1 ay düzenli olarak leslie ve benimle yürüyüşe var mısınız ?

ispanyol senin boyun ne kadardı acaba şu anki halinle benim ölçülerim 1 2 cm dışında nerdeyse aynı hele bacaklar tamamen aynı:KK19: bu arada leslie çok iyiymiş artık müzikle yapıyorum sıkılmıyorum da arada gelirim ziyarete yapıyorum hergün fırsat buldukça bugünde akşam yapıcam:KK68:
boylarımız aynı seninle.. benim göbek ve basenler fenaaa.. bir de kollarım pehlivan gibi.. beni gören aslında 10 kilo ekseik tahmin ediyor kilomu..
Kızlar bu leslei aç karnına mı olmak zorunda tok olsa daha ıyı degılmı en azından yedıklerımıZ de erir...
@deadline canım ip hiç aklıma gelmemişti haklısın cok tşk geriye kaldı baskul ınsallah halledıcem aksam sabah onu da
sabah daha rahat yapıyorum ben.. ama bu aralar öğl sonra yapmaya başladım.. yemekten 2 sat sonra yapabiliriz..
Selam leslie 2 mıle+ 75 ıp atladım + 15 mekık
Kılo 84.6(cuma günü tartıldım)
Bel 91
Göbek 94
Kalça 118
Basen 115
Bacak 74(kızımın mezura çok ılgısını cekdı kavga dövüş zor aldım elınden)
Topıgın en sıdkosu benım galiba :KK43:
Rejım devam kaçamak yok:)
ispanyol ispanyol kol hareket larını yapamıyorum ya çok hareket edemiyorum malesef kılolar ızın vermiyor....
vericez tatlım doğum kiloları daha çabuk gidiyor .. kol ahreketleri başta beni de yoruyordu alıştım.. azar azar yap alıştıkça artı-rırsın
Bugun Leslie Sansone 3 miles yaptim ve yesil cayimi ictim :KK49:
ohhh misss...
benim ölçülerimde
göbek 91
basen 93
kalça 100
bel ve bacak ölçülerine de bak olur mu.. benim basen daha çok kalçadan acaba doğru mu ölçüyorum ya

Kizlar allah izin verise yarin bende katilacam araniza olculerimi yarin yazarim :)
bekliyoruz tatlımmm

günaydın canlaaarrrr..
dün 5 mil yaptım baya yoruldum
bu sabah 2 mil yaptım kuzulardan fırsat bulamadım fazlasına.. ama öğl sonra 3 veya 5 mil daha yapıcam

boylarımız aynı seninle.. benim göbek ve basenler fenaaa.. bir de kollarım pehlivan gibi.. beni gören aslında 10 kilo ekseik tahmin ediyor kilomu..

sabah daha rahat yapıyorum ben.. ama bu aralar öğl sonra yapmaya başladım.. yemekten 2 sat sonra yapabiliriz..

vericez tatlım doğum kiloları daha çabuk gidiyor .. kol ahreketleri başta beni de yoruyordu alıştım.. azar azar yap alıştıkça artı-rırsın

ohhh misss...

bel ve bacak ölçülerine de bak olur mu.. benim basen daha çok kalçadan acaba doğru mu ölçüyorum ya

bekliyoruz tatlımmm
Belden sorun yok diye ölçmedim canım bugün onlarıda ölçerim. Tam bilmiyorum canım annem ölçtü baseni yan durdum poponın bitiş yerinden ölçtü acaba biz mi yanlış ölçtük. Ölçüleri tam ayarlayamıyorum zaten ya hep farklı çıkıyor aynı yeri tutturamıyorum :/

günaydın canlaaarrrr..
dün 5 mil yaptım baya yoruldum
bu sabah 2 mil yaptım kuzulardan fırsat bulamadım fazlasına.. ama öğl sonra 3 veya 5 mil daha yapıcam
Günaydın canım benim bu sanah yalan oldu yürüşüm basemciklerim şişmiş boğazım acıyor sabah kalktığımda zor nefes alıyordum kahvaltıdan sonta yürücem artık bende

gunaydin..bugun de 3 mil leslie yaptim ve yesil çay içtim...
ispanyol sen bizden önce leslie'ye başlamişsin ve daha fazla yapiyorsun nasıl bir değişiklik oldu mu kilonda falan

Belden sorun yok diye ölçmedim canım bugün onlarıda ölçerim. Tam bilmiyorum canım annem ölçtü baseni yan durdum poponın bitiş yerinden ölçtü acaba biz mi yanlış ölçtük. Ölçüleri tam ayarlayamıyorum zaten ya hep farklı çıkıyor aynı yeri tutturamıyorum :/
benim de öyle hep aynı yerden ölçmek zor .. ölçü nasıl alınır bakıcam netten ..
Günaydın canım benim bu sanah yalan oldu yürüşüm basemciklerim şişmiş boğazım acıyor sabah kalktığımda zor nefes alıyordum kahvaltıdan sonta yürücem artık bende
çok geçmiş olsun tatlım.. yat dinlen bir süre..
gunaydin..bugun de 3 mil leslie yaptim ve yesil çay içtim...
ispanyol sen bizden önce leslie'ye başlamişsin ve daha fazla yapiyorsun nasıl bir değişiklik oldu mu kilonda falan
3 haftadır düzenli yapıyorum haftada 1 gün dinlenme günü..diyet de yapıyorum.. 1.5 kilo anca vermişim.. doğum yapalı 4.5 ay oldu.. regl olsam daha kolay vereceğim ..

kızlar fatsecret diey bir program indirmiştim tlfona.. onagöre 1 saat leslie 562 kalori harcatıyor

Selam kızlar.ben de dün 1 mille başladım.çocuk hasta belki bugün yapamam.ama planım şu:1+3 mil arka arkaya yapıcam (birkac hafta sonra sadece 5 mil yapabilirim) ardından bölgesel videolar, squat falan sonrra esneme videosu ile bitiricem.bütun bilgilerimi kalorisepeti.comfan takip edicem.oraya yediklerini, sporlarını yaziyorsun.hesaplayıp kaydediyor.ordan da buraya aktarırım.herkese kolay gelsiinn:KK51:

benim de öyle hep aynı yerden ölçmek zor .. ölçü nasıl alınır bakıcam netten ..

çok geçmiş olsun tatlım.. yat dinlen bir süre..

3 haftadır düzenli yapıyorum haftada 1 gün dinlenme günü..diyet de yapıyorum.. 1.5 kilo anca vermişim.. doğum yapalı 4.5 ay oldu.. regl olsam daha kolay vereceğim ..
çok sağol canım.
kızlar fatsecret diey bir program indirmiştim tlfona.. onagöre 1 saat leslie 562 kalori harcatıyor
oo süpermiş bundan sonra bende 5 mile yapıcam dayanıcam artık. sen hangi videodan yapıyorsun canım

Selam kızlar.ben de dün 1 mille başladım.çocuk hasta belki bugün yapamam.ama planım şu:1+3 mil arka arkaya yapıcam (birkac hafta sonra sadece 5 mil yapabilirim) ardından bölgesel videolar, squat falan sonrra esneme videosu ile bitiricem.bütun bilgilerimi kalorisepeti.comfan takip edicem.oraya yediklerini, sporlarını yaziyorsun.hesaplayıp kaydediyor.ordan da buraya aktarırım.herkese kolay gelsiinn:KK51:
waaaoowww spor planınnharika.. ben biraz kilo vereyim de öyle ekleyeceğim jillian callan ..

çok sağol canım.

oo süpermiş bundan sonra bende 5 mile yapıcam dayanıcam artık. sen hangi videodan yapıyorsun canım
o verdiğim linkte vardı 5 mil onu yapıyorum.. daha farklı diğerlerinden daha hızlı

Bır soru sorucam spor salonlarında bır kaç gün spor yaptırmıyor lar vücut ü dınlendırıyolar vücut alısıp günlük aktivite sayıp zayıflamaz dıye haftada 4 5 gün spor yapıyorlar bız hergün mu yapalım? Bıldıgı birsey olan paylassın lutfen

Leslie 5mil yaptım kızlar ilk defa yaptım 5 mil öldüm bittim ya çok terledim :)
çok iyi değil mi.. ben en çok bunu sevdim
Bır soru sorucam spor salonlarında bır kaç gün spor yaptırmıyor lar vücut ü dınlendırıyolar vücut alısıp günlük aktivite sayıp zayıflamaz dıye haftada 4 5 gün spor yapıyorlar bız hergün mu yapalım? Bıldıgı birsey olan paylassın lutfen
ben de haftanın 1 günü dinlenme verdim kendime.. en az haftanın 3 günü yapmak gerekiyor ama hergün yapmanın zararlı olduğunu düşünmüyorum.. kalori yakıyoruz sonuçta
ama uzman birine sormak lazım yine de

çok iyi değil mi.. ben en çok bunu sevdim

ben de haftanın 1 günü dinlenme verdim kendime.. en az haftanın 3 günü yapmak gerekiyor ama hergün yapmanın zararlı olduğunu düşünmüyorum.. kalori yakıyoruz sonuçta
ama uzman birine sormak lazım yine de

şöyle deniyor
eğer yürüme, yüzme aerobik gibi sporsa hergün yapılmalı su içmek yemek yemek gibi hayatımızın bir parçası olmalı.. haftada 3 den az spor yapanla hiç yapmayan arasında fark yokmuş
ama zorlamalı bir spor yapılıyorsa örn 1 saatten uzun süren tenis, 7 km üstünde koşu gibi o zaman haftada 3 -4 kez olması gerekirmiş

EVTTT ölçülerimi yazayım;
bel 90
basen 105
bacakta(doğru yerden olmussem ) 63 cm
boy 1.55 cm
sabah tartıldım 61.4 kg (hedef en fazla 55 olmalıyım 50 olsam ucarım havalarda)
dun 1mil ve temızlık yaptım sımdıde 1mil yaptım umarım işe yarar
yemekten fazla kısamıyorum sutum cok cok fazla olmadıgı ıcın ıkı ay daha yemem lazım aksam 7 den sonra yemıyorum ama:)

haftaıcı yaparız bızde haftasonu esler evde zaten dısarda oluyoruz hareket etmıs oluyoruz yani ben kendımden ornek verıyorum

1 mil daha yaptım cok terledım ama oğlum bı tarafta aglıyor hem ona kırmızı balık söyluyorum hem ellerimi çırpıyorum hemde leslei ye devaö edıyorum halım komediydi yani..

X