocan ve ailesinin güvenini kazanabilirsin
He bi de şöyle bir tarafı var bu bnm sana verdiğim tavsiyeleri dinlemen için artık bayaa da geç olmuş. Eşin dönse birleşseniz bile yaşananları unutmaz, o unutsa çevresi unutmaz ve eşinin de unutmasına izin vermez.
Benim önerim biraz bekle SAKIN sen veya ailen onları aramasın. Bak okuyormussun. eğer dönerse ne ala gider ailenle dediklerimi yaparak mutlu olursun inş. Dönmezse de okulunu bitirir. Kendi ailene de mesafeli yeni bir hayata başlarsın.
Benim nacisane görüşlerim bunlar Allah mesud etsin

valla bılemedım
gorumcenın nısanı varken evet neden sabahtan gıtmedınız?
ogun ders calısmayıverseydınız
esınızın cıkmadıgından emın olmadan annenızı aradıgınızda ne dedınız?
kocanız donermı donmezmı bılmıyorum ama donersenızde artık ar damarınız catlamıs topluca naparsınız naparlar bılmıyorum

herhalde dedikodu yaparken duydu adam.

On kari alirim diyen adami aninda orada terk ederdim ..

Iki ailedede is yok kusura bakma, el alem ne der kiz degilsin derler bir anne karsi taraftan sirf kizini birakmasinlar diye özür dileyen bir baba , olmaz oldun böyle aile.
Sende bu aile varken sen bu adamla devam etsen bile her saniye ezilirsin..

Okulunu bitir kendi ayaklarının üstünde dur , sana senden baskasi yardimci olmaz..

Ve umarim hamile degilsindir..
Böyle oturmamis bir evlilige cocuk getirmen en büyük yanlisin olur...

ülkenin bu kesimini buldozerle kaldırıp çöpe atasım var!!!

okurken evlenilmez önce okur is sahibi olursun böylece boşansan da ailene muhtaç olmadan yaşayabilirsin, şimdi boşanıp gelsen nolacak anan belli baban belli, 50 yaşında adamla tekrar evlendirirler seni, korunmadı iseniz hamile olabilirsin sene 2015 artık bu kadarını bilin yahu, al bi test üstüne işe belli olur

Yanlız seninde yaptığın hoş değil görümceni sevmek zorunda değilsin ama esinin hatri için sizin mutluluğunz için nişan günü ders calismaya birgün ara verip gidebilirdn seni benimsemisler ki arayıp neden gelmedin diyorlar eminim aramasalarda hiç arayıp gel demediler diye eşinle sorun yaşayacaktın. Benim fikrim eşini bi şekilde ara bul konuşum adam akıllı eşinin yaptığı doğru değil ama seninde evde olan tartışmaları hemen arayıp ailene bildirmende doğru değil erkekler bunu hiç sevmez olur evlilikte böyle şeyler ama babanizn da söylediklerini tasvip etmiyorum isiniz zor allah yardımcn olsun

o herif on karı alsın bi karı etmesin onu.sende eğitimini tamamla o heriften on tane de bir araya gelse bir adam etmeyeceği için. adam gibi adam bulursun.

ben senı cok ıyı anladım....sen bizden akıl alsan nee almasan nee sen zaten o kadar hakaretin atında kalmışşsın bide baban özürdilemiş bide kocam eve gelmiyo diye üzülüyosun.senin aklından ziyan olduğunu düşünüyorum. ne desek boş çünkü sen daha kendini bulamamışşın...yazık...

Yazık olmuş be güzelim sana keşke nişanlıyken bitseymiş kocan seni sevseydi böyle kolay bıtırmezdı yerınde olsam okulımu bıtırır ayaklarımın ustunde durur iki tarafıda takmazdım uzuldum durumuna allah yar ve yardımcın olsun..

Bu nedir, bir okudum bir daha okudum. Nasıl gerçek olabilir böyle bir şey, herkes mi cahil olur. Ne desem bilemiyorum herkes birbirinden suçlu! En iyisi boşanman, madem okuyorsun git part-time bir iş bul mezun olana kadar, sonrasında kendi ayakların üzerinde durursun, yol yakınken kaç kurtul belki sana kolay gelmiyor şuan kolay yolu seçmek istiyorsun ancak unutma biz burada iyiliğin için konuşuyoruz.

Hani konu sahibi nerede?
İnandiriciligini yitirdi yani iyice.

Back