1 ay düzenli olarak leslie ve benimle yürüyüşe var mısınız ?

bu arada bugünkü ölçülerim
kilo. : 73
bel. :87
göbek:98
kalça :105
basen:102
kilo olarak pek birşey farketmese de genel bir sıkılaşma var

hadi gözün aydın ispanyol :)
bende dün 3 mile yaptim ama bugün yapamayacagim sanirim.dün oğlum PC yi halletti çalişmiyor şu an
aaa kötü olmuş.. ben bazen oğlanın elinden alamadığımda kafama göre yapıyorum aynı hareketleri
bu arada bugünkü ölçülerim
kilo. : 73
bel. :87
göbek:98
kalça :105
basen:102
kilo olarak pek birşey farketmese de genel bir sıkılaşma var
seninle kilolarımız ve ölçülerimiz çok yakın.. benimde vücut kontürüm daha düzgün sanki

Canimm ben de regl oldum Leslie çok istedim ama annemlerdeyim ya canım ne alan ne de zaman bulamadım ama cuma dönüyoruz. Artık baslicam. Canım bu arada sütünü etkiledi mi regl benim azaldı gibi sanki

gunaydin kizlaaarr..
dun sabah 3 mil yatim..kizim uyandigi icin 5 e tamamlayamadim.

Canimm ben de regl oldum Leslie çok istedim ama annemlerdeyim ya canım ne alan ne de zaman bulamadım ama cuma dönüyoruz. Artık baslicam. Canım bu arada sütünü etkiledi mi regl benim azaldı gibi sanki
ilk iki gunu azaldi evet ama dun normale döndü

selam kizlar..bu sabah da 3 mil yapabildim..fıstığım izin vermedi fazlqsina

kizlar yeni bir topic acildi leslie ile yürüyüş icin..ben orada devam edebilecegimizi düşünüyorum ..burada az kisiyiz ve paylasimlarimiz az..orada daha cok motive oluruz ne dersiniz...yine burayi da takip edecegim ama oraya da katılacağim..gelirseniz linki veriyim

Bende yazin leslie ile 10 kg vermiştim su anda bir 10 kg daha fazlam var 15 yasimdayim 170 boyunda 79 kiloyum araniza alirsaniz sevinirim ablalarim

Hanımlar konu açılalı baya olmuş elinde leslie nin 5 millik videosu olan var mı ? Leslie başlıklı tüm konulara yazıyorum. Elinde olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…