1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Ne demek eşimi aileme doldurdum???
O halde bütün suç sizde insan hiç sevdiği adamı ailesine kötü göseterir mi bu adam umarım sizinle tekrar barışmaz
yani her yorumunuzda dibe batıyorsunuz

Maddi durumu iyi insana kredi çıkar. Tabi sorumsuz değilse. Maddi durumu iyi olmasına rağmen çıkmıyorsa ödemesini geciktirmiş, sorumsuzluk yapmış demektir.

Beyaz eşya ve mobilyayı çıkarınca zaten geriye ne kaldı ki? Ha ben her şeyini kendisi almış biriyim eski evliliğim denen rezillik yüzünden, o yüzden de bu kadar tepkiliyim şu an. Neden bunu yaptın? Ödemezlerse ne olacak? Bak evliyim karnımda çocuğum var eski eşimin boklarını ödüyorum ben hala. O da ailesiyle bağımlısı olduğu kilo kilo etleri yiyordur shshshss. Böyle mi olsun istersin?

Bekar evim dediğin annenin babanın evi mi? Bekar evi deyince ayrı evin var gibi anlaşılıyor. Kendi evinse eğer orda kalmana tenha demeyen ailen yeni eve neden desin yani.

Nasıl bir şok etkisi yaratmaktır, nasıl bir kafadan aşağı dökülen buzlu su etkisidir bu sjsjsjdkf

M merve564964 üyelik iptali yapmadan soruma cevap verir misiniz, ablalarınız evli mi, eş aileleri ile araları nasıl, aileniz onların da suratının ortasına car car bağırabiliyor mu, aileniz ablalarınızın da hayatının içinde böyle at koşturabiliyor mu? Yoksa siz en zayıf halka mısınız, gelen giden mahalle parkındaki kamelya gibi kafasına göre giriyor çıkıyor mu onların hayatına da?

Ay kibariye hanımcım relax sakin gözlerinizi kapatıp 1 den 10 kadar sayın lütfen

Nikahta el ele tutuşmak zorunlu mu? Bunu bile sorun yapmak kaçıncı seviye trip artık?

Her şeyi bu kadar sorun eden bir aile görmedim. Bu aile varken sizde kimseyle evlenip mutlu olamazsınız.

Eşiniz umarım barışmaz sizinle. Ama olur da barışırsanız ikinizde birbirinize aileleri evliliğinizden uzak tutacağınıza dair söz verin, öyle de yapın.

8 senedir evliyim ve görmedim kocamın bahsettiginiz bölümünü.

Eşine ve annesine çok geçmiş olsun. Son anda Allah kurtarmış. Şükür kurbanı falan kessinler.

Yetişemedin

Artık olmaz sakın geri dönme, dönersen çok yazık olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…