- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle yazıp kaçanlara da sinir oluyorum.
Kapı arkasına saklanması ve camdan cıkmasına güldüm :)
Evlenmeden önce kırk kez düşüneceksin. Çok zor kadın olmak çok!Tek anladigim şey anne ve babanın kız değilsin çevre ne der cümleleriyle seni ayaklar altına alıp esinin gözünde yerlere sermeleri oldu.
doğru ya bizim Türk kültüründe elalem denilen topluluk daha önemli.
başka bi konuda Türk Kültürü diye bağıran hatunlar alın size en alasi!
Evlenmeden önce kırk kez düşüneceksin. Çok zor kadın olmak çok!
böyle yazıp kaçanlara da sinir oluyorum.
Ondan dolayi konu bana fake geliyor. Gerçekten cani sikilsaydi, fikir almak isteseydi konunun basinda dururdu. Ve konu bu arada çok karisik. Bir diyor "iki aile kavga etti, bagirdilar", bir diyor "babam onlardan özür dilede, elalem ne der diye korkuyor". Ve en sonunda dram efektini biraz daha yükseltmek için "hamile olup olmadigimi bilmiyorum" diye biteriyor. Hani önemli birseyi bilerek küçük bir detaymis gibi lanse ediyor.
dana nisanlanmadan onceden baslayan bicok konusu var konu sahibinin, fake oldugunu sanmam ama muzmin vaka oldugu kesin.
goz gore gore bu sacma insanlarla evlenmis kendi aileside malum, simdi eltisi gibi kendini sevdirmedin taktiklerini ariyor.
allah kolaylik versin ne diyelim.
Zaten öyle çok konu açanlar insanlar genelde fake gibime geliyor. Ve açtigi konularda çok dramatik, atraksyonlu. "Ilk geceen korkuyorum" "Dügüne 3 ay kala ara vermek".. ne bilim ne. Bilemedim, pek inandirici bulmuyorum konu sahibini.