- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.823
- 208
- Konu Sahibi merve564964
Ne düzeyli evlilikler var insan gerçekten hayret ediyor.
Aklimdan gecen pozisyonlari dusununce nasil gorulmemis olabilir diye soktan soka giren ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne düzeyli evlilikler var insan gerçekten hayret ediyor.
Maşallah, Allah muhabbetinizi daim kılsın ama onu demiyorum, nasıl görmediniz 20 yıldır çok ilginç.Teşekkür ederim canım benim acısıyla tatlısıyla geçti işte 20 yaşına girecek oğlum var üniversite de
Önce eşimin bekar evinde oturdular dedi sonra lafı değiştirdi, kendi izin vermiş, balayındayken annem bizde kalsın biz gelince bir gece de bizimle kalır sonra gider demiş eşi onu da kabul etmiş, nikaha on dakika kala ven vazgeçtim demiş. Kendi tutarsız, karar vermeyi beceremiyor, annesi ablası nereye çekse oraya gidiyor. Ortalığı karıştıran konu sahibi.Ben de o yorumu yazdıktan sonra kadının 8 ay önce kredi çekip eşyaları aldığını ve yeni eşyalarda kv ile eşinin yaşadığını gördüm. Gerçekse çok acı değilse de komik
Ay ben yıl anlamışım özürMaşallah, Allah muhabbetinizi daim kılsın ama onu demiyorum, nasıl görmediniz 20 yıldır çok ilginç.
Bende 20 yılı geçti görmedim görmekte istemem Ayrıntılı incelemiş demekki
Düzeyli evet ama kocamın o bölgesini görmediğim için değil, saygı ve sevgi dolu bir evliliğim olduğu için düzeyli bir evliliğim var.Ne düzeyli evlilikler var insan gerçekten hayret ediyor.
Bakmak istememek hakkınız tabii ki tıpkı bakmayı sevenler olduğu gibi.Ay ben yıl anlamışım özür
Bak yemin ediyorum öyle bişey görmedim yada bakmak istemedim
O üyenin kastettiği şey başkaydı," kocasının gt deliğini görmeyen de ne bileyim " gibi bir şey söylemedi, karı koca ilişkisinin boyutunu açıklamış kendince, siz verdiği örneği fosforlu kalemle çizerek, 8 senelik kocanızın malum bölgesini görmediğinizi size sorulmadığı halde belirterek neyi ispatlamaya çalıştıysanız ben de onu ispatlamaya çalıştım.Düzeyli evet ama kocamın o bölgesini görmediğim için değil, saygı ve sevgi dolu bir evliliğim olduğu için düzeyli bir evliliğim var.
Görmedim derken, her an gördüğüm ve aklımda olan, olması gereken bir yer değil anlamında söyledim. Üstünkoru görülüyordur muhakkak.
İnsanların yaptığı yorumları sağa sola çekip, hayret ettim, yok şöyle boyle yazanlar kime neyi ispatlıyor?
Size iyi bakismalar.
Sadece buraya katılıyorumGörmedim derken, her an gördüğüm ve aklımda olan, olması gereken bir yer değil anlamında söyledim. Üstünkoru görülüyordur muhakkak.
O ailede kızına eşya borcu ödetecek göz olabilir mi? Kart limiti fazladır ordan alınmıştır bir ikisi. Gene beraber ödenecektir. Ben telefon takı vs eşimin kartımdan alıyorum ama gene ben ödüyorum mesela.babası kardeşleri annesi çete gibi olmuşlar. Damat ne yapsın böyle bir durumda? Damadı ailesinden uzaklaştırıp köle gibi kullananlar da gördüm bunca yıl. Hep kızın ailesi gelir hep kızın ailesine gidilir erkeğin bşr tek kişisi gelemezdi .Ben olaya çok farklı bir yerden bakacağım. Ben eşinizi diğerleri kadar suçsuz bulmadım. Neden bu kadar koca meraklısı gibi davrandınız ki? Ailenizin davranışını çok terbiyesizce bulsamda onları bu kadar sert davranmaya iten eşiniz, annesi ve siz olmuşsunuz. Evliliğe 8 ay varken tüm eşya borcunu yüklenip, yeni ev düzüp nişanlınız ve kayınvalidenizi oturtmak ne demek? Eşiniz ve annesi bunu nasıl kabul ettiler. Madem ekonomik olsun diye düşündünüz siz otursaydınız tüm borcunu ödediğiniz evde, eşiniz annesi ile bekar evinde kalsaydı. Zaten ailenizin bu konuda hassasiyeti varken, üstüne benzin dökmüşsünüz. Üstelik nikahta bile bunun muhabbeti geçmiş, eşiniz annenize ben böyle birşey yapmam derken bir yandan da hala annem balayındayken otursun diyor. Yani aslında anne ve babanızı, sizin ve eşinizin davranışları gazlamış. Kaldı ki kalacak yer sorunu gerdek anına kadar bırakılmaz, eşinizin onca sıkıntı varken böyle umursamaz davranmasıda, ortadan iki saat kaybolup iki aileyi bu stresli ortamda karşı karşıya bırakmasıda ayrıca rezillik. Ben eşinizde koca olacak kumaş göremedim. Evlilik hayatı paylaşmaktır, tüm eşya borcu tek tarafa yıkılmaz, özellikle Türk aile yapısında kız ailesini çok irite edecek birşey.. Dünyanın binbir türlü hali var. Aileniz desen ne eşinizin annesine ne de eşinize saygısı olmuş, hoş onlarda pek doğru duramamışlar orasıda ayrı konuda. Madem eşya alacak gücü yoktu evlenmeseydi ya da en azından eşya borcunu sizin ödediğiniz evde aylarca annesi ile kalmasaydı. Ailenizin karşısında bir damat saygınlığı gösteremediği için ailenizde eşinize gram saygı duymuyor ve güvenmiyor. Bence sizden şu saatten sonra bir halt olmaz
Nasıl ya hiç banyo da mı yapmadılar? Birbirlerini lifle ovmadılar mı?Ne düzeyli evlilikler var insan gerçekten hayret ediyor.
O ailede kızına eşya borcu ödetecek göz olabilir de. Böylece ev bizim eşya bizim diye zırt pırt doluşacaklardı, adam bunun farkına vardı, kendince gard aldı anasını öne sürerek diye düşünüyorum, hani benimki de ana baba, bi siz değilsiniz, akıllı olun diye.O ailede kızına eşya borcu ödetecek göz olabilir mi? Kart limiti fazladır ordan alınmıştır bir ikisi. Gene beraber ödenecektir. Ben telefon takı vs eşimin kartımdan alıyorum ama gene ben ödüyorum mesela.babası kardeşleri annesi çete gibi olmuşlar. Damat ne yapsın böyle bir durumda? Damadı ailesinden uzaklaştırıp köle gibi kullananlar da gördüm bunca yıl. Hep kızın ailesi gelir hep kızın ailesine gidilir erkeğin bşr tek kişisi gelemezdi .
Evlilik süresince alınabilecek pozisyonları saymak istemiyorum ajsjjs ama mümkün gelmedi bana da çok şaşırdım.Nasıl ya hiç banyo da mı yapmadılar? Birbirlerini lifle ovmadılar mı?
Tamam kocam iki metre eşek kadar adam ama sonuçta insan başbaşa iken yavru kedi gibi oluyorlar ve bu da en doğal olanı değil mi :)))
Dumur üzerine dumur yaşadım. Yirmi sene hem de
Bizimki lazerden sonra, bendeki tüy sayısına kadar biliyordur eminimEvlilik süresince alınabilecek pozisyonları saymak istemiyorum ajsjjs ama mümkün gelmedi bana da çok şaşırdım.