1 ayda 10 kilo veriyorum. Hadi sen de gel!

Evet bugün
sabah :8 tuzsuz ve yağsız zeytin, 2 yumutadan omlet, yarım avakado ve kırmızı biber yedim.
Ara: 1 bardak laktozsuz kefir
Akşam: 150 gram balık ve yeşil salata. Bakalım yarın tartı ne gösterecek
Afiyet olsun canımm. Bende dünün aynısından beslendim. Ben 5 gün aynı şeyleri yiyorum. Yani her hafta yeme düzeni değiştiriyorum. Bende yarın tartılıcam bakalım ne olucak

Merhaba acaba insülin ile ilgili bir sıkıntınız olabilir mi

5.GÜN BİTTİ. Bugün de hiç kaçamak yapmadım. Sadece ekmek yerine mısır unu ekmeği yedim. Cumartesi-pazar detoks karışımı hazırlayıp içeceğim. Hatfta içi yapamıyorum bari hafta sonu şu detoks sularını deniyim :) Yarın sabah tartılıcam ve küre başlıycam. Pazartesi sabahı ile arasında nasıl bir fark olucak. Hedefim pazartesi 63.0 çıkmak. Yarın tartıda görüşürüzzz

Yeşil elma detoksu için malzemeler:​

• 1 adet yeşil elma
  • 1 yemek kaşığı yeşil çay
  • 6-8 dal maydanoz
  • 1 adet limon
  • 2 adet çubuk tarçın
  • 5 adet tane karabiber
  • 5-6 adet karanfil
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • Fındık büyüklüğünde taze zencefil
  • 1 litre su

Yeşil elma detoksu nasıl hazırlanır?​

• Tencerede suyu kaynatın.
  • Elmaları kabuklu ve dilimlenmiş bir şekilde şekilde kaynamış olan suya ekleyin.
  • Ardından dilimlenmiş limonları, karabiberi, yeşil çayı ve zencefili de suya ilave edin.
  • 5-7 dakika kadar bu şekilde kaynatmaya devam edin.
  • Tencerenin kapağını açarak çubuk tarçın,karanfil ve maydanoz yapraklarını da karışıma ekleyin.
  • 5 dakika daha bu şekilde kaynattıktan sonra çayı süzün ve elma sirkesini de dahil edin.
  • Hazırladığınız detoks suyunu bir sürahiye aktarın. Dilerseniz tencerede kalan elma ve limon dilimlerini de sürahiye ekleyebilirsiniz.

İnsülin direncim 9 çıkmıştı ama doktor dedi normal sizin bilginiz varsa yazabilirmisiniz
Hastane değerleri değişebiliyor benim kontrolümde 70 küsürdü çünkü. bende direnç vardı diyet yaparken kilo veremiyordum bence hatta korumaya alıyordu vücut kilo aldığım da oluyordu.benzer geldi bir an

63.7 çıktım bugün. Bu hafta sonuç baya iyi. Yeşil elma detoksuna başlıyorum. Pazartesi 63.0 olmayı kafaya koydum. Bana şans dileyin
Bende 64.2 ile başlıyorum bakalım bol bol su içmem lazım içmiyorum çünkü. Yeşil elma detoksu geçmişte diyetisyenimin verdiği yağ yakıcı çaya benziyor bunda daha çok malzeme var eminim işe yarar

Teşekkürler cevabınız için. Ya ben diyet yaptığımda kendimi hep aç hissediyorum. Ama yemekten kestiğimde diyet gibi görmüyorum diyet olarak düşündüğüm zaman yemek ten doymuyorum. Yavaş yavaş kesiyorum zaten o şekilde midede küçülmeye başlıyor bu sefer az bişey de bile hemen doyabiliyorum

Psikolojikmiş demekki çaktırmadan'' ben diyet yapmıyorum ki az yiyorum sadece "diyerek kilo vermeniz gerek demekki

Spor ne yapıyorsunuz kızlar özellikle evde 500 kalori yakacak bir spor yapsam iyi olacak gibi. Aslında dizimde ağrı var virüsten hastaneye gitmek istemiyorum. Acaba yavaş yavaş yoga yapsam da kasları mı rahatlatsam çok hamım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…