- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
-
- Konu Sahibi bayangezenti
bende 23 nisana 63 olmak için hedef koydum kendime madem hedef günlerimiz aynı desteklenelim o zaman :) ben şu an 67 kiloyum dediğin videoyu izledim bana pek hitabetmedi ben daha cok göbeğe çalışıyorum doğum yaptım ve normaldede göbekten kilo alan bir tipim o yüzden bacağa kola enerjimi sarfetmek istemiyorum. bir ay var ve sanada uyarsa beraber yapalım sporları
canım taebo yapıyorum yada yarım mekik çekiyorum ip atlıyorum bugun 175 tane atladım dun de 100 2. gunum zatenOlur yapalım. Sen ne yapcaksın ? Benimde göbek sıkıntı
:) ben önceliği verdim spora ilk önce onu yapıyorum artık üç gündürDün akşam lazer epilasyona gittim yandım resmenhala sızlıyo bacaklarım akşam 10gibi eve geldim. hem acımdan hemde yorgunluğumdan dolayı spor yapamadım. Birde lazere girdikten 12 saat sonra duşa girebilirim , malum spordan sonra da duş almam gerekcekti yani birazda o yüzden kaldı spor.. Bahaneler bahaneler…… :)
Akşam inş yapacağım
:) ben önceliği verdim spora ilk önce onu yapıyorum artık üç gündür
hımm zor olmalı senin içinben calıştığım için malesef saatini ayarlayamıyorum. kaldığım düzenli bi yer de yok, ailem şehir dışındalar.
bu akşam da amcamlardayım umarım yapabilirim.
hımm zor olmalı senin için
ooo gayet iyi nasıl bişeler eklemeyi düşünüyorsun pekiJillian level 1 yaptım.
30 mekik cektim.
Bi kac tane de ekstra hareket yaptım.
Bunlar bana az geldi ama , yarın bişiler daha eklicem buna.
Haftasonuda yoğun 1 spor proğramı hazırlıcam kendime.
ooo gayet iyi nasıl bişeler eklemeyi düşünüyorsun peki
ben bugun rahatsızdım hasta olcam sanırım bademcikler sinyal veriyor vücudum çok kırgın o yüzden sadece ip atladım 100 taneyarın inşallah kaldığım yerden devam
bu ruh halinin daim olması dileğimle :) ben bugün daha iyiyim sağol bu arada yapacağım egzersizlerimi inşallah güzel hareketler faydası çok olsun yaş kaç seninay akşam olsada eve gitsem spor yapsam :) acayip canım çekti
bu ruh halinin daim olması dileğimle :) ben bugün daha iyiyim sağol bu arada yapacağım egzersizlerimi inşallah güzel hareketler faydası çok olsun yaş kaç senin
bende 25. sporumu yaptım bugun, ip atlıcam birazdan yemeğimi yedim şimdiamin inş cümlemizinki daim olur :) yaşım 26. senin yaş ?
bende 25. sporumu yaptım bugun, ip atlıcam birazdan yemeğimi yedim şimdi
Jillian level 1 yaptım.
75 mekik.
Ekstradan bir sürü egzersiz.
En son da 5dk lık koşu
bravo tebrkler koşuyu evde mi yapıyorsun leslie denedinmi hiç