1 ayda 10 kilo veriyorum. Hadi sen de gel!

Merhaba.Bir diyetisyen olarak tavsiyem kilo kaybının ayda 5-6 kg'yi geçmemesi.Çünkü ayda 5-6 kg'den fazla olan kilo kaybı yağ kaybından değil kas kaybından oluyor.Bu sebeple kastan kayıp olduğu için verilen kilolar kısa sürede geri alınıyor.Sağlıklı kilo kaybı haftada 1-1,5 kg arasıdır.
Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz

Benimde başıma ne geldiyse bu 3 günde geldi :)) ama yılmak yok. çok da az beslenme metobolizman zarar görür. 1.200 kalori gayet normaldir. Ben onu aşmamaya çalışıyorum

Aynen bebeksucum. Zaten işlenmiş şekere ve unlu gıdaya bulaşma mis gibi zayıflıyorsun.
Canım sana bişey sorucam.
Ben günde 1.200 kalorilik yemek yiyorum. Yanında da 500-600 kalori yakıyorum daha doğrusu spor yapıyorum ve yakıyorum. Otomatikman aldığım kalori 700 e mi düşüyor ? Yani günlük 700 kalorilik mi beslenmiş oluyorum. Eğer doğru söylüyor isem gerçekten 21 günde 4 kilo veririm :)))

Normalde senin vücut metabolizman her bireyde değişkenlik göstermekle beraber senin sistemini çalıştırmak için 1100 ile 1500 arası yakıyor. Kilo fazlası fazla olan insanlarda bu oran daha fazla. Az yedikçe metabolizma yavaşlıyor depolanan yağı korumak adına. Kalori olaylarına çok takılma yani. Bir de kiloyu yağdan verince oldukça belli oluyor.

Anladım canım teşekkür ederim. O zaman 1.200 kalori alıyorsam spor yapmiyim mi ?

Lamaziaa bugün neler yedin bakalım. :)
Kahvaltı
1 yumurtadan menemen
2 ceviz içi
Bol yeşillik
1 dilim ekmek

ara öğün -Rezene çayı ve 1 mandalina
Öğle
6 yk yoğurt , keten tohumu ve ananas

ara öğün-Türk kahvesi ve bir avuç üzüm

akşam
Kabak yemeği ve bol salata

benim bütün günüm buyduuu :)))

Arkadaşlar ben 1 ay diyet denedim ama kilo vereceğim yere yine kilo aldım. Ve diyetten vazgeçtim ankadımki azar azar kesicem çünkü birden yeme oranını kesersem yine birden kilo alırım 2 hafta önce 83 kiloydum şimdi çok şükür 81 olmuşum fazla bişey de yapmadım sadece yağı kestim şekeri kestim bitek kahvaltıda çaya atıyorum kahvaltıdan sonra ev işlerini yapıyorum. Kepek ekmeği tüketiyorum sabah yarım akşam daha az tüketiyorum. İşallah hedefim 65 kilo. Sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana

Gerçekçi olmayan hedefler insan zihninde karmaşaya sebep olur. Çünkü zihin çok gelişmiş bir problem çözme makinası olarak evrilmiştir. Minik hedefler ve devamlılık her zaman işe yarar. Bakmayın bizim 10 kilo hedefimize. Siz kendi en mutlu hissettiğiniz sağlıklı beslenme alışkanlıklarını uygulayın. Ben daha önce yaşadığım olumsuz olayların etkisiyle bir anda 70 lerden 95 lere fırlamıştım. Dolayısıyla sık sık pantolon aralarının eprimesinin, çok çabuk yorulmanın, "Sen ne kadar şişmanlamışsın" böyle sözlerinin ne kadar acı verici olduğunu biliyorum. Elimden geleni yapmaya çalışiyorum.

Kesinlikle çok haklısın. Zaten insan kendi içerisinde savaşta oluyor, hayal kırıklığı , zayıflama çabası, ruh hali bozukluğu birde insanların lafları üstüne geliyor insan iyice sıkılıyor bunalıyor. Bazı insanlarda çok patavatsız ve kalp kırıcı. Allah korusun onlardan

Hoşgeldinizzz. 1 Ay diyet yaptım ama kilo aldım demişsiniz ya benim size tavsiyem şu 1 hafta kalori sayın. Uygulama indirin ve yedikleriniizn kaç kalori olduğunu yazın. Siz belki az yedim zannediyorsunuzdur ama aslında fazla olabilir. Yoksa diyet yaparak kilo almak zor bişey

Gerçekten ben diyet yaptığım zaman kilo alıyorum tabiki şimdide yediklerime dikkat ediyorum ama evde çok hareket halindeyim 2 çocukla uğraşıyorum. Bide ben birden kilo alan sonrada kendiliğinden kilo veren Bi bünyeye sahibim işallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için

Onlar başkalarının umutsuzlukları ve sıkıntılarıyla narsistik şekilde ego tamiri yapıyorlar. Bakmayın onlara. :) Ve ben yiyorum yiyorum kilo alamıyorum yeaaa. Diyenlere de aldanmayın herkes ne biçim dikkat ediyor. Günde 1 lt yeşil çay içen mi ararsın, laksatifle deli gibi ishal olup tuvaletten çıkanayan mı, 1 dilim pasta yese kilo almamak için kusan mı. Hepsi kilo verme çabasında görünmeyen ama deli gibi dikkat edenler.

Evet bugün
sabah :8 tuzsuz ve yağsız zeytin, 2 yumutadan omlet, yarım avakado ve kırmızı biber yedim.
Ara: 1 bardak laktozsuz kefir
Akşam: 150 gram balık ve yeşil salata. Bakalım yarın tartı ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…