1 ayım var.

Level 1 bitmiş. Bir incelme var mi canım bende baslamayi düşünüyorum.

Bence faydası oluyo tabi beslenmeyle orantılı... İncelmelerde oldu ama ben boşladım kac gündür tatlı börek çörek yedim deli gibi bu akşam yine başladım kendime 20 gün koydum hadi bismillah dedim :)

Bence faydası oluyo tabi beslenmeyle orantılı... İncelmelerde oldu ama ben boşladım kac gündür tatlı börek çörek yedim deli gibi bu akşam yine başladım kendime 20 gün koydum hadi bismillah dedim :)
Aslında yapabilirsin şeker diyeti var. 21 gün boyunca uyguluyorsun.Paketli hiçbir gida yok ayni zamanda hamur işleri beyaz ekmekde yasak.Hem beslenmeyide halletmis olursun hemde sporu çok güzel incelirsin.

Aslında yapabilirsin şeker diyeti var. 21 gün boyunca uyguluyorsun.Paketli hiçbir gida yok ayni zamanda hamur işleri beyaz ekmekde yasak.Hem beslenmeyide halletmis olursun hemde sporu çok güzel incelirsin.

Ya cok görüyodum o diyeti ama bi bakayım aslında.. Ben zatn ekmek tüketen bi insan değilim paketli gıdaya da hayır diyebilirim. Bi bakayım, sizde varsa sayfa linki vs. yollarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…