1 aylık evliyim esim beni terketti

Kiz babasinin ozur dilemesi !!!uzuldum ya!!
Ozur dilemek yerine kizinin arkasinda dursa belki karsi taraf bu kadar ustlerine gelemezdi!!!

Bu arada mesaj kutuna bak konu sahibi...

Evliliğe hazır olmayan, bu sorumluluğu alamayacak insanlar evlenmesin kardeşim. Zilyon defadır söylüyoruz! Al bir saçma vaka daha!

biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum

iki ailede berbatmış ya

Allah sana çok sabır versin. Dipsiz bir kuyuya düşmüşsün Yusuf misali. Allah havale et tüm sıkıntılarını. Gerisini düşünme otur ders çalış. Emin ol şuan senin hayatındaki en önemli konu okulun. Gerisi boş. Okulu bitirmezsen bunları çok yaşarsın .

Kiz babasinin ozur dilemesi !!!uzuldum ya!!
Ozur dilemek yerine kizinin arkasinda dursa belki karsi taraf bu kadar ustlerine gelemezdi!!!

Bu arada mesaj kutuna bak konu sahibi...
sizinle aynı fikirdeyim. kızlarını artık kullanılmış bir madde gibi görüyorlar.bu durumlara sinirleniyor ve üzülüyorum kadınlar bunu haketmiyor.
Konu sahibi kendine saygın kaldıysa boşanmalı ve kendine bir yol çizmelisin.

biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum
pardon da kız değilsin derken?
evlendin sen ayıp mı yaptın günah mı?? Allah Allah..

Kadin sığınma evine gidin.önce boşanin okulunuzu bitirin.sonra kendinize sağlam bir yol çizin.eşinize de ailenize de guvenmeyin.destek beklemeyin. Allah yardımcınız olsun.

Bu arada sende böyle anne baba oldukca esin daha çok bana karı mi yok der kaynanan oğluma 10 tane karı bulurum diye haykırır.kadına bakış acıları karı ve kızlık zarı odaklı çünkü.

iki ailenin de zihniyetinden tiksindim.
Bende

Size onca lafı eden bi eşten hayır gelmez zaten, nisanliyken ettiğiniz kavgalar, bu son olan olay iyice tuz biber olmuş, eşinizin ve ailenizin cahilde ettigi laflara girmedim bile, arkadaşım bu nedir yahu kadınları ne olarak görüyor mu millet yok elalem ne der o ne der, bosanirsanizda Allah sabrini Elbert verir, sizde okulumuzu bitirip kendi ayaklarınızın üstünde durursunuz. Allah yardımcınız olsun. Ama ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin.

:KK62:O kaynana çekilmez,keza kayınbaba da! Hele onların ağzına bakan koca hiçç çekilmez.

Ne demek ''sana 10 tane 'karı' alırım!!!'':KK34:

Tek anladigim şey anne ve babanın kız değilsin çevre ne der cümleleriyle seni ayaklar altına alıp esinin gözünde yerlere sermeleri oldu.

doğru ya bizim Türk kültüründe elalem denilen topluluk daha önemli.

başka bi konuda Türk Kültürü diye bağıran hatunlar alın size en alasi!

Kismen haklisin kadesa cim lakin turk kulturu degil de kultutumuz dersek savundugum olmustu cevap vermek istedim her toplumun kulturu vardir bu kultur dedigimİz seyde birazda tabiki bakisacisi da vardir lakin normlari okusturanlar insanlar hurafeleri de var boyle sacma gerici laflar anlayislar arkafasin babasi annesi gibi mesela, haklisin lakin komple kulturu cope atacak kadar da degil

X