- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
boylarımız aynı seninle.. benim göbek ve basenler fenaaa.. bir de kollarım pehlivan gibi.. beni gören aslında 10 kilo ekseik tahmin ediyor kilomu..ispanyol senin boyun ne kadardı acaba şu anki halinle benim ölçülerim 1 2 cm dışında nerdeyse aynı hele bacaklar tamamen aynı bu arada leslie çok iyiymiş artık müzikle yapıyorum sıkılmıyorum da arada gelirim ziyarete yapıyorum hergün fırsat buldukça bugünde akşam yapıcam
sabah daha rahat yapıyorum ben.. ama bu aralar öğl sonra yapmaya başladım.. yemekten 2 sat sonra yapabiliriz..Kızlar bu leslei aç karnına mı olmak zorunda tok olsa daha ıyı degılmı en azından yedıklerımıZ de erir...
@deadline canım ip hiç aklıma gelmemişti haklısın cok tşk geriye kaldı baskul ınsallah halledıcem aksam sabah onu da
vericez tatlım doğum kiloları daha çabuk gidiyor .. kol ahreketleri başta beni de yoruyordu alıştım.. azar azar yap alıştıkça artı-rırsınSelam leslie 2 mıle+ 75 ıp atladım + 15 mekık
Kılo 84.6(cuma günü tartıldım)
Bel 91
Göbek 94
Kalça 118
Basen 115
Bacak 74(kızımın mezura çok ılgısını cekdı kavga dövüş zor aldım elınden)
Topıgın en sıdkosu benım galiba
Rejım devam kaçamak yok:)
ispanyol kol hareket larını yapamıyorum ya çok hareket edemiyorum malesef kılolar ızın vermiyor....
ohhh misss...Bugun Leslie Sansone 3 miles yaptim ve yesil cayimi ictim
bel ve bacak ölçülerine de bak olur mu.. benim basen daha çok kalçadan acaba doğru mu ölçüyorum yabenim ölçülerimde
göbek 91
basen 93
kalça 100
bekliyoruz tatlımmmKizlar allah izin verise yarin bende katilacam araniza olculerimi yarin yazarim :)