• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Bu yorumunuz bana yazıldı bakın üstün körü görmüş olunabilir diye yazdım üstteki mesajlarda
Tabikide eşimiz birbirimizin heryerini yıllardır görüyoruz lakin o kısım hariç
Bilinçli olarak mı imtina ediyorsunuz bundan?
Eşler arasında mahremiyet kavramı kalkar ya ortadan, o nedenle dumur oldum.

Nasıl ya hiç banyo da mı yapmadılar? Birbirlerini lifle ovmadılar mı?
Tamam kocam iki metre eşek kadar adam ama sonuçta insan başbaşa iken yavru kedi gibi oluyorlar ve bu da en doğal olanı değil mi :)))
Dumur üzerine dumur yaşadım. Yirmi sene hem de 🤔
Yahu mesele popo çizgisi değil gt deliği 😂 banyoda gt deliği nasıl görülüyor adam tabure üstüne çıkıp domalıyor falanmı 😂 nasıl bir banyo. eğilde poponumu keseliycem diyon yani 😂

Yahu mesele popo çizgisi değil gt deliği 😂 banyoda gt deliği nasıl görülüyor adam tabure üstüne çıkıp domalıyor falanmı 😂 nasıl bir banyo. eğilde poponumu keseliycem diyon yani 😂
Ohooo gerçekten dünyayı boşuna yaşıyorsunuz:)))

Bence sorunlu olan siz ve ailenizsiniz. Kadın evde kalsa ne olacak? Ben başka şehirde evlendiğim için arkadaşlarımı evimde misafir ettim. Hiç de pilşman değilim. Akrabalarım kızdı bana yeni gelin evine arkadaşların dolmuş. Bavul var her oda da falan diye kızmaya kalktılar ama ben takmadım. Eşyadır yani çok mu önemli. Sonuçta ben zaten bu evde yaşıyordum. Napcam başka evim yok insanlar bana değer vermiş o kadar yol gelmişler düğünüm için. Sizin bence annesine ev kiralama fikriniz çok ayıp olmuş. Sonuçta kadın gidicek siz geldiğinizde. Adam size annem bizle kalmayacak dediği halde sanki sizfe kalacak gibi davranmışsınız. Çok kıymetli iseniz aileniz vermeseydi sizi. Elimi bıraktı falan diye trip atmak nedir y 😂 çok boş şeylere takmışsınız kafayı valla ben size hak veremedim şu konumda.

Evlilik süresince alınabilecek pozisyonları saymak istemiyorum ajsjjs ama mümkün gelmedi bana da çok şaşırdım.
Olabilir neden diyeceksiniz burada bir üye kocasından dertliydi adam birliktelik esnasında soyunmuyormus Yani erkeklerin boxerinin önu açık oluyor ya ( iğrencim evet🤣) ordan eşiyle birlikte oluyormuş ve hiç çıkarmamış donunu.
Kadin da bu normal mi diye sormuştu baya. Kimisi de sadece karanlıkta olmak istiyor bir sürü sebebi olabilir.

O ailede kızına eşya borcu ödetecek göz olabilir mi? Kart limiti fazladır ordan alınmıştır bir ikisi. Gene beraber ödenecektir. Ben telefon takı vs eşimin kartımdan alıyorum ama gene ben ödüyorum mesela.babası kardeşleri annesi çete gibi olmuşlar. Damat ne yapsın böyle bir durumda? Damadı ailesinden uzaklaştırıp köle gibi kullananlar da gördüm bunca yıl. Hep kızın ailesi gelir hep kızın ailesine gidilir erkeğin bşr tek kişisi gelemezdi .
Eşler arasında tabiki sen ben olmaz ancak daha nişanlı ve evliliğe neredeyse 8-9 ay varken kıza kredi çektirerek evin tüm beyaz eşya ve mobilyasını aldırıp annesi ile o eve yerleşmesi hoş olmamış. Zira orada gerçek bir evlilşk yok ve ortak yaşam kurulmamış . Kız ailesinin yaptıklarını terbiyesizce bulsamda onları asıl dolduran bu olay olmuş bana kalırsa, kaldı ki kayınvalide hadi oğlu vardı kaldı diyelim, ancak evlilik gerçekleştikten ve kızında tüm eşyaları falan o eve yerleştikten sonra balayı boyunca tek kalmayı kabul etmesi çok saçma. Kayınvalide madem düğünden sonra annesi ile kalacaktı düğünden hemen sonra onun yanına gidebilirdi. Yani kızın ailesi çirkefçe davranmış ancak oğlan ve aileside yüzsüzce davranmış ortadaki rezalet ortak bana kalırsa. Burada bir sürü üye kayınvalidesi evlerine 3 ay gelse boşanma aşamasına gelir öylede bir dünya konu var ancak iş konu sahibinin konusuna gelince kızın tüm borcunu üstlendiği evde aylarca oturan bir kayınvalide var. Üstelik kızın eşyaları yerleştikten sonra bile o yokken tek başına 10-12 gün kalmaya niyetlenmiş, ne gerek var, gergin ortamı böyle şeyler yaparak germeye. Ben kızın ailesi haklı demiyorum ancak oğlan tarafıda yüzsüzmüş , böyle şey olmaz. Oğlanın annesi o kadar kıymetliyse ilk konuda restini çekecekti kız tarafına, hem kızın anne babasına siz beni tanımadınız mı? Öyle yaparmıyım diye hariçten sallayıp, kızın düzdüğü eve annesi ile yerleşmesi biraz kaypaklık olmuş. Kız tarafı ne oğlana ne annesine saygı duyuyorlar çünkü oğlan tarafı yüzsüzce davranmış. Zira iyi niyetli empati yapan bir kayınvalide de gelini ile oğlu dese bile o evde yaşamayı kabul etmemliydi, hoş karşılanır birşey değil. Zaten anladığım kadarı ile ne konu sahibinin ne de ailesinin rızası olmuş bu duruma bunuda hareketleri ile belli etmişler hala kayınvalidenin o evde kalma inadıda beni irite etti. Burada her iki tarafta suçlu ve haksız bana kalırsa. Bu saatten sonra o evlilikten hayır gelmez.

Cennet mahallesi gibi küfürler , saldırılar..KV konuşmak istemiş niye bu kadar yukseldiniz ki. Hem dönmeyi düşünüyorsunuz. eşyaların peşine düşmüşsünüz hemen. Çok acele kararlar vermemek lazım.

Kadın yıllarca okutsun, büyütsün, size eş olarak takdim etsin. Evde bir gün bile kalamasın. Bir de işi bitirir gibi eşyaları çıkarmışsınız zaten. Adam haklı üzülmekte. Yazık yani. Zaman herkes için farklı şekilde gelişiyor. Kimin kime muhtaç olacagını Allah bilir. Eşinize üzüldüm valla.
Konu sahibi yerine yazıyor oldum ama teyze 8 aydır kızın dayayıp döşediği evde oğluşu ile kalıyormuş.Gece usulden başka bir akrabasında kalıp sonra gene dönme fikrinde..8 ay kalmışsın daha balayındayken de kalayım..dönen o gecede kalayım çok gereksiz beklentiler içine girmiş teyze

Konuyu açan kızın adı Merve falan değil konu sahibi benim konunun bir 10 sn el tutması ile başlamadığını yaşananların eşten çok beni yıprattığını herkesin ne var ne var dediği şeylerden daha çok fedakarlık yaptığımı bilin konunun silinmesi için ne yapmam gerekiyor

Olabilir neden diyeceksiniz burada bir üye kocasından dertliydi adam birliktelik esnasında soyunmuyormus Yani erkeklerin boxerinin önu açık oluyor ya ( iğrencim evet🤣) ordan eşiyle birlikte oluyormuş ve hiç çıkarmamış donunu.
Kadin da bu normal mi diye sormuştu baya. Kimisi de sadece karanlıkta olmak istiyor bir sürü sebebi olabilir.
Ben eşimin bütün donlarının önünü diktim🤣
Düğme rahatsız ediyor bunları söker misin dedi, söktüm ve önlerini de diktim. Bahane aramasınlar beyfendiler boş yere

Konuyu açan kızın adı Merve falan değil konu sahibi benim konunun bir 10 sn el tutması ile başlamadığını yaşananların eşten çok beni yıprattığını herkesin ne var ne var dediği şeylerden daha çok fedakarlık yaptığımı bilin konunun silinmesi için ne yapmam gerekiyor
Konu silinmiyor arkadaşım..ailenin kayınvalideye saldırması ve küfür etmesi çok yanlış ama o kayınvalide oğluşundan ayrılmayacak haberin olsun.

O ne demek ya. Sizin yaşadıklarınızı başka biri mi anlatmış kendisi gibi 🤔

O ne demek ya. Sizin yaşadıklarınızı başka biri mi anlatmış kendisi gibi 🤔
Üyeliği konuyu silmeye çalıştığı için ceza yedi..yeni üyelik açıp aramıza döndü ve konunun nasıl silineceğini öğrenmek istiyor..ama biraz sonra bu üyelik de ceza alır

Tamam biliriz de neden öyle anlatmıyorsunuz ki madem?
Konu da silinmez.
Neden hep Merve ismi kullanır anlamadım😅

Size soru sordum az yukarda, cevaplayamadan banlandınız.

Back