1 aylık evliyim esim beni terketti

Yaşlar 20'nin altında olsa gerek diye düşündüm.
Yuhhh diye diye okudum.
Her biri ayrı terbiyesiz, ayrı şuursuz.
Bu insanlarla şimdi arayı düzeltsen ne olur, ömürlük idare edilecek tipler değiller belli.

Annen, baban da elalem ne der diye düşünsün anca.
Okulunu bitirmemiş kız evlendirilir mi diye düşünselermiş de o beyinleri bir işe yarasaymış.

Ne sinirlendim yaa!

Allah sana çok sabır versin. Dipkoptu ir kuyuya düşmüşsün Yusuf misali. Allah havale et tüm sıkıntılarını. Gerisini düşünme otur ders çalış. Emin ol şuan senin hayatındaki en önemli konu okulun. Gerisi boş. Okulu bitirmezsen bunları çok yaşarsın .
kocam dondu dun ama sevgisiz soguk ama bende durum farksiz degil icimden birseykoptu tek istegik okuli bitirip kimseye muhtac olmadan yoluma decam etmek sabır sabır

Nasıl bir özgüvendir bu,maaile 10 karı alırım,şöyle yaparım böyle yaparım. Nedir yani bulunmaz hint kumasımıymış oğulları.
Sizin ailenizede çok kızdım,kayınvalide bağırıyor,kayınpeder bağırıyor,kızlarının kocası kapı arkasına saklanıp yeri gelince pencereden kaçacak kadar çocuk ve sizin aileniz alttan mı alıyor bu insanları.
Tamam sizde hatalısınız, sevmesenizde özel bir günleri var,yanlarında olmalıydınız,ders çalışmayı bahane etmişsiniz adeta ama yinede koskoca insanlar uzatmamalıydı bu konuyu bu kadar,büyüklük etmelilerdi. Ne vardı kayınpederiniz bağıracağına 'Gel kızım sende yanımıza'deseydi.
Ne denir bilemedim,böyle insanlarla,bunca çirkinleşmenin üzerine bir ömür geçermi? Eşiniz dönse sineye çekip,unutabilecekmisiniz?
Hakkınızda hayırlısı olsun.
esim dindu ama bende hersey bitti ondada oyle ayni evde iki yabanci yarin is gorusmem var ne olur dua edin ayaklarimin ustunde durup cikip gideyim bu hayattan

İki aileden de ne köy olur ne kasaba okulunu bitir çek git başka şehire ugrasma kimseyle

şuan son drum ne? hamile kalmamışsındır umarım ama bu adamdan koca olmaz benimde başımda bi manyak var seninki gbi bende evleneli 11 ay oldu mahkemelik olduk yakında boşancam .. üzülme ilerde daha iyisi çıkar karşına boşanmak dünyanın sonu deil dışarda bir sürü iyi koca olacak adam var .bunu bir hayat dersi olarak gör seni güçlü kılsın ..ailene de söyle sonuçta sen gizli ilişki yaşamadınya evlendin ayrıldın adam kötü çıktı nolmuş bende kız deilim bisürü insan var bizim gbi napalım yni dullar daha iyi koca bulur merak etme: D

esim dindu ama bende hersey bitti ondada oyle ayni evde iki yabanci yarin is gorusmem var ne olur dua edin ayaklarimin ustunde durup cikip gideyim bu hayattan
Canim nisanliligindan beridir herseyi yemis yutmussun uc gun sonra yeniden duzelirsiniz bence
Ben senin yerinde olsam camdan ucan kocayi iceri bile sokmazdim bir daha

o kavgalarda hoş konuşulmamış o yüzden başlarda soğuk gider o senden adım bekliyor sen ondan şu an sakinleşin iyicene konuşmak isterseniz o zaman konuşursunuz eşinizin aileside öyle sert çıkışması doğru değildi daha tatlı dille söyleseydiler keşke. hakkında hayırlısı olsun canım

biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum
Şaka gibi. Ben burada ailenize suç buluyorum. Özür dilemek nedir ya? Damadı bulup getirmek nedir? Kız değilsin demek ya da? Böyle bir şey olacak, benim babam bunların yaşanmasına izin verecek! Sen niye evden gidiyorsun ki? Ben olsam eşimin eşyalarını camdan sokağa dökerdim. Eve de almazdım. Hiç bir şekilde geri adım atmayın. Ailenize aile diyemiyorum kusura bakmayın. Böyle anne baba mı olur? Onlar arkanda dursa eşin ve ailesi sana bunları yapamazdı. Sakın geri barışma. Ailen baskı yaparsa da kendimi öldürürüm de. Korkut onları. Adam gibi oturup konuş tabi önce. Anlamaz ısrar ederlerse söyle bunu. Kimsenin ne düşündüğü umurunda olmasın. Kendin ne düşünüyorsun, önemli olan bu.

biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum
görücü usulü mü evlendiniz?

eski konularını okudum bile bile lades demişsin.. bi de eşin ne iş yapıyor? eşinin ailesin,n durumu kötü mü? bana cimriler gibi geldi de..

ailen nasıl böyle konuşur ya , hiç mi önemli değil çocuklarının mutlu olduğu , nasıl hissettiği , o nasıl bi laf kız değilsin falan , yazık gerçekten , iki taraftanda uzak dur bence de .

kimseyi suçlama senin kocanda iş yok...! kocanda iş olsa, ne ailesi gelip sana o cümleleri kurabilir ne de kendisi seni bir ayda kapıya koyabilir...

Bu nasil zihniyet yahu anlamaya calistim anlayamadim? Esin ailen... Dusunce sekilleri fazla yanlis

X