1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Teşekkür ederim canım benim acısıyla tatlısıyla geçti işte 20 yaşına girecek oğlum var üniversite de
Maşallah, Allah muhabbetinizi daim kılsın ama onu demiyorum, nasıl görmediniz 20 yıldır çok ilginç.

Ben de o yorumu yazdıktan sonra kadının 8 ay önce kredi çekip eşyaları aldığını ve yeni eşyalarda kv ile eşinin yaşadığını gördüm. Gerçekse çok acı değilse de komik
Önce eşimin bekar evinde oturdular dedi sonra lafı değiştirdi, kendi izin vermiş, balayındayken annem bizde kalsın biz gelince bir gece de bizimle kalır sonra gider demiş eşi onu da kabul etmiş, nikaha on dakika kala ven vazgeçtim demiş. Kendi tutarsız, karar vermeyi beceremiyor, annesi ablası nereye çekse oraya gidiyor. Ortalığı karıştıran konu sahibi.

Kadın yıllarca okutsun, büyütsün, size eş olarak takdim etsin. Evde bir gün bile kalamasın. Bir de işi bitirir gibi eşyaları çıkarmışsınız zaten. Adam haklı üzülmekte. Yazık yani. Zaman herkes için farklı şekilde gelişiyor. Kimin kime muhtaç olacagını Allah bilir. Eşinize üzüldüm valla.

Bu devirde “KIZ” anasi / ailesi olmak varmış Gelin hanım hala kendi ailesini haklı görüyor baba sözü dinliyor nikahlı olmasına rağmen, damat bey oğlumuzda annesine saldırıldığı küfür edildiği halde kendisini düğün günü terkedip giden, akabindede hemen yemeyip içmeyip gidip evlerinden kendi almış olduğu beyaz eşyalarını alan gelin kızın peşinden koşuyor
Hadi dava açılır kesin boşanma olur elbet gitsin alsın eşyalarını ama bu hiç olmamış, yangından mal kaçırır gibi…
daha öncede sordum, altınlar ne oldu? Madem siz gidip eşyaları aldınız, nikahta tam anlamıyla gerçekleşmemiş o taktirde altınlarında geri iade etmeniz gerekir.

Ne düzeyli evlilikler var insan gerçekten hayret ediyor.
Düzeyli evet ama kocamın o bölgesini görmediğim için değil, saygı ve sevgi dolu bir evliliğim olduğu için düzeyli bir evliliğim var.

Görmedim derken, her an gördüğüm ve aklımda olan, olması gereken bir yer değil anlamında söyledim. Üstünkoru görülüyordur muhakkak.

İnsanların yaptığı yorumları sağa sola çekip, hayret ettim, yok şöyle boyle yazanlar kime neyi ispatlıyor?

Size iyi bakismalar.

O üyenin kastettiği şey başkaydı," kocasının gt deliğini görmeyen de ne bileyim " gibi bir şey söylemedi, karı koca ilişkisinin boyutunu açıklamış kendince, siz verdiği örneği fosforlu kalemle çizerek, 8 senelik kocanızın malum bölgesini görmediğinizi size sorulmadığı halde belirterek neyi ispatlamaya çalıştıysanız ben de onu ispatlamaya çalıştım.

Görmedim derken, her an gördüğüm ve aklımda olan, olması gereken bir yer değil anlamında söyledim. Üstünkoru görülüyordur muhakkak.
Sadece buraya katılıyorum

Evet üstünkörü ama yinede aklımda öyle bi sahne yok açıkçası

Balayında kv evde kalsaydı yani kiyamet mi kopacakti.Esyaya böyle anlamlar yüklerseniz olacağı bu.Aileninde maşallahı var yani.Yapici olacaklarina kızlarının yuvasını dagitmislar ilk günden.annene kiralık ev tutalım mi dediniz cidden? Çok ayıp etmissiniz.Daha toparlanmaz sizde bu aile oldukça

O ailede kızına eşya borcu ödetecek göz olabilir mi? Kart limiti fazladır ordan alınmıştır bir ikisi. Gene beraber ödenecektir. Ben telefon takı vs eşimin kartımdan alıyorum ama gene ben ödüyorum mesela.babası kardeşleri annesi çete gibi olmuşlar. Damat ne yapsın böyle bir durumda? Damadı ailesinden uzaklaştırıp köle gibi kullananlar da gördüm bunca yıl. Hep kızın ailesi gelir hep kızın ailesine gidilir erkeğin bşr tek kişisi gelemezdi .

Ne düzeyli evlilikler var insan gerçekten hayret ediyor.
Nasıl ya hiç banyo da mı yapmadılar? Birbirlerini lifle ovmadılar mı?
Tamam kocam iki metre eşek kadar adam ama sonuçta insan başbaşa iken yavru kedi gibi oluyorlar ve bu da en doğal olanı değil mi :)))
Dumur üzerine dumur yaşadım. Yirmi sene hem de

O ailede kızına eşya borcu ödetecek göz olabilir de. Böylece ev bizim eşya bizim diye zırt pırt doluşacaklardı, adam bunun farkına vardı, kendince gard aldı anasını öne sürerek diye düşünüyorum, hani benimki de ana baba, bi siz değilsiniz, akıllı olun diye.

Kavgayı başlatsın diye birileri çağırılır ya, konu sahibinin ablaları da bu işi görmüş. Durduk yere "zaten sizi hiç istemedik" diyemeyecekleri için fırsatı değerlendirip kavga çıkartmışlar. Tutan olmasa heralde yaşlı başlı kadını yere serip saç baş yolacaklardı. Hadi anneler atışsa - ki o da çirkin bir durum- tamam dersin, iki kadın çocukları için söyleniyor. Bu nedir ya, anne baba ve iki abla birden kadının üstüne çullanmışlar.

Burada okuduğum en rezil en çirkef konu bu. %1 haklı olduğunuz yer var ama hiç göze görünmüyor. %99'u çirkeflik, terbiyesizlik.

Evlilik süresince alınabilecek pozisyonları saymak istemiyorum ajsjjs ama mümkün gelmedi bana da çok şaşırdım.

Evlilik süresince alınabilecek pozisyonları saymak istemiyorum ajsjjs ama mümkün gelmedi bana da çok şaşırdım.
Bizimki lazerden sonra, bendeki tüy sayısına kadar biliyordur eminim
Düzeysiz evlilik gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…