- 9 Ocak 2015
- 73
- 34
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki tesekkurler ☺4-5 günde bir artırabilirsin canım
aaa kötü olmuş.. ben bazen oğlanın elinden alamadığımda kafama göre yapıyorum aynı hareketlerihadi gözün aydın ispanyol :)
bende dün 3 mile yaptim ama bugün yapamayacagim sanirim.dün oğlum PC yi halletti çalişmiyor şu an
seninle kilolarımız ve ölçülerimiz çok yakın.. benimde vücut kontürüm daha düzgün sankibu arada bugünkü ölçülerim
kilo. : 73
bel. :87
göbek:98
kalça :105
basen:102
kilo olarak pek birşey farketmese de genel bir sıkılaşma var
Canimm ben de regl oldum Leslie çok istedim ama annemlerdeyim ya canım ne alan ne de zaman bulamadım ama cuma dönüyoruz. Artık baslicam. Canım bu arada sütünü etkiledi mi regl benim azaldı gibi sankiselam fıstıklar..
ben haftasonları pek giremiyorum nete..
bu haftasonu sporumu yapamadım çünküüü regl olduuummmmmm yaşasıııııııınnn
nerdeyse 14 ay oldu . şimdi artık daha hızlı veririm kilocuklarımıııı
ilk iki gunu azaldi evet ama dun normale döndüCanimm ben de regl oldum Leslie çok istedim ama annemlerdeyim ya canım ne alan ne de zaman bulamadım ama cuma dönüyoruz. Artık baslicam. Canım bu arada sütünü etkiledi mi regl benim azaldı gibi sanki
Benim de aynen öyle oldu canimilk iki gunu azaldi evet ama dun normale döndü
ispanyol bende seni çağırmaya gelmiştim gel katılalım diye sevindim bak çok dagatesini bulsam onu da çağırcam yapmak istiyordu ama nerelerde bilmiyorum ki
ispanyol bende seni çağırmaya gelmiştim gel katılalım diye sevindim bak çok dagatesini bulsam onu da çağırcam yapmak istiyordu ama nerelerde bilmiyorum ki
ikinizi de I love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..bana uyar..ne kadar kalabalık olursak o kadar motıve edici olur diye düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sansone-ile-walk-at-home-hep-birlikte.792924/Bende yazin leslie ile 10 kg vermiştim su anda bir 10 kg daha fazlam var 15 yasimdayim 170 boyunda 79 kiloyum araniza alirsaniz sevinirim ablalarim