1 ay düzenli olarak leslie ve benimle yürüyüşe var mısınız ?

merhaba kızlaaarrrr.. haftasonu giremi,yorum ben nete..
nasılsınız bakalım..
bu sabah tartım kırıldı yeni alıcam ölçülerimi aldım yazarım sonra..
bu arada ben daha önce verdiğim linkten indirdim hepsini.. 1-2-3-4-5 hepsi o linkte var

Herkese gunaydin...
Bugün 3 mille güne başladım.İspanyol bi ölçülerini ögrenemedik ya kuzum.sürekli sonra yazarim diyorsun :)
Bende bugün ölçülerini aldim
Kilo: 73.4
Bel : 89
Göbek : 100
Kalça : 107
Basen : 101
Spora başladiktan sonra artis olmuş bende ama ödem olduğunu dusunuyorum.

Off bende merak edıyorum kılomu aldımmı verdımmı ölçülerim nedir mezura yok metre var oda olmaz tabi

bende şimdiki aklim olsa daha önce başlardim diyorum.benimde bir oğlum var ve pek firsat vermiyor. en azindan küçükken bir yere koyuyordun kalıyordu simdi yalniz birakmaya gelmiyor

bende şimdiki aklim olsa daha önce başlardim diyorum.benimde bir oğlum var ve pek firsat vermiyor. en azindan küçükken bir yere koyuyordun kalıyordu simdi yalniz birakmaya gelmiyor
Benım oğlumda donmeye fılN basladı gıt gel yapa yapa iş yapıyorum ve bugun hatalık genel temızlık gunum yarında kalıcı mısafırım gelecek cok işim var çok

ben de haftasonu yapamadım..
evi topladım şimdi süpürdüm.. birazdan miniğim uyanır.. öğl sonra kesin yapıyorum leslieeee
bu arada tablo yaptım bakalım olmuş mu

maalesef tabloyu yükleyemiyorum
ben ölçülerimi yazayım
bel 83
göbek 95
kalça 108
basen 115
bacak 61

kilo 74.4

maalesef tabloyu yükleyemiyorum
ben ölçülerimi yazayım
bel 83
göbek 95
kalça 108
basen 115
bacak 61

kilo 74.4
ispanyol senin boyun ne kadardı acaba şu anki halinle benim ölçülerim 1 2 cm dışında nerdeyse aynı hele bacaklar tamamen aynı bu arada leslie çok iyiymiş artık müzikle yapıyorum sıkılmıyorum da arada gelirim ziyarete yapıyorum hergün fırsat buldukça bugünde akşam yapıcam

Kızlar bu leslei aç karnına mı olmak zorunda tok olsa daha ıyı degılmı en azından yedıklerımıZ de erir...
deadline canım ip hiç aklıma gelmemişti haklısın cok tşk geriye kaldı baskul ınsallah halledıcem aksam sabah onu da

Selam leslie 2 mıle+ 75 ıp atladım + 15 mekık
Kılo 84.6(cuma günü tartıldım)
Bel 91
Göbek 94
Kalça 118
Basen 115
Bacak 74(kızımın mezura çok ılgısını cekdı kavga dövüş zor aldım elınden)
Topıgın en sıdkosu benım galiba
Rejım devam kaçamak yok:)
ispanyol kol hareket larını yapamıyorum ya çok hareket edemiyorum malesef kılolar ızın vermiyor....

merhaba bugün bende yazamadım buraya. birazdan bende ölçüp yazıyorum hemen ölçülerimi

bende şimdi leslei 1 ıle baslayacagım egzersızlere diyetlere vs . ölçülerimi de ancak iple alıp yazacagım kılomuda sabah tartıp hepsini bırlkıkte yazacagım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…