çok iyi olur canım ben bugün ölçülerimi almıştım pazartesi yeniden alırım aynı çıkar zaten. ben bugün 2 mile yapabildim sadece pazartesinden sonra sabah akşam yapıcamisim göğüs bel göbek kalça basen bacak
İspanyol
chatlax
zeynepravzanur
pazartesi ölçülerimizi yazarız 1 ay sonra da bakarız incelme ne kadar diye..
bizimle devam edecekler listeye eklesinler kendilerini olur mu.. ben,im aklıma gelmedi
evet bende bulamadım yapacamda video sitelerinde 1 ve 3 var ama 2 4 5 yok kaldırmışlar önceden vardı indirilecek yerde bulamadımgünaydın kızlarr. ben sabah kalktım 2 mile yürüyüşümü yaptım ama videoları çok zor buluyorum ya siz nerden izliyorsunuz ?
evet bende hızlı olanları aradım ama bulamadım nasıl yapcaz peki biz bunları yaevet bende bulamadım yapacamda video sitelerinde 1 ve 3 var ama 2 4 5 yok kaldırmışlar önceden vardı indirilecek yerde bulamadım
ispanyol gelsin soralım ona varmı 5 mil falan nerden bulmuşevet bende hızlı olanları aradım ama bulamadım nasıl yapcaz peki biz bunları ya
Sekerım ben emzurıyorum çok sıkı Dıyet yapamıyorum spor yapıcam bedenim çok ağır doğum kilolarını veremedim uğraşıyorum çok zorlanıyorum bıraz zayıflasam daha ıyı hareket ederımBende daha 3 mili yapamiyorum.Dun disardaydim spor yapamadim ama bugün 2 mile yaptim.sen gene ekstra hareketler yapmişsin zeynepravzanur
canım youtube da 5 mil gelmiyor 2 dk lık videolar var hep 1 2 3 ü buldum 5 i bulamadım bu video gizlidir yada silinmiştir yazıyor 5 mil içinBen you tube dan 5 mile olanını yapıyorum sizde you tube dan açarsanız sorun olmaz
canım 3 ü de bulamamaıştım önce o varmış çok sevindim teşekkür ederimtelif hakki nedeniyle videolarinin youtube dan kaldirildigini duymustum deadline.3 mil de yeterli dgilmi simdilik, sonucta belli hareketler yapiliyor.olmadi günde iki defa yaparsin :)
Ben her gün yapıyorum canım o videoları tek tek bir yerde liste halinde toplamışlar you tube da arapça harfler yazıyo hatta listeyi açıncatelif hakki nedeniyle videolarinin youtube dan kaldirildigini duymustum deadline.3 mil de yeterli dgilmi simdilik, sonucta belli hareketler yapiliyor.olmadi günde iki defa yaparsin :)