Aileniz neden evliliğinizin her aşamasını sizinle birlikte yaşıyor? Bence ailenizin dolduruşuna fazla gelmişsiniz, hata da etmişsiniz.
Önce annesinin evde kalmasına tamam demişsiniz muhtemelen sonra anneniz ve ablanız sizi doldurmuş yeni evde ilk o mu kalacak ne münasebet diye sizde en olmayacak yerde ve zamanda eşinize söylemişsiniz. Adam buna rağmen sakin kalmış, bir laf etmemiş sadece duruma bozulduğu için morali düşmüş.
Yani kaynananızla bi 5 dakika neden yalnız konuşamıyorsunuz ben anlamadım. Anne ve ablanız orada resmen kızımın aklına girer diye kuruntu yapıp yalnız bırakmamışlar, orada bile olayın içinde olup müdahele etmek istemişler. Çok yanlış. Aileniz siz normal bir evlilik sürseniz dahi her aşamada dahil olup huzur bozarmış gibi geldi bana. Sizde malesef çok fazla dolduruşa gelebilen birine benziyorsunuz. Ailenizin etkisinde çok kalmışsınız.
O odada anne, abla tamam siz 5 dakika bizi yalnız bırakın bi konuşalım deseydiniz belki de olay bu kadar büyümezdi. Ablanızın küfürleri, hemen eşyaları kaçırmanız vs.. Of ki ne off. Damat tarafı olsam kurtulduğum için şükür namazı kılardım. Çünkü siz evliliğe devam ederseniz daha büyük sorunlar, tartışmalar çıkacak. Çünkü siz ailenizin sözünden çıkmayacaksınız, kendi fikirleriniz olmayacak. Aileniz hep sizin 2 kişilik evliliğinizin içinde olacak.