-
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
evet canım 2.günümdeyimm gayet güzelmerhaba nasıl gidiyor diyetiniz bugun 2.gün mü?
Benimde başıma ne geldiyse bu 3 günde geldi :)) ama yılmak yok. çok da az beslenme metobolizman zarar görür. 1.200 kalori gayet normaldir. Ben onu aşmamaya çalışıyorumEvet karantinadan çıkıp 3. Günde biraz cozuttum. Ancak intermittent fasting tarzı beslenmenin düşük tansiyonlu kişilere uygun olmadığını deneyimledim. Dün yaklaşık saat 16.00 e kadar beslenmedim. Ancak 16.00 da elim ayağım boşandı. Açlığımı bastırmak adına 2 adet elma tükettim. Ancak o daha da acıkmama yol açtı. Ve düşlediğim gibi beslenemedim. Soğuk havada koşu ya da yağ yakımı destekleyen sporlar imkansız ne yazıkki. Spor salonları da kapalı. Zaten 1000 kalori altı ve low carb beslenmenin sporla desteklenebileceğini sanmıyorum.
Bugün saat 14.00 gibi büyük bir yeşil salata yapacağım. Üzerine haşlanmış tavuk ya da hindi ekleyeceğim. Yanında ise 1 kase bol pul biber eklenmiş yoğurt. :)
Saat 18.00 de ise 2 adet haşlanmış yumurta, bol roka ve 3 yemek kaşıgı lor peyniri. Akşam yemeğinden önce 15.000 adım atacağım.☺
Ama yılmadan devam 1 ayda 10 kilo verme yolculuğu devam.
Aynen bebeksucum. Zaten işlenmiş şekere ve unlu gıdaya bulaşma mis gibi zayıflıyorsun.Benimde başıma ne geldiyse bu 3 günde geldi :)) ama yılmak yok. çok da az beslenme metobolizman zarar görür. 1.200 kalori gayet normaldir. Ben onu aşmamaya çalışıyorum
Canım sana bişey sorucam.Aynen bebeksucum. Zaten işlenmiş şekere ve unlu gıdaya bulaşma mis gibi zayıflıyorsun.
Normalde senin vücut metabolizman her bireyde değişkenlik göstermekle beraber senin sistemini çalıştırmak için 1100 ile 1500 arası yakıyor. Kilo fazlası fazla olan insanlarda bu oran daha fazla. Az yedikçe metabolizma yavaşlıyor depolanan yağı korumak adına. Kalori olaylarına çok takılma yani. Bir de kiloyu yağdan verince oldukça belli oluyor.Canım sana bişey sorucam.
Ben günde 1.200 kalorilik yemek yiyorum. Yanında da 500-600 kalori yakıyorum daha doğrusu spor yapıyorum ve yakıyorum. Otomatikman aldığım kalori 700 e mi düşüyor ? Yani günlük 700 kalorilik mi beslenmiş oluyorum. Eğer doğru söylüyor isem gerçekten 21 günde 4 kilo veririm :)))
Anladım canım teşekkür ederim. O zaman 1.200 kalori alıyorsam spor yapmiyim mi ?Normalde senin vücut metabolizman her bireyde değişkenlik göstermekle beraber senin sistemini çalıştırmak için 1100 ile 1500 arası yakıyor. Kilo fazlası fazla olan insanlarda bu oran daha fazla. Az yedikçe metabolizma yavaşlıyor depolanan yağı korumak adına. Kalori olaylarına çok takılma yani. Bir de kiloyu yağdan verince oldukça belli oluyor.
Teşekkür ederiz. Aralıklı oruç bazen kan şekerindeki anormal iniş ve yükselişle büyük bir yeme dalgasıyla sonuçlanabiliyor. Öğünlerde çok dikkatli olun.Selam konunuz hayırlı olsun, ben isveç değil ama aralıklı oruçla kalori takibi yapmaya çalışıyorum
Günlük 8-10 bin adım yeterli.Anladım canım teşekkür ederim. O zaman 1.200 kalori alıyorsam spor yapmiyim mi ?
SağolunTeşekkür ederiz. Aralıklı oruç bazen kan şekerindeki anormal iniş ve yükselişle büyük bir yeme dalgasıyla sonuçlanabiliyor. Öğünlerde çok dikkatli olun.
KahvaltıLamaziaa bugün neler yedin bakalım. :)
Kesinlikle çok haklısın. Zaten insan kendi içerisinde savaşta oluyor, hayal kırıklığı , zayıflama çabası, ruh hali bozukluğu birde insanların lafları üstüne geliyor insan iyice sıkılıyor bunalıyor. Bazı insanlarda çok patavatsız ve kalp kırıcı. Allah korusun onlardanGerçekçi olmayan hedefler insan zihninde karmaşaya sebep olur. Çünkü zihin çok gelişmiş bir problem çözme makinası olarak evrilmiştir. Minik hedefler ve devamlılık her zaman işe yarar. Bakmayın bizim 10 kilo hedefimize. Siz kendi en mutlu hissettiğiniz sağlıklı beslenme alışkanlıklarını uygulayın. Ben daha önce yaşadığım olumsuz olayların etkisiyle bir anda 70 lerden 95 lere fırlamıştım. Dolayısıyla sık sık pantolon aralarının eprimesinin, çok çabuk yorulmanın, "Sen ne kadar şişmanlamışsın" böyle sözlerinin ne kadar acı verici olduğunu biliyorum. Elimden geleni yapmaya çalışiyorum.
Hoşgeldinizzz. 1 Ay diyet yaptım ama kilo aldım demişsiniz ya benim size tavsiyem şu 1 hafta kalori sayın. Uygulama indirin ve yedikleriniizn kaç kalori olduğunu yazın. Siz belki az yedim zannediyorsunuzdur ama aslında fazla olabilir. Yoksa diyet yaparak kilo almak zor bişeyArkadaşlar ben 1 ay diyet denedim ama kilo vereceğim yere yine kilo aldım. Ve diyetten vazgeçtim ankadımki azar azar kesicem çünkü birden yeme oranını kesersem yine birden kilo alırım 2 hafta önce 83 kiloydum şimdi çok şükür 81 olmuşum fazla bişey de yapmadım sadece yağı kestim şekeri kestim bitek kahvaltıda çaya atıyorum kahvaltıdan sonra ev işlerini yapıyorum. Kepek ekmeği tüketiyorum sabah yarım akşam daha az tüketiyorum. İşallah hedefim 65 kilo. Sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana
Gerçekten ben diyet yaptığım zaman kilo alıyorum tabiki şimdide yediklerime dikkat ediyorum ama evde çok hareket halindeyim 2 çocukla uğraşıyorum. Bide ben birden kilo alan sonrada kendiliğinden kilo veren Bi bünyeye sahibim işallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek içinHoşgeldinizzz. 1 Ay diyet yaptım ama kilo aldım demişsiniz ya benim size tavsiyem şu 1 hafta kalori sayın. Uygulama indirin ve yedikleriniizn kaç kalori olduğunu yazın. Siz belki az yedim zannediyorsunuzdur ama aslında fazla olabilir. Yoksa diyet yaparak kilo almak zor bişey
Onlar başkalarının umutsuzlukları ve sıkıntılarıyla narsistik şekilde ego tamiri yapıyorlar. Bakmayın onlara. :) Ve ben yiyorum yiyorum kilo alamıyorum yeaaa. Diyenlere de aldanmayın herkes ne biçim dikkat ediyor. Günde 1 lt yeşil çay içen mi ararsın, laksatifle deli gibi ishal olup tuvaletten çıkanayan mı, 1 dilim pasta yese kilo almamak için kusan mı. Hepsi kilo verme çabasında görünmeyen ama deli gibi dikkat edenler.Kesinlikle çok haklısın. Zaten insan kendi içerisinde savaşta oluyor, hayal kırıklığı , zayıflama çabası, ruh hali bozukluğu birde insanların lafları üstüne geliyor insan iyice sıkılıyor bunalıyor. Bazı insanlarda çok patavatsız ve kalp kırıcı. Allah korusun onlardan