1 ayda 4 kilo

Uyan mı :) 6 buçuktan beri uyanığım canım bn :D :D kendimi bildim bileli böyle bu :) şaşmaz ;)

iPhone 'dan gönderildi

ayyy kime diyormuşum bennn asıl benim ihtiyacım var uyandırılmaya :1: ne yaptın canım sabah ben dünün etkisi yüzünden ekmeği bugün ağzıma almayacağım.. az bi çatal omlet salatalık yoğurt maydanoz yadim :56:

ayyy kime diyormuşum bennn asıl benim ihtiyacım var uyandırılmaya :1: ne yaptın canım sabah ben dünün etkisi yüzünden ekmeği bugün ağzıma almayacağım.. az bi çatal omlet salatalık yoğurt maydanoz yadim :56:

Yemedim henüz :) 9 gbi yiyorum bn genelde sabah hiç canım istemiyo malesef :(

bu arada bilgi olsun sabah yapılan spor sadece metabolizma çalıştırıyor ama akşam 5 ile 7 arası yapılan spor gün içinde yediklerinizi yakıyor çünkü o saatlerde yeme işiniz bitmiş ve vücut bunları yakmalıyım moduna girmiş oluyor :) size ufak bi tavsiye sabah mekik sguat gbi hareketler yapıp akşama doğru hareketli sıkı spor yapmak ;)

iPhone 'dan gönderildi

Dün akşam geç saatte eve getirildiği için yiyemediğim balık vardı onu yiyebilirim roka salatası ile ;) ya da bilemedim öğlen mi yesem onu :(

iPhone 'dan gönderildi

konu açmaktaki amacım diyet listesi önermek değil.. sonuç olarak herkes internette birçok diyet listesi buluyor ve tabi ben bunların hiçbirini denemedim. arkadaşlarla toplanırken yedim.. özel günde pasta ve künefe yediğim de oldu.. çok azimli bir insanım ve aldığım karardan dönmem :) katılırsanız göreceksiniz bunu.. hedefim 54 kilo şu an 59 oldum.. yeni evliyim ve 4 kilo evliliğimin armağanı :8: ama dur deme zamanı geldi. bir ay istikrarlı devam ettiğimi görünce bundan başkaları da faydalansın dedim.. ayrıca psikolojik danışmanım .. biraz masa başı iş yani :31: neyse uzatmayayım.. herkesin birbirine destek olması, ayrıca doğru diye bilinen birçok yanlıştan uzak durmak için tavsiyelerinizle siz de katılın.. yaza formda girelim.

Merhaba günaydıııın.. :) Benim de böyle bir sohbet ortamına ihtiyacım var galiba, çünkü malesef artık bu kadar iradeli değilim yaa :/ Önceden yemiycem dedim mi yemezdim ama şimdi bir başlıyor en fazla iki hafta sürüyor ama bu da benim için yediğimi azaltma süreci gibi bir şey oluyor ve hiç kilo veremiyorum..Benim de tam 4 kilo vermeye ihtiyacım var fazla değil.Boyum 1,50 kilom da 50..Hani diyeceksiniz 50 kilo çok mu sanki falan diye ama boyum da ona göre sonuçta ve şu halimle moralim hiç iyi olmuyo..Çünkü giydiklerimden fışkırıyor hep biryerlerim..1 buçuk yıl önce işe başladım masa başı gibi birşey, öğrencilikteki eski hareketli halim de kalmadı.Sonuç olarak bu bir buçuk yıl 4 kilo olarak bana geri döndü, hatta geçenlerde 51 52 leri görmüştüm de biraz kısınca elliyi buldum yine.. Aaaah ah agustosta da düğünüm var, o gelinliğimin içine eski ince halimle girmeyi çok isterdim ama kaç aydır bir başlıyorum diyete bir bırakıyorum.Öyle kendimce uyguladığım bir diyet te yok zaten..Yediklerimi azaltıyorum abur cuburu keisyorum falan öyle..Tabi bu saatten sonra hırslanıp kilo versem bu sefer gelinlikte çok oynanması gerekecek..Ah ne bileyim 1 ayda 4 kilo konusunu görünce daldım direk, içimi dökeyim dedim :))

kendini aç bırakma derler ya sık ye... birçok diyetisyen sitesinde gezdim durdum, buradan yazılanları 1 ay boyunca okudum ve kendime göre sonuşlar çıkardım.. mesela kahvaltıda şekerli hariç ne varsa en fazla 3-4 dilim. peynire dayanamam 5 küçük dilim yedim (köy peyniri). tabi hazır peynir az yenmeli. domates salatalaık eksik olmadı ve maydanoz.. aralar da.. 1 veya 2 meyve ondan sonra yoğurt, kuru züm kuru incir, diyet bisküvi, diyet ekmek arası peynir domataes falan aklına gelecek her türlü hafif şey yedim. cips çok severdim bıraktım.. haftada bir gün avuç içi çerez yiyorum. 2,5 litre su.. akşam yemeğini 6-7 arası yiyorum ekmek nerseyse iki parmak kalınlığında. tai bu ara evde beyaz ekmek var eşim diyet ekmeği sevmiyor. sonra 40 dk egzersiz.leslie sonsone yürüyüşü yapıyorum bu ara nette çok 3 mille başladım şu an 5 mile geçtim. her gün düzenli ip atlama koşu ve pilates topuyla yüzme hareketi yapıyorum.. top yoksa karnına yüksek yastık koyarak da yapabilirsin canım başka merak ettiğin eksik bişey varsa sor da aklıma bunlar geldi şimdi.. ilk ay 40 dk toplam egzersiz bu ara 1 saate çıkardım. en güzeli dışarıda yürüyüş ama imkanım yok:50:

[SUB]Ah yaa ben niye bu tempoya giremiyorum, ki biliyorum hareketi soksam hayatıma garanti çok çok rahat kilo vericem..Ama şuan düzenli bir hayatım yok iki ay daha..Ve benim belli bir düzenim olmayınca kalkışamıyorum odaklanamıyorum böyle şeylere..Bahane mi ki acaba bu :))) :1:
Sizi tebrik ediyorum bu arada :)[/SUB]

l

şimdi leslie ile egzersiz yapacağım.. hiç alet gerektirmiyor çok eğelenceli yapıyor.:8: 40 dk su gibi geçiyor. yani 40 dk yokum :9:

Evimde internet yok..Bu leslie yi yeni duydum pek meşhurmuş ama bana yeni ulaştı :) Bunu flash belleğe indirme gibi bir imkanım var mı ki??

Evimde internet yok..Bu leslie yi yeni duydum pek meşhurmuş ama bana yeni ulaştı :) Bunu flash belleğe indirme gibi bir imkanım var mı ki??

idm full indir ilk ay ücretsiz. netten indirip atabilirsinn flasha :8: canım pump it up da var o da çok etkili terletiyor hatta tamamını yapamıyorum :34:

[SUB]Ah yaa ben niye bu tempoya giremiyorum, ki biliyorum hareketi soksam hayatıma garanti çok çok rahat kilo vericem..Ama şuan düzenli bir hayatım yok iki ay daha..Ve benim belli bir düzenim olmayınca kalkışamıyorum odaklanamıyorum böyle şeylere..Bahane mi ki acaba bu :))) :1:
Sizi tebrik ediyorum bu arada :)[/SUB]

l

ayy teşekkür ederim canım :16: tabi bana göre de bahane gibi ben ne zamanki baskül aldım o beni uyandırdı ve gerçekten dolapta kek kurabiye sütlü nuriye var dönüp bakmıyorum bile.. :19: azim önemli bi süre sonra canın istemiyor zaten :50:

Merhaba günaydıııın.. :) Benim de böyle bir sohbet ortamına ihtiyacım var galiba, çünkü malesef artık bu kadar iradeli değilim yaa :/ Önceden yemiycem dedim mi yemezdim ama şimdi bir başlıyor en fazla iki hafta sürüyor ama bu da benim için yediğimi azaltma süreci gibi bir şey oluyor ve hiç kilo veremiyorum..Benim de tam 4 kilo vermeye ihtiyacım var fazla değil.Boyum 1,50 kilom da 50..Hani diyeceksiniz 50 kilo çok mu sanki falan diye ama boyum da ona göre sonuçta ve şu halimle moralim hiç iyi olmuyo..Çünkü giydiklerimden fışkırıyor hep biryerlerim..1 buçuk yıl önce işe başladım masa başı gibi birşey, öğrencilikteki eski hareketli halim de kalmadı.Sonuç olarak bu bir buçuk yıl 4 kilo olarak bana geri döndü, hatta geçenlerde 51 52 leri görmüştüm de biraz kısınca elliyi buldum yine.. Aaaah ah agustosta da düğünüm var, o gelinliğimin içine eski ince halimle girmeyi çok isterdim ama kaç aydır bir başlıyorum diyete bir bırakıyorum.Öyle kendimce uyguladığım bir diyet te yok zaten..Yediklerimi azaltıyorum abur cuburu keisyorum falan öyle..Tabi bu saatten sonra hırslanıp kilo versem bu sefer gelinlikte çok oynanması gerekecek..Ah ne bileyim 1 ayda 4 kilo konusunu görünce daldım direk, içimi dökeyim dedim :))

doğru yerdesin canım günaydın :16: gelinliği düşünme zaten boşuna mı var prova erkene alıp vücuduna göre yaptırırsın. senle çok benziyoruz bana da bakan kilon iyi ama boya göre de fazlam var aynen 4 kilo daha vermem gerek bu da bir ayımı alır zaten en fazla.. sana tavsiyem başlaman tabi şunu da düşün şubatta evlendim 58 le sonra evlilik kilo aldırdı "5" yani o fazlalar gitti ama fit olmak yapmışken tam olmasın istiyoum.. yürüyüş imkanım yok o yüzden leslie 3 mille başla sonra 4 mile. birer hafta yap artı sonra pump it up var yazarsan çıkar hareketli. o da süper yakıyor. tabi ben2 saat akşamda olsa spor yaparım günde toplam. ip atlama callanetics çok inceltiyor.. daha ne diyeyim. bi dlimekmeği geçme. işe meyve kuru incir üzüm götür. ikamları reddet 4 bişey değil bi aylık iş :46:

ayy teşekkür ederim canım :16: tabi bana göre de bahane gibi ben ne zamanki baskül aldım o beni uyandırdı ve gerçekten dolapta kek kurabiye sütlü nuriye var dönüp bakmıyorum bile.. :19: azim önemli bi süre sonra canın istemiyor zaten :50:

Maşallah maşallah :))

Back
X