1 ayda 4 kilo

vayy süperr uyan tuceee saat 08:30 yoksa finaller mi devam ediyor bilemedim ama erken kalkmak diyet listesinin vazgeçilmezi

Uyan mı :) 6 buçuktan beri uyanığım canım bn kendimi bildim bileli böyle bu :) şaşmaz

iPhone 'dan gönderildi

Uyan mı :) 6 buçuktan beri uyanığım canım bn kendimi bildim bileli böyle bu :) şaşmaz

iPhone 'dan gönderildi

ayyy kime diyormuşum bennn asıl benim ihtiyacım var uyandırılmaya ne yaptın canım sabah ben dünün etkisi yüzünden ekmeği bugün ağzıma almayacağım.. az bi çatal omlet salatalık yoğurt maydanoz yadim

Yemedim henüz :) 9 gbi yiyorum bn genelde sabah hiç canım istemiyo malesef

bu arada bilgi olsun sabah yapılan spor sadece metabolizma çalıştırıyor ama akşam 5 ile 7 arası yapılan spor gün içinde yediklerinizi yakıyor çünkü o saatlerde yeme işiniz bitmiş ve vücut bunları yakmalıyım moduna girmiş oluyor :) size ufak bi tavsiye sabah mekik sguat gbi hareketler yapıp akşama doğru hareketli sıkı spor yapmak

iPhone 'dan gönderildi

Dün akşam geç saatte eve getirildiği için yiyemediğim balık vardı onu yiyebilirim roka salatası ile ya da bilemedim öğlen mi yesem onu

iPhone 'dan gönderildi

Merhaba günaydıııın.. :) Benim de böyle bir sohbet ortamına ihtiyacım var galiba, çünkü malesef artık bu kadar iradeli değilim yaa :/ Önceden yemiycem dedim mi yemezdim ama şimdi bir başlıyor en fazla iki hafta sürüyor ama bu da benim için yediğimi azaltma süreci gibi bir şey oluyor ve hiç kilo veremiyorum..Benim de tam 4 kilo vermeye ihtiyacım var fazla değil.Boyum 1,50 kilom da 50..Hani diyeceksiniz 50 kilo çok mu sanki falan diye ama boyum da ona göre sonuçta ve şu halimle moralim hiç iyi olmuyo..Çünkü giydiklerimden fışkırıyor hep biryerlerim..1 buçuk yıl önce işe başladım masa başı gibi birşey, öğrencilikteki eski hareketli halim de kalmadı.Sonuç olarak bu bir buçuk yıl 4 kilo olarak bana geri döndü, hatta geçenlerde 51 52 leri görmüştüm de biraz kısınca elliyi buldum yine.. Aaaah ah agustosta da düğünüm var, o gelinliğimin içine eski ince halimle girmeyi çok isterdim ama kaç aydır bir başlıyorum diyete bir bırakıyorum.Öyle kendimce uyguladığım bir diyet te yok zaten..Yediklerimi azaltıyorum abur cuburu keisyorum falan öyle..Tabi bu saatten sonra hırslanıp kilo versem bu sefer gelinlikte çok oynanması gerekecek..Ah ne bileyim 1 ayda 4 kilo konusunu görünce daldım direk, içimi dökeyim dedim :))

[SUB]Ah yaa ben niye bu tempoya giremiyorum, ki biliyorum hareketi soksam hayatıma garanti çok çok rahat kilo vericem..Ama şuan düzenli bir hayatım yok iki ay daha..Ve benim belli bir düzenim olmayınca kalkışamıyorum odaklanamıyorum böyle şeylere..Bahane mi ki acaba bu :)))
Sizi tebrik ediyorum bu arada :)[/SUB]

l

şimdi leslie ile egzersiz yapacağım.. hiç alet gerektirmiyor çok eğelenceli yapıyor. 40 dk su gibi geçiyor. yani 40 dk yokum

Evimde internet yok..Bu leslie yi yeni duydum pek meşhurmuş ama bana yeni ulaştı :) Bunu flash belleğe indirme gibi bir imkanım var mı ki??

Evimde internet yok..Bu leslie yi yeni duydum pek meşhurmuş ama bana yeni ulaştı :) Bunu flash belleğe indirme gibi bir imkanım var mı ki??

idm full indir ilk ay ücretsiz. netten indirip atabilirsinn flasha canım pump it up da var o da çok etkili terletiyor hatta tamamını yapamıyorum

ayy teşekkür ederim canım tabi bana göre de bahane gibi ben ne zamanki baskül aldım o beni uyandırdı ve gerçekten dolapta kek kurabiye sütlü nuriye var dönüp bakmıyorum bile.. azim önemli bi süre sonra canın istemiyor zaten

doğru yerdesin canım günaydın gelinliği düşünme zaten boşuna mı var prova erkene alıp vücuduna göre yaptırırsın. senle çok benziyoruz bana da bakan kilon iyi ama boya göre de fazlam var aynen 4 kilo daha vermem gerek bu da bir ayımı alır zaten en fazla.. sana tavsiyem başlaman tabi şunu da düşün şubatta evlendim 58 le sonra evlilik kilo aldırdı "5" yani o fazlalar gitti ama fit olmak yapmışken tam olmasın istiyoum.. yürüyüş imkanım yok o yüzden leslie 3 mille başla sonra 4 mile. birer hafta yap artı sonra pump it up var yazarsan çıkar hareketli. o da süper yakıyor. tabi ben2 saat akşamda olsa spor yaparım günde toplam. ip atlama callanetics çok inceltiyor.. daha ne diyeyim. bi dlimekmeği geçme. işe meyve kuru incir üzüm götür. ikamları reddet 4 bişey değil bi aylık iş

Maşallah maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…