1 ay düzenli olarak leslie ve benimle yürüyüşe var mısınız ?

bana da diğer sporlardan daha eğlenceli geldi.. değişik bir şey dene istersen zumba falan.. yine burda paylaşıma devam edersin
squat yapıyorum ve bacak ve kalça için pilates hareketleri yapıyorum. bacak için yürüyüş iyi gelir diye bu leslieye başladım yok yok pes etmek yok sıkılsamda yapcam

ispanyol canım google leslie 2 mıle yazdım youtube çıkan görüntü 10 dk ıdı 2 kere yaptım bır sabah bırı de 14.00 de doğru mu yapıyorum?

kızlar bir liste yapalım mı kim var kim yok ,yürüyüşler yapılıyor mu kontrol etmiş oluruz..
bir de pazartesi ölçülerimizi alalım olur mu
göğüs, bel göbek kalça basen bacak gibi..
ben emzirdiğim için göğsü almayacağım ..

isim göğüs bel göbek kalça basen bacak

İspanyol
chatlax
zeynepravzanur
pazartesi ölçülerimizi yazarız 1 ay sonra da bakarız incelme ne kadar diye..
bizimle devam edecekler listeye eklesinler kendilerini olur mu.. ben,im aklıma gelmedi

hoşbuldum:)
bende kendimden bahsedeyim.36 yasindayim.21 aylik bir oğlum var.leslie yi uzun zamandır duyuyordum ama hiç nasıl bir şey olduğuna bakmamiştim.Geçen gün seyrettim ve çok eğlenceli geldi(tabi hepsi öyle değil) 3 mile i indirdimve dün yapmaya başladim ama anca 1 mili tamamlayabiliyorum:) dün sabah 1 ogleden bsonra 1 mil olarak yaptim.vucudum bayagi hamlamiş bugun bacaklarim ve kollarim agriyordu.bu sabahtan 1 mil yaptim birkaç gün sonra artiririm diyorum.ben ocaktan beri her hafta cuma gunleri kilo ve vücut olculerimi aliyorum ama sadece bel-gobek-kalca ve basen...pzt bildirelim diyorsaniz ona da uyarim

Tamam ben de emziriyorum göğüs yok bugün tartıldım geçen hafta 84.9 bu hafta 84.6 sadece 300 gr O yüzden yarın ıns daha sıkı yapıcam leslie

ben pazartesi yapabilirsem tablo yapıcam.. daha zevkli olur hem de

Tamam ben de emziriyorum göğüs yok bugün tartıldım geçen hafta 84.9 bu hafta 84.6 sadece 300 gr O yüzden yarın ıns daha sıkı yapıcam leslie
olsun canım ben de 700 gr vermişim.. sen regl oldun mu.. regl olsam çok hızlı veriyorum ilk kuzumda öyle olmuştu.. haftada 2 ser 2 ser gitmişti

Doğum yapalı 9 ay olucak 2 kere lohusa ıken de tık yoktu dr emzırıyorsun dedı hormon testere yaptırdım prolaktin den dedı ılac veremem emzırdıgımuz sürece boyleymıs

1 yıl olamayabiliriz emzirdiğimiz için.. ben oğlumda 6. ayda olmuştum.. bu aralar bir hareketlenme var karnımda sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…