1 ayım var.

Dün internete giremedim , internet cok yavaştı. Bu siteye girmiyodu .

Dün öglende, fitness blender yaptım.
Akşamsa Jillian level 1 ve yanında birsürü egzersiz.
5 dklık koşu.
120 mekik.

Öğlende cok yedim. 2.5 aydır ilk kez bi öğünde o kadar yemek yedim. Fenalardayım.. Boş oturmamak icin leslie 3 mil yaptım pek bişey anlamadım sanırım artık leslie benim icin spor değilde ısınma hareketi olcak. Ne terledim ne yoruldum. Daha yorucu, nefes nefese kalmamı sağlıycak videolara yönelmeliyim. Neyse ki jillian var şimdilik onunla birlikte bi kac egzersiz benim işimi görür.
Jillianı da bugün daha gec saatte yapcam.

dünü leslie 3 mil ve 70 mekikle kapattım.
jillian yapamadım bacaklarım agrıyodu cünkü
daha fazla incitmek istemedim. bugün yapcam inş

Saat 10bucuk gibi eve girdim...
Sonrasında Jillian level 1 yaptım.
50 mekik cektim.
Ama hic mutlu değilim. Cünkü akşam ıspanaklı börek yedim baklava yedim
Allah affetsin

var. çok şükür.
jillianı da bi gün yapamadım inş daha boşlamam ya faydası olcak gibi sanki.

sende var mı gelişme :)
var var 100 gr filan sıkılaşiyorum ama spor fayda ediyor yani ama hasta oldum artık tamamen dün yapmadım o yuzden sadece 255 ip atladım bugün ikisinide yapamam galiba başım zonkluyor

var var 100 gr filan sıkılaşiyorum ama spor fayda ediyor yani ama hasta oldum artık tamamen dün yapmadım o yuzden sadece 255 ip atladım bugün ikisinide yapamam galiba başım zonkluyor

dün bende yapmadım. akşam o kadar antep fıstığı yedim ki kendimi kaybettim midem bulanıyodu. 50 mekik cekebildim sadece

Dün jillian level 1,
60 mekik,
35 jumping jack yapıldı.

Yataktan cıkabilirsem günün jillian'ını yapcam cünkü akşama kalabalık misafir var. Ozaman yapmaya üşenme olasılığım cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…