- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
uf hiç sorma benim adamda dün karşımda makarnaları pastaları börekleri götürdü, bide beni kızdırmak için sen niye yemiyon diyoaynen canım süt içtim bi görsen halimi çok komik bizimki mantı bende süt içtim
aman napıyım kefiri komple içtim destek olsun bana diye baygınlık falan yok çorbayıda içtim ya
hehehehehee seninkied iyimiş canımuf hiç sorma benim adamda dün karşımda makarnaları pastaları börekleri götürdü, bide beni kızdırmak için sen niye yemiyon diyoben çok yedim tokum dedim bende:))
İndi mi şişlik canım, ben hiç 20lik diş çıkarmadım yaa 40ımda çıkarcam heralde eşimde hiç çıkarmadıhehehehehee seninkied iyimiş canım
benimkide bardak getirdi süt aldı
geldi sırnaştı sabah yanağım şişmiş
gülüp duruyordu karşımda
Benim çıkmadılar alt dişlerime dönüklerİndi mi şişlik canım, ben hiç 20lik diş çıkarmadım yaa 40ımda çıkarcam heralde eşimde hiç çıkarmadı
zaten o dişler hep insanı mahvediyo, dur bende yeşilçayımı içeyim:)Benim çıkmadılar alt dişlerime dönükler
çıkmaya çalıştıkça baskı yapıyorlar ağrıyor dişlerim
buna yamulmasına sebeboluyor canım
inmedi daha büyüdü
allah tan yemişim yemek şimdi yiyemem
yeşilçay içiyorum şu an
ah kuzum neşer çekiyorum sorma hiçzaten o dişler hep insanı mahvediyo, dur bende yeşilçayımı içeyim:)
sağol sanada afiyet olsuntatlım:)ah kuzum neşer çekiyorum sorma hiç
afiyet olsun
günaydın canımgünaydın günlüğüm bizim kızlar yokken yazayım sana
benim su kaybım dğn yerine geldi 58,80 geldim
annem tam yiyebilceğim yemekler yapmış
nese dişim hala şiş çok açamıyorum hemen kanıyor
ama bişey farkettşm ölçtüm incelmem devam ediyor
kefir ve yeşilçay işe yarıyor
tartılma kuzum su toplamışsındır bişey olmazgünaydın canım
ben proteine yeniden başladım :) yumurta ve zeytin yedim.. peynir yiyemiyorum ben
kilom 66,100 çok sinir oluyorum 65,300 dü ya nasıl oluyo anlamıyorum
motivasyonum bozuluyo tartılmıcam pazar akşamına kadar..
Tartılmıcam canım bakalım dayanabilirsem tabi :)tartılma kuzum su toplamışsındır bişey olmaz
benimde sapıttı gene dişim yüzünden
bende söz verdim ama dayanamıyorum canımTartılmıcam canım bakalım dayanabilirsem tabi :)
güvenemiyorum tartıya ben yaa eşimi de her tartıldığında değişik çıkıyo kilosu.. ben bide sabahları maydonoz yemeye başlıcam ödem atmak için :)bende söz verdim ama dayanamıyorum canım
1 gün 57 i gördüm sonra gene 58 oldum
güvenemiyorum tartıya ben yaa eşimi de her tartıldığında değişik çıkıyo kilosu.. ben bide sabahları maydonoz yemeye başlıcam ödem atmak için :)
tartınız bozuk sanırımgüvenemiyorum tartıya ben yaa eşimi de her tartıldığında değişik çıkıyo kilosu.. ben bide sabahları maydonoz yemeye başlıcam ödem atmak için :)
biz bişey yapmıyoruz canımsiz burda ne yapıonuz
ben anlamadım nasıl bir diyet bu nasıl vercez bu kiloları hiç paylaşmamışınız
ben 66 kilodan 58 edüştüm .ama durdu şimdi veremiyorum dayanıyor kilolar kurtulamıyorum.
şok diyet istemiyorum zaten ben spor yapıyorum ve beslenme alışkalığımı değiştirdim kendime sınırlamalar koyarak zayıflıyorum.Fakat gripten dolayı spora ara vermek zorunda kaldım.Kadınlar Kulubunede herkesin deneyimlerinden kendime ders çıkararak kendimce doğru olan bir zayıflama programı çıkarmak ve o yolu izlemek istiyorum.forumları okuyorum pek fazla paylaşımda bulunulmamış konu doğru içerik az geldi.biz bişey yapmıyoruz canım
az ve z besleniyoruz o kadar
yediklerimizi paylaşıyoruz hatalarımız varsa söylüyor şok diyet falan yok yani
sabahları kahvaltı öğlen ne çıkarsapeki ne yiyerek zayıflıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?