• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık evliyim esim beni terketti

Midem bulandi iki aileden de
Iste meslek sahibi olmadan evlenmenin dezavantajlari
Ne aceleniz vardi acaba?
Ayrilin bu adamdan ve guclu olun kendi ayaklariniz uzerinde durun yasamak icin ille de bir kocaya ihtiyaciniz yok mesleginiz olunca

daha önceki konularından sonucun bu olacağını çıkarmıştık zaten biz ama sen ısrarla anlamak istememiştin. Senin ailendende yana şansın yok kendi ayaklarının üstünde dur herkesten uzaklaş..

Nasıl bir özgüvendir bu,maaile 10 karı alırım,şöyle yaparım böyle yaparım. Nedir yani bulunmaz hint kumasımıymış oğulları.
Sizin ailenizede çok kızdım,kayınvalide bağırıyor,kayınpeder bağırıyor,kızlarının kocası kapı arkasına saklanıp yeri gelince pencereden kaçacak kadar çocuk ve sizin aileniz alttan mı alıyor bu insanları.
Tamam sizde hatalısınız, sevmesenizde özel bir günleri var,yanlarında olmalıydınız,ders çalışmayı bahane etmişsiniz adeta ama yinede koskoca insanlar uzatmamalıydı bu konuyu bu kadar,büyüklük etmelilerdi. Ne vardı kayınpederiniz bağıracağına 'Gel kızım sende yanımıza'deseydi.
Ne denir bilemedim,böyle insanlarla,bunca çirkinleşmenin üzerine bir ömür geçermi? Eşiniz dönse sineye çekip,unutabilecekmisiniz?
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Valla 3 senelik evliyim, hala anneme acip esimin ailesiyle ilgili dedikodu yapacaksam gider kapiyi kontrol ederim :KK48:esim gelir dinler duyar, dedikoduda bi nevi adrenalin yani :KK48:..kardesim ne guzrl okuyormussun, kimseye bogun egme..bunlardan sana pek aile olmaz gibi geldi..

Sen kendine yeni bir hayat kur... bu ne yaaaaa ?? Insan kendi kizini nasil böyle asagiliya bilir? NASIL?
Sen önce kendine bir deger verin! Ondan sonra cevrende deger vermeye baslar!
Dittir olup gitsin o koca dedigin adam:KK67:!!

bukadar kısa zamanda bukadar olaydan sonra bu evlilikten mutluluk beklemek çok garip...
ailenle konuş bu saçma zihniyettende vazgeçsinler..herkes boşanabilir..

biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum

ayyyyyyyyyyyyyy yeterrrrrrrrrrrr ne ezik bir aile ya................ Bırak ananı babanı boşan.çık ayrı bir eve. Eşinde adam değil ztn

Ayrıl bu kocandan donuna kadar da al sağlam bir işe gir kendi ailenden de diğer taraftanda uzak dur gerekirse şehir değiştir

kızma ama sen ve senın gıbıler böyle adama çocuk doğruyor,ortalığı halı ortada,sonrada çocuk elde koca yanda(gözler fırıldak)gerile gerile dolaşıyorlar,ayyy senın hiç suçun yok ailen senı sevgı eksik yetiştirdmiş,bu adamı normal sanıyorsun,tutunmuşsun,olayda bı akıllı var oda sensın,hadi göster aklını,ayaklarının üstünde dur,yenı hayata başka

okulunu bitirene kadar evinde dur ailenin yanına falan gitme eşin istiosa gelsin istiosa gelmesin
iş bulacak duruma gelince de ayrıl ev tut herkese mesafe koy

• Beğen
Reactions: anu
lafa bak ya kız değilsin..Evlenmiş belli yanii..Bu ne cehalet kaçıncı yüzyıl ya..Bi de baban özür dilemiş..Özür dilenecek ne yaptın..Yazmadığın farklı birşey mi var..Bi nişana gitmedin vs diye mi bunca tantana. Benim çocuğuma böyle davranacak..Bir güzel dövdürüp s...ri çekerdim.

biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum
karı koca ma aile cahilsiniz..yaşlar kaç komple ne demek kız değil derler..evlendin gittin herif itin teki çıktı ...süs niyetine mi aldı sanki hey Allahım nasıl insanlar yaşıyor bu ülkede.

yazılanlardan hiç birşey anlamadım sabah sabah anlamaya çalıştım bi beyin fırtınası yaşadım ama cıkk olmadı...konu ne? neden seni istemiyomuş eşin

Back