squat yapıyorum ve bacak ve kalça için pilates hareketleri yapıyorum. bacak için yürüyüş iyi gelir diye bu leslieye başladım yok yok pes etmek yok sıkılsamda yapcambana da diğer sporlardan daha eğlenceli geldi.. değişik bir şey dene istersen zumba falan.. yine burda paylaşıma devam edersin
süpersinnnnnsquat yapıyorum ve bacak ve kalça için pilates hareketleri yapıyorum. bacak için yürüyüş iyi gelir diye bu leslieye başladım yok yok pes etmek yok sıkılsamda yapcam
teşekkür ederim inşallah hepimiz istediğimiz vücutlara sahip oluruzsüpersinnnnn
canım 1 mil olan 15 dk sürüyor..diğer linkten açamadın mıispanyol canım google leslie 2 mıle yazdım youtube çıkan görüntü 10 dk ıdı 2 kere yaptım bır sabah bırı de 14.00 de doğru mu yapıyorum?
Canım 15 dk 32 dk 60 dk olanları ındırdım 2 mıle kac gün yapalım 5 gün diyor ama sana sormak ıatedım
bence de 4-5 gün yap, tempoya alış sonra 3 mile gecersinCanım 15 dk 32 dk 60 dk olanları ındırdım 2 mıle kac gün yapalım 5 gün diyor ama sana sormak ıatedım
tabb ki canımm hoşgeldinnmerhaba..
beni de araniza kabul eder misiniz
çok iyi başaldın canım2 mıle yaptım :)
Tamam ben de emziriyorum göğüs yok bugün tartıldım geçen hafta 84.9 bu hafta 84.6 sadece 300 gr O yüzden yarın ıns daha sıkı yapıcam leslieisim göğüs bel göbek kalça basen bacak
İspanyol
chatlax
zeynepravzanur
pazartesi ölçülerimizi yazarız 1 ay sonra da bakarız incelme ne kadar diye..
bizimle devam edecekler listeye eklesinler kendilerini olur mu.. ben,im aklıma gelmedi
olsun canım ben de 700 gr vermişim.. sen regl oldun mu.. regl olsam çok hızlı veriyorum ilk kuzumda öyle olmuştu.. haftada 2 ser 2 ser gitmiştiTamam ben de emziriyorum göğüs yok bugün tartıldım geçen hafta 84.9 bu hafta 84.6 sadece 300 gr O yüzden yarın ıns daha sıkı yapıcam leslie