canım ben baslamadım leslei ye sozde bugun baslayacaktım ama o kada cok ıaım vrkı oğlumu zor uyuttum kahvaltı yrnı yapıyorum fırsatım olursa başlayacahım ınsallahsen ne zamandır yapiyorsun Gülay87
Benım oğlumda donmeye fılN basladı gıt gel yapa yapa iş yapıyorum ve bugun hatalık genel temızlık gunum yarında kalıcı mısafırım gelecek cok işim var çokbende şimdiki aklim olsa daha önce başlardim diyorum.benimde bir oğlum var ve pek firsat vermiyor. en azindan küçükken bir yere koyuyordun kalıyordu simdi yalniz birakmaya gelmiyor
Hadi kolay gelsın canım bız oturuyoruZ butun işlerı bıraktık oğlumla oturuyoruZ:)kolay gelsin canim oğlum izin verirse bende birazdan başlayacagim
canım iple ölç sonra ipin uzunluğunu ölç bence mezura şart değilOff bende merak edıyorum kılomu aldımmı verdımmı ölçülerim nedir mezura yok metre var oda olmaz tabi
ispanyol senin boyun ne kadardı acaba şu anki halinle benim ölçülerim 1 2 cm dışında nerdeyse aynı hele bacaklar tamamen aynımaalesef tabloyu yükleyemiyorum
ben ölçülerimi yazayım
bel 83
göbek 95
kalça 108
basen 115
bacak 61
kilo 74.4
merhaba bugün bende yazamadım buraya. birazdan bende ölçüp yazıyorum hemen ölçülerimimerhaba kızlaaarrrr.. haftasonu giremi,yorum ben nete..
nasılsınız bakalım..
bu sabah tartım kırıldı yeni alıcam ölçülerimi aldım yazarım sonra..
bu arada ben daha önce verdiğim linkten indirdim hepsini.. 1-2-3-4-5 hepsi o linkte var