1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Kesinlikle olacak olan bu..ama anlamadığım bizim konu sahibi arkadaş bundan rahatsızlık duyuyor mu duymuyor mu? Çünkü kayınvalidesinin kalacak bir evi bile yokken çıkıp evlilik yoluna giren o ..o teyze bunlarla yaşamayı gözüne kestirmiş ..bile bile evleniyor aslında yani. Eğer kayınvalidesi ile oturmayı kabul etmiş sonradan ailesi olaya el koymuşsa son derece haksızlar çünkü onları ilgilendiren birşey yok .Ama bizim kızımız nişanlısının yanında sesini çıkarmayıp kendi ailesinin evinde ağlanıp ailesinden yardım istemişse ailesinin bu denli üst perdeden olaya müdahil olmasına kendisi sebep olmuş.

Düğünde elini saniyelik bırakması olabilir bir durum heyecandan diye açıklamış.Ben heyecandan nikah kıyılacağı esnada bırakmışım eşim yakalamıştı.O da takılmanız yersiz geldi.

Siz balayındayken kvnin sizin evinizde kalacağını dönünce de bir gün kalıp gideceği konusunda anlaşmışsınız.Hemen düğün öncesinde neden bu plandan neden vazgeçtiniz ?Ben buradaki konuşmalardan kayınvalidenizin sizin eve çöreklendiğini vs düşünmedim.Madem istemeyecektiniz baştan hayır diyecektiniz.Bence ilk hata burada başlamış.

Ablanız ve anneniz ne hakla inmiyoruz bekleyeceğiz vs. diyor.Kadın belki seninle özel bir konuşma yapacaktı, belki ayrı özel bir hediye verecekti.Kadın açık açık 5 dk ya gideceğim baş başa bırakın demiş ama sizinkiler ev bizim havasına girmişler.
Küfür edip saldırmalarına bir şey diyemiyorum.Sana saygı duymamışlar ki en mutlu gününü el birliğiyle bozmuşlar.
Hadi o kaynana ablan ve annendeki ısrar düşüncesizlik?

Herkes konu sahibine yüklenmiş. Evet haksızsınız, aileniz de bayağı çirkefmiş ama karşı taraf da pek masum sayılmaz. Ne demek balayında evlerinde kalmak, ne gerek var ki? Düğünü yaptın bas git işte. Düğün günü konuşulmayacak konular konuşulmuş. Ailenizin yeri de önceden ayarlanmalıymış ayrıca. Damat düğün günü o yorgunlukla ailenize kalacak yer ayarlamaya gitmiş üstüne bir de trip yemiş. Bu hikayede masum olan tek kişi damat bey bence.

Eğer evliliğinizi kurtarmak istiyosanız aileleri ilişkinizden uzak tutun, kendinize de çeki düzen verin.

Maalesef evlenecek olgunlukta değilsiniz. Babanızın dizinin dibinde biraz daha büyümeyi bekleyin adama çok üzüldüm dönüp de başını yakmayın

ben de pişmanım ama babamın tansiyon rahatsızlıgı var ya beni ya eşimi tercih edersin dedi ben de babama kıyamadım ama eşimden de ayrılmak istemiyorum
Şaka misiniz ya? Tüm bunlar düğün gecesi oluyor siz farkında mısınız? Fox TV dizisi çok izliyorsunuz galiba gerdek gecesi baba ya ben ya o diyor bir de tansiyonu ileri sürüyorsunuz. Üstelik küfür etmiş daha ilk haftadan eşyaları taşımışsiniz. Anladığım kadarıyla eşiniz hâlâ daha şans mi vermek istiyor size? Melekmiş adam!

Sizin en büyük sıkıntıniz aileniz üzgünüm. Bu ilişki biter artık bu aş yenmez diye bir laf vardır ben de öyle düşündüm bu evlilikten bir şey olmaz artık. Ama bundan sonrası için şunu bilin ki aileniz zerre kadar olgun değiller. Kızını düşünen böyle yapmaz. Gelip kaynana ile car çar kavga etmez. Ablalarinizn büyük birine küfür etmesinden de zaten anlaşılıyor zaten aileniz malesef iyi değil ve sizi iyi yetiştirememiş. Saflığınız yüzünden sevdiğiniz insandan oldunuz evlilik böyle bir şey değil böyle yürümüyor bunu bilin. Çok büyük özveri ve yetişkin olmayı gerektirir.

Adam çok çok iyi yetişmiş terbiyeli birisi kesinlikle.Ama denk değiller konu sahibi ile

eşime dönmek istiyorum ama babama da kıyamıyorum...
Dönmene sakın yazık babana. Eşin ve ailesi de senden kurtulsun. Bir dediği diğerini tutmayan, ailesinin etkisinden çıkamayan bir kuklasın. Eş olarak da kukla istemişsin ama karşında insanlar var. Ne sen ne de ailen eşini de ailesini de hak etmiyorsunuz. Kötü niyetli insanlarsınız. Adamı rahat bırak kendi kötülüğünüzde yaşayın.

eşime dönmek istiyorum ama babama da kıyamıyorum...
Ya babana anan kıyamasın herkes kendi kocasını düşünsün yeter be.

Kızım evlilik nedir bilmiyor musun sen? Yanında çırılçıplak olduğun g.t deliğini gören ve g.t deliğini gördüğün adam en yakınındır yani kocandır.

Git kocanın evine dön. Bu ne şuursuzluk cahillik aşırı sinirlendim.

Tek senin baban var bu hayatta

Aileniz neden evliliğinizin her aşamasını sizinle birlikte yaşıyor? Bence ailenizin dolduruşuna fazla gelmişsiniz, hata da etmişsiniz.
Önce annesinin evde kalmasına tamam demişsiniz muhtemelen sonra anneniz ve ablanız sizi doldurmuş yeni evde ilk o mu kalacak ne münasebet diye sizde en olmayacak yerde ve zamanda eşinize söylemişsiniz. Adam buna rağmen sakin kalmış, bir laf etmemiş sadece duruma bozulduğu için morali düşmüş.
Yani kaynananızla bi 5 dakika neden yalnız konuşamıyorsunuz ben anlamadım. Anne ve ablanız orada resmen kızımın aklına girer diye kuruntu yapıp yalnız bırakmamışlar, orada bile olayın içinde olup müdahele etmek istemişler. Çok yanlış. Aileniz siz normal bir evlilik sürseniz dahi her aşamada dahil olup huzur bozarmış gibi geldi bana. Sizde malesef çok fazla dolduruşa gelebilen birine benziyorsunuz. Ailenizin etkisinde çok kalmışsınız.
O odada anne, abla tamam siz 5 dakika bizi yalnız bırakın bi konuşalım deseydiniz belki de olay bu kadar büyümezdi. Ablanızın küfürleri, hemen eşyaları kaçırmanız vs.. Of ki ne off. Damat tarafı olsam kurtulduğum için şükür namazı kılardım. Çünkü siz evliliğe devam ederseniz daha büyük sorunlar, tartışmalar çıkacak. Çünkü siz ailenizin sözünden çıkmayacaksınız, kendi fikirleriniz olmayacak. Aileniz hep sizin 2 kişilik evliliğinizin içinde olacak.

Siz babanıza kıyamayın ama eşiniz annesine kıysın. Peki.
Bir hikaye var, düğün öncesi gelinle damat anlaşırlar, ne senin ailen ne benim ailem bize karışmayacak, gelmeyecek diye. Düğünden sonra bunlar evdeyken kapı çalar, damadın ailesi gelmiştir, bunlar göz göze gelirler ve anlaştıkları gibi kapıyı açmazlar. Sonra gelin hanımın ailesi gelirler, ama gelin hanım onlar benim anne babam kıyamam der ve kapı açılır. Siz oradaki gelinsiniz. Her husuzluğu siz yapmışsınız ama yine üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Biraz daha büyüyün. Evlilik çağınız gelmemiş.

Esinize dönseniz bile bu olaylar asla unutulmayacak. Birde madem geri dönecek kadar seviyordunuz kadin 5 dakika konuşsa ne olmuş,dinleseydiniz. Orta yolu bulacak olan sizdiniz. O gün konuşulur mu diyip durmussunuz, "o gun" olunca ne oluyor . Asla konuşulmuyor mu. Sizin aileniz gibi zihniyetler ve sizin gibi kızlar yüzünden evlilikler uzun sürmüyor. En ufak şeyde biz kızımızı geri alırız. Asla yetişkin gibi davranmamissiniz. Ailenizde sanki onlardan ufak bir hamle gelsede bitirsek gibi davranmış.

Oda sağlıklı düşünemiyor bence. Bunca olaya rağmen evlilik devam etse dahi adamın içinde bir intikam duygusu bir soğukluk oluşmuş artık. Geçmiş geçmişte kalmamış olacak en ufak şeyde öne sürülecek yani. Yara almış bir kere düzelmez. Terapi falan olursa belki oda konu sahibi düzelirse

O kontrolü siz sağlayacaktınız.
Bu süreçten sonra tekrar devam etmek ancak uzatmaları oynatır. Nikah iptaline başvurun geçin yenş bir hayat kurun ikinizde.

Ben de o yorumu yazdıktan sonra kadının 8 ay önce kredi çekip eşyaları aldığını ve yeni eşyalarda kv ile eşinin yaşadığını gördüm. Gerçekse çok acı değilse de komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…