1 ayda 4 kilo

ip atlamak tüm vücut egzersizi süperrrr :D akşama hamsi var onu yerim artık sonra da meyve falan :34:

Maalesef ben ip felan atlayamiyorum apartmanda dışarıda çok cikamiyorum bisikletle idare ediyorum aetk :) bu arada 10 gündür felan yapıyorum 1,400 vermiştim ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef ben ip felan atlayamiyorum apartmanda dışarıda çok cikamiyorum bisikletle idare ediyorum aetk :) bu arada 10 gündür felan yapıyorum 1,400 vermiştim ;)

Günlük ortalama 180-200 kalori harciyorum normalmi bilmiyorum ama bakalım sonuç ne olacak yeşil cay su felan baya cabaliyorum :)

Günlük ortalama 180-200 kalori harciyorum normalmi bilmiyorum ama bakalım sonuç ne olacak yeşil cay su felan baya cabaliyorum :)

bende apatmandayım ama 1. kat :D olsun onun da çaresi var pump it up ta bayan ip atlama hareketi yapıyor öyle çok zıplama değil o da aynı etkiyi veriri bence ses çıkattığını da sanmıyorum :34:

Akşam 17:30
Bir siyah erik 2 nektarin
Bir bardak ayran
Çok az haşlanmış tavuk

Yeşil kahvemi de içeyim ;)
Akşama da yeşil çay içer 100 ipimi de atladım mı Tamamdır :)

iPhone 'dan gönderildi

Sabah 8:30
Bir kayısı kıvamında yumurta
Salata
3 kk peynir
Yarım çay bardağı ceviz
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

Sabah 8:30
Bir kayısı kıvamında yumurta
Salata
3 kk peynir
Yarım çay bardağı ceviz
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

tucee neden ceviz anlamadım dyet listelerinde de geçiyor ve bir çok kişi de kahvaltıda yiyor ama bana yağlı gibi de yememem gereken bişeymiş gibi geliyor :44:

tucee neden ceviz anlamadım dyet listelerinde de geçiyor ve bir çok kişi de kahvaltıda yiyor ama bana yağlı gibi de yememem gereken bişeymiş gibi geliyor :44:

Bn karatay yapıyorum ya canım. Sabah ekmek yerine kuruyemiş tüketin diyor ama kavrulmamış olacak sen sabah kıracaksın. Eğer önceden kırar bekletirsen yağı çıkar dışarı :) kuruyemiş neden öneriliyor hem tok tutma açısından çok iyi hem de cevizin içindeki omega sayesinde yağ yakıyor ayrıca hepsi metabolizma hızlandırıyor ama başka da tüketebilirsin tabi bir çay bardağı olmak koşuluyla tabi eski küçük bardaklarımızdan :) şimdikiler çok büyük :)

iPhone 'dan gönderildi

Bn karatay yapıyorum ya canım. Sabah ekmek yerine kuruyemiş tüketin diyor ama kavrulmamış olacak sen sabah kıracaksın. Eğer önceden kırar bekletirsen yağı çıkar dışarı :) kuruyemiş neden öneriliyor hem tok tutma açısından çok iyi hem de cevizin içindeki omega sayesinde yağ yakıyor ayrıca hepsi metabolizma hızlandırıyor ama başka da tüketebilirsin tabi bir çay bardağı olmak koşuluyla tabi eski küçük bardaklarımızdan :) şimdikiler çok büyük :)

iPhone 'dan gönderildi

hıım anladım canım tabi metabolizma hızlanıyorsa etkilidir :34: teşekkürlerrrr :16:

Eweeet yine call ve pump it up yaptım ip atladim 828 tane hafif beslendim ohh miss çok rahatim:16:

Merhaba günaydıııın.. :) Benim de böyle bir sohbet ortamına ihtiyacım var galiba, çünkü malesef artık bu kadar iradeli değilim yaa :/ Önceden yemiycem dedim mi yemezdim ama şimdi bir başlıyor en fazla iki hafta sürüyor ama bu da benim için yediğimi azaltma süreci gibi bir şey oluyor ve hiç kilo veremiyorum..Benim de tam 4 kilo vermeye ihtiyacım var fazla değil.Boyum 1,50 kilom da 50..Hani diyeceksiniz 50 kilo çok mu sanki falan diye ama boyum da ona göre sonuçta ve şu halimle moralim hiç iyi olmuyo..Çünkü giydiklerimden fışkırıyor hep biryerlerim..1 buçuk yıl önce işe başladım masa başı gibi birşey, öğrencilikteki eski hareketli halim de kalmadı.Sonuç olarak bu bir buçuk yıl 4 kilo olarak bana geri döndü, hatta geçenlerde 51 52 leri görmüştüm de biraz kısınca elliyi buldum yine.. Aaaah ah agustosta da düğünüm var, o gelinliğimin içine eski ince halimle girmeyi çok isterdim ama kaç aydır bir başlıyorum diyete bir bırakıyorum.Öyle kendimce uyguladığım bir diyet te yok zaten..Yediklerimi azaltıyorum abur cuburu keisyorum falan öyle..Tabi bu saatten sonra hırslanıp kilo versem bu sefer gelinlikte çok oynanması gerekecek..Ah ne bileyim 1 ayda 4 kilo konusunu görünce daldım direk, içimi dökeyim dedim :))

eee vet-rüzgar senden bildirim alamıyoruzzz .. var mı bi gelişme :16: yoksa 4 kilo vermketen vaz mı geçtin :50:

eee vet-rüzgar senden bildirim alamıyoruzzz .. var mı bi gelişme :16: yoksa 4 kilo vermketen vaz mı geçtin :50:

:(( Ben demiştim, aynısı oldu yine :/ Misafirim geldi uzun süreli yanımda kalacak..Bahane değil belki ama olmuyor şu durumda, pöfff :(

:(( Ben demiştim, aynısı oldu yine :/ Misafirim geldi uzun süreli yanımda kalacak..Bahane değil belki ama olmuyor şu durumda, pöfff :(

hımm diyetini bozacak hatta kilo aldırabilecek durumlar bunlar.. bu arada belki spor da yapamazsın.. bence çorbayı çok pişir ve tatlı tuzluyu çaya misafirin yanına koy.. canının istemediğini söyle.. bilemeiyorum nasıl düşünürsün :44:

hımm diyetini bozacak hatta kilo aldırabilecek durumlar bunlar.. bu arada belki spor da yapamazsın.. bence çorbayı çok pişir ve tatlı tuzluyu çaya misafirin yanına koy.. canının istemediğini söyle.. bilemeiyorum nasıl düşünürsün :44:

İşte ben düzeni bozuldu anda kopuyorum böyle..Hani öyle hamur işi falan yapılmıyor çok ama işte spor durumu falan olamıyor malesef..Neyse bir süreç diyelim, düzenim bir buçuk aya tam normale dönecek ama düğün geçmiş olacak :/ Gelinliğin şuanki duruşu şu

Eklentiler

• $10334243_10152473967269456_5065473810997501155_n.webp
    $10334243_10152473967269456_5065473810997501155_n.webp
    8 KB · Görüntüleme: 71
  • $10296562_10152473967124456_1171678938626829339_n.webp
    $10296562_10152473967124456_1171678938626829339_n.webp
    10 KB · Görüntüleme: 74
  • $1512594_10152473967219456_8327192602492077189_n (1).webp
    $1512594_10152473967219456_8327192602492077189_n (1).webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
İşte ben düzeni bozuldu anda kopuyorum böyle..Hani öyle hamur işi falan yapılmıyor çok ama işte spor durumu falan olamıyor malesef..Neyse bir süreç diyelim, düzenim bir buçuk aya tam normale dönecek ama düğün geçmiş olacak :/ Gelinliğin şuanki duruşu şu

Bence gelinliğin çok hoş duruyor üstünde ayrıca senden kaynaklı olmayan bi sorun var :/ bence gelinliğin belden aşağı kısmı sana bol gelmiş bi boşluk var gbi tam oturmasını tercih ederdim. Hani elini bağlamışsın ya önünde işte ordan aşağısı biraz daha dar olmalı diye düşünüyorum :( sanki emanet gbi Durmuş ama bak göğüs kol ve belin çok iyi oturmuş göbekten aşağısında sorun var bence :(

iPhone 'dan gönderildi

Back
X