1 ayda 4 kilo

ohh call e de başladım süper zayıflayacağım galiba yakında spor yaptım çok iyiyim beslenmeme de dikkat etmeye devam ediyorum yarın kilomu paylaşırım.. dün sütlaç yedim tartıya çıkmak istemedim :50: neyse 1 kerelik kaçamak sayılsın bu ayı sıkı tutacağım :8:

tartı 59 da takılı kaldııı :50: :5: offf yarın görsem 58i... inat ettim bugün kahvaltı yaptımla yapmadım arası. sonra meyve yedim.. okulda çalışıyorum azcık 3-4 tane sarma ve kuru üzüm kuru incir. 2 adet galeta :56: doyurmadım kendimi hiç.. yarın 58 i görmem lazım artık durdu 59 da resmen neyse :20: ..bugün 2 saat spor yaptım :26: kendime çok mu yükleniyorum bilmiyorum ama kararlayım olacak :21:

ewwwwettt bugün afedersiniz lavaboya gitmeden kiloma baktım 58.9 yupppiiii tabi iki saatlik spora devam.. 2 part şeklinde yapıyorum sıkılmadan.. ayrıca artık öğrencilerimiz gelmiyor diye öğretmenlerimiz pasta börek işlerine başladı napacam bilmiyorum. yemesek alınıyorlar ayıp oluyor. hatta dün kurabiye yaptım onlar için ceviz büyüklüğünde hariha oldu çatlak kurabiye... kendime 2 fındık büyüklüğünde bi adet yaptım yedim üstelik başka da canım istemedi ohhh çok rahatım :16:

bu arada konuyu açalı 1 hafta olmuşş.. dikkatinezeee ve ben regl olmama rağmen dediğim gibi 1 kilo gitti verdim.. üstelik yavaş ve kalıcı. çok değil denize gitmeden hedefe ulaşacağım :34:

evet bugün tartıyla aramız düzeldi biraz 58.5 çorbamı içtim yaparım birazdan call ve spor :8:

Topiğin hayırlı olsun canımcım 😘😘😘 buraya da yazmaya devam ederim :)

iPhone 'dan gönderildi

Bir yumurtanın sarısı
3 kk tuzsuz peynir
5 yeşil zeytin
Semizotlu salata
Yarım çay bardağı ceviz
Şekersiz çay ve su

İstikrarlı gidecem bu kez ;)

iPhone 'dan gönderildi

ben bugün (mecburen) yedim yaklaşık 800 kalori almışımdır gün içinde eritirim sporum yanıma kar kalır diye düşünüyorum..napalımm acıktık e son olarak bi yemek sofra pasta börek yaptık öğretmenlerle yedik ama neyse ki sabah nerdeyse bişey yemedim akşam da çok hafif geçirmeye çalışacağım ve bundan sonra 3-4 gün sıkı tutacağım .. farkı akapatmak için :1:

Akşam 17:30
Semizotlu salata
Bir kase yoğurt çorbası
2 çilek
Yeşil kahve
Bol su

iPhone 'dan gönderildi

Akşam 17:30
Semizotlu salata
Bir kase yoğurt çorbası
2 çilek
Yeşil kahve
Bol su

iPhone 'dan gönderildi

SÜPERSİN VALLA BU Gidişle benden hızlı kilo verirsin bak :34: bu yeşil kahve yemeklerden sonra da içilir mi ki merak ettim bugün arkadaşlar yüzünden kaçırdık biraz yemeyi de en azından bir part spor ve yeşil kahve alayım :8:

SÜPERSİN VALLA BU Gidişle benden hızlı kilo verirsin bak :34: bu yeşil kahve yemeklerden sonra da içilir mi ki merak ettim bugün arkadaşlar yüzünden kaçırdık biraz yemeyi de en azından bir part spor ve yeşil kahve alayım :8:

Evet cnm yemeklerden sonra içince sindirimi hızlandırıyormuş bn de bu şeklini yeni duydum :) bi sunucu bayan doğum kilosunu böyle atmış her yemek sonrası içmiş :) 28 kilo vermiş 5 ayda galiba.
Dövülmüş aldım bn

iPhone 'dan gönderildi

Evet cnm yemeklerden sonra içince sindirimi hızlandırıyormuş bn de bu şeklini yeni duydum :) bi sunucu bayan doğum kilosunu böyle atmış her yemek sonrası içmiş :) 28 kilo vermiş 5 ayda galiba.
Dövülmüş aldım bn

iPhone 'dan gönderildi

oooo süper tucecim bak ne buldum 40 dk yaptım yediklerimin cezası olarak çok ter atıyo rr yaaa http://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I

Back
X