1 ay düzenli olarak leslie ve benimle yürüyüşe var mısınız ?

çok iyi olur canım ben bugün ölçülerimi almıştım pazartesi yeniden alırım aynı çıkar zaten. ben bugün 2 mile yapabildim sadece pazartesinden sonra sabah akşam yapıcam

günaydın kızlarr. ben sabah kalktım 2 mile yürüyüşümü yaptım ama videoları çok zor buluyorum ya siz nerden izliyorsunuz ?

günaydın kızlarr. ben sabah kalktım 2 mile yürüyüşümü yaptım ama videoları çok zor buluyorum ya siz nerden izliyorsunuz ?
evet bende bulamadım yapacamda video sitelerinde 1 ve 3 var ama 2 4 5 yok kaldırmışlar önceden vardı indirilecek yerde bulamadım

Ben you tube dan 5 mile olanını yapıyorum sizde you tube dan açarsanız sorun olmaz

Jillian yapıyorum yanında 2-3 mile dönüşümlü olarak yapıyorum.. Sıkılıyorum ama hersey saglık için :)))

Günaydın ben daha 3 mıle yapamam hasatım. Çıkıyo dün 1 mıle+2saat temızlık+2 mıle sadece 19 dk yapabıldım + 15 mekik bugün ıns 2 mıle bıtırırım benım de son 14 kılocuk

Bende daha 3 mili yapamiyorum.Dun disardaydim spor yapamadim ama bugün 2 mile yaptim.sen gene ekstra hareketler yapmişsin zeynepravzanur

Bende daha 3 mili yapamiyorum.Dun disardaydim spor yapamadim ama bugün 2 mile yaptim.sen gene ekstra hareketler yapmişsin zeynepravzanur
Sekerım ben emzurıyorum çok sıkı Dıyet yapamıyorum spor yapıcam bedenim çok ağır doğum kilolarını veremedim uğraşıyorum çok zorlanıyorum bıraz zayıflasam daha ıyı hareket ederım

telif hakki nedeniyle videolarinin youtube dan kaldirildigini duymustum deadline.3 mil de yeterli dgilmi simdilik, sonucta belli hareketler yapiliyor.olmadi günde iki defa yaparsin :)
canım 3 ü de bulamamaıştım önce o varmış çok sevindim teşekkür ederim evet bende bugün araştırırken öğrendim öyle olduğunu hatta 2 dk video şeklinde bırakmışlar tanıtım amacıyla isterseniz gelin alın diyorlar çünkü parayla videolar satıstaymış haklısın 5 mil yapacağım zaman 3 ve 2 yi yaparım en azından onlar var

ben bugün 3 mil yaptım bile aynı zamanda jillianda yapıyorum zaten çok yoruldum ispanyol beni listeye ekleme bu arada benim sonuçlar etkili olmaz ben yaptıkça aranızda takılmak istiyorum sorun olmazsa videoları da buldum hazır

selam kızlar
bende yarından ıtıbaren baslamak ıstıyorum ınsallah olculerımı veremıyorum mezuram yok baskulde yok nasıl yapıcam bılmıyorum. her hafta bırer kademe atlamayı dusunuyorum leslei de
kendımı tanıtabılırım 27yasındayım 4bucuk aylık paşam var 62 ıle hamıle kaldım 59la doğuma gırdım. 54 kıloyla cıktım doğumdan. sut olsun dıye ye ye en son 60 kıloydum en az 5 kılo vermem lazım boyum 155cm ıdeal kılom 48mıs artık bakalım 50 55 e de razıyım aranıza hosgeldımmmmm emzırdıgım ıcın leslei yapıcam aksam7 den sonra yemıycem bol su ıcıcem ılık su ınsallah ıse yarar.

telif hakki nedeniyle videolarinin youtube dan kaldirildigini duymustum deadline.3 mil de yeterli dgilmi simdilik, sonucta belli hareketler yapiliyor.olmadi günde iki defa yaparsin :)
Ben her gün yapıyorum canım o videoları tek tek bir yerde liste halinde toplamışlar you tube da arapça harfler yazıyo hatta listeyi açınca

Youtube dakı 1 mille ispanyolun verdıgı lınktekı farklı mı hareketler bayan aynı da sankı birinde tek diğerinde kalabalık dığer milleri izlemedım acaba hareketler degısıyormu aynı hareketlerı daha fazla mı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…