- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
-
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Afiyet olsun canımm. Bende dünün aynısından beslendim. Ben 5 gün aynı şeyleri yiyorum. Yani her hafta yeme düzeni değiştiriyorum. Bende yarın tartılıcam bakalım ne olucakEvet bugün
sabah :8 tuzsuz ve yağsız zeytin, 2 yumutadan omlet, yarım avakado ve kırmızı biber yedim.
Ara: 1 bardak laktozsuz kefir
Akşam: 150 gram balık ve yeşil salata. Bakalım yarın tartı ne gösterecek
Heyooo. Harikasın bence en iyisi haftada 2 kere tartılmak. :)Bugün 4.günüm ve tartıldım
Pazartesi 65.6
Perşembe 64.0
Sonuca inanamadım. Vücudumda yılbaşında çok yediğim için ödem vardı büyük ihtimalle o gitmiştir ama yinede çok sevindim. Devamm
Evet bencede. Ben zaten tartılmadan duramıyorum :)) Pazartesi sabahı tekrar tartılıcam inşallah 63 ü görürümm :)Heyooo. Harikasın bence en iyisi haftada 2 kere tartılmak. :)
Merhaba acaba insülin ile ilgili bir sıkıntınız olabilir miGerçekten ben diyet yaptığım zaman kilo alıyorum tabiki şimdide yediklerime dikkat ediyorum ama evde çok hareket halindeyim 2 çocukla uğraşıyorum. Bide ben birden kilo alan sonrada kendiliğinden kilo veren Bi bünyeye sahibim işallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için
Buralar aktif mi arkadaşlar. 10 kilo verdim ama yumurta kapıya dayandı 1 ay içinde 5+ kilo daha
Evet aktif hosgeldiniz
İnsülin direncim 9 çıkmıştı ama doktor dedi normal sizin bilginiz varsa yazabilirmisinizMerhaba acaba insülin ile ilgili bir sıkıntınız olabilir mi
Hastane değerleri değişebiliyor benim kontrolümde 70 küsürdü çünkü. bende direnç vardı diyet yaparken kilo veremiyordum bence hatta korumaya alıyordu vücut kilo aldığım da oluyordu.benzer geldi bir anİnsülin direncim 9 çıkmıştı ama doktor dedi normal sizin bilginiz varsa yazabilirmisiniz
Bende 64.2 ile başlıyorum bakalım bol bol su içmem lazım içmiyorum çünkü. Yeşil elma detoksu geçmişte diyetisyenimin verdiği yağ yakıcı çaya benziyor bunda daha çok malzeme var eminim işe yarar63.7 çıktım bugün. Bu hafta sonuç baya iyi. Yeşil elma detoksuna başlıyorum. Pazartesi 63.0 olmayı kafaya koydum. Bana şans dileyin
Teşekkürler cevabınız için. Ya ben diyet yaptığımda kendimi hep aç hissediyorum. Ama yemekten kestiğimde diyet gibi görmüyorum diyet olarak düşündüğüm zaman yemek ten doymuyorum. Yavaş yavaş kesiyorum zaten o şekilde midede küçülmeye başlıyor bu sefer az bişey de bile hemen doyabiliyorumHastane değerleri değişebiliyor benim kontrolümde 70 küsürdü çünkü. bende direnç vardı diyet yaparken kilo veremiyordum bence hatta korumaya alıyordu vücut kilo aldığım da oluyordu.benzer geldi bir an
Psikolojikmiş demekki çaktırmadan'' ben diyet yapmıyorum ki az yiyorum sadece "diyerek kilo vermeniz gerek demekkiTeşekkürler cevabınız için. Ya ben diyet yaptığımda kendimi hep aç hissediyorum. Ama yemekten kestiğimde diyet gibi görmüyorum diyet olarak düşündüğüm zaman yemek ten doymuyorum. Yavaş yavaş kesiyorum zaten o şekilde midede küçülmeye başlıyor bu sefer az bişey de bile hemen doyabiliyorum
Evet canım aynen öylePsikolojikmiş demekki çaktırmadan'' ben diyet yapmıyorum ki az yiyorum sadece "diyerek kilo vermeniz gerek demekki