1 aylık evliyim esim beni terketti

Git ananin evine koca kaprisinden iyidir birde okuyorsun neden kendini bu kadar küçük düşürüyorsun sakinleştirici niye

Esinin yaptiklarina benimde gülesim geldi...
Yaslariniz kücük sanirim..
Evliliginiz yerine oturur ilerde belki.
Ama aileleriniz cok kötü ve sizin genc yasta evlenmenize göz yummalari bile hataydi..
Böyle seyler yasamaniz normal..daha evlilige hazir degilmissiniz..

ne yazikki hatayi cok basta yapmissin gibi geliyor bana.
nisaliyken hatta nisanlanmadan once sorunlariniz varmis. apar topar evelnmissiniz. yasinizda genc galiba ne diye acele ettiniski.
ailenizin bu kiz eve kefeniyle doner mantigini cok iyi bildiklerinden kullanidkca kullanmis esinizde. en son nokta evi terk etmek olmus.
bu kadar sorunlu bir insanla ve ailesiyle bunlari yasaman cok normal.
yol yakinken bosan diycem ama bide hamilelik varsa ortada Allah sana kolaylik versin.
hicbir taktik yada avsiye bu isi cozmez gibi geliyor.
ahlaktan yoksun insanlar ve cahil ailenizle sonunuz nereye varir bilemedim.
hakkinizda hayirlisi olsun. bir an once okulu bitirip is bulup kendi hayatinizi kurmya bakin.

Tek anladigim şey anne ve babanın kız değilsin çevre ne der cümleleriyle seni ayaklar altına alıp esinin gözünde yerlere sermeleri oldu.

doğru ya bizim Türk kültüründe elalem denilen topluluk daha önemli.

başka bi konuda Türk Kültürü diye bağıran hatunlar alın size en alasi!
Evlenmeden önce kırk kez düşüneceksin. Çok zor kadın olmak çok!

ailen gururunuzu ayaklar altına alıp üzerinde tepinmiş

keşke ne onun ailesini nede kendi aileni iç işlerinize karıştırmasaydınız

Babanın özür dilemesi çok kötü olmuş. Sana saygıları kalmamıştır artık. Ne olacak şimdi?

böyle yazıp kaçanlara da sinir oluyorum.

Ondan dolayi konu bana fake geliyor. Gerçekten cani sikilsaydi, fikir almak isteseydi konunun basinda dururdu. Ve konu bu arada çok karisik. Bir diyor "iki aile kavga etti, bagirdilar", bir diyor "babam onlardan özür dilede, elalem ne der diye korkuyor". Ve en sonunda dram efektini biraz daha yükseltmek için "hamile olup olmadigimi bilmiyorum" diye biteriyor. Hani önemli birseyi bilerek küçük bir detaymis gibi lanse ediyor.

Allah askina su yazini bi duzelt.
Kim nereye gitti geldi cikti indi anlamadim hic bir sey.
Noktalar, virguller, paragraflar bedava.
Bol bol kullanabilirsin yani..

Ondan dolayi konu bana fake geliyor. Gerçekten cani sikilsaydi, fikir almak isteseydi konunun basinda dururdu. Ve konu bu arada çok karisik. Bir diyor "iki aile kavga etti, bagirdilar", bir diyor "babam onlardan özür dilede, elalem ne der diye korkuyor". Ve en sonunda dram efektini biraz daha yükseltmek için "hamile olup olmadigimi bilmiyorum" diye biteriyor. Hani önemli birseyi bilerek küçük bir detaymis gibi lanse ediyor.

dana nisanlanmadan onceden baslayan bicok konusu var konu sahibinin, fake oldugunu sanmam ama muzmin vaka oldugu kesin.
goz gore gore bu sacma insanlarla evlenmis kendi aileside malum, simdi eltisi gibi kendini sevdirmedin taktiklerini ariyor.
allah kolaylik versin ne diyelim.

dana nisanlanmadan onceden baslayan bicok konusu var konu sahibinin, fake oldugunu sanmam ama muzmin vaka oldugu kesin.
goz gore gore bu sacma insanlarla evlenmis kendi aileside malum, simdi eltisi gibi kendini sevdirmedin taktiklerini ariyor.
allah kolaylik versin ne diyelim.

Zaten öyle çok konu açanlar insanlar genelde fake gibime geliyor. Ve açtigi konularda çok dramatik, atraksyonlu. "Ilk geceen korkuyorum" "Dügüne 3 ay kala ara vermek".. ne bilim ne. Bilemedim, pek inandirici bulmuyorum konu sahibini.

Zaten öyle çok konu açanlar insanlar genelde fake gibime geliyor. Ve açtigi konularda çok dramatik, atraksyonlu. "Ilk geceen korkuyorum" "Dügüne 3 ay kala ara vermek".. ne bilim ne. Bilemedim, pek inandirici bulmuyorum konu sahibini.

haha belkide :) umarim gercekten bunlari yasamiyordurd sadece burda fake konu acip egleniyordum ne diyim.

X