- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
ne demek bebişim, sıvı yicem diye aç kalma biran önce iyileşsağol canım benim allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek bebişim, sıvı yicem diye aç kalma biran önce iyileşsağol canım benim allah razı olsun
hemde nasıl canımGeçmiş olsun canim benim zor günler seni bekliyor sanirim tuh zor is bu diş isleri
Kiizzz son günlerde 57 dimm aldim geldimm sevinmee
aaaa yanlış mı okumuşum sanki kahvaltıda bi dilim ekmek vardııı tüh bu sabahta yedim tam tahıllı bi dilim.. tuvalete iki günde bir bazen hergün çıkarım canım.. normalde zaten sıvı tüketimnden hep tuvaletteyim ama bi ödem var farkındayım hep şiş hissediyom kendimi napçam beeennnekmek yasak bu proteinde bu bir
ikincisi ödem tutmuşsun
tuvalet sorunun varmı canım
kızz deli gibi açım anlatamam az simit atıyım dedim ısıramadım ya benne demek bebişim, sıvı yicem diye aç kalma biran önce iyileş
kızzz bardak çorba dioz sana simit mi diozkızz deli gibi açım anlatamam az simit atıyım dedim ısıramadım ya ben
sen bişey yapmıycan da ben seni pataklıycamaaaa yanlış mı okumuşum sanki kahvaltıda bi dilim ekmek vardııı tüh bu sabahta yedim tam tahıllı bi dilim.. tuvalete iki günde bir bazen hergün çıkarım canım.. normalde zaten sıvı tüketimnden hep tuvaletteyim ama bi ödem var farkındayım hep şiş hissediyom kendimi napçam beeennn
Duramamışım offff yarın başlıyom o zaman ben proteine ödemi nasıl atarım su içince kendimi çok rahatsız hissediyorumsen bişey yapmıycan da ben seni pataklıycam
kızım delimisin sen karbonhidratsız 3 gün duramadın mı
kızzz bardak çorba dioz sana simit mi dioz
su iç 2 2.5 lt fazlası da zarar ben 8 bardak su içiyorumDuramamışım offff yarın başlıyom o zaman ben proteine ödemi nasıl atarım su içince kendimi çok rahatsız hissediyorum
kızma bebeğim herşey çok güzel koktukızzz bardak çorba dioz sana simit mi dioz
kızma bebeğim herşey çok güzel koktu
kefirimi içtim yaa öğlen alcam bana kızma canım yanıyor zaten
sadece denedim yiyemedim zaten
zaten hiç sevmediğim şeyler bile güzel koktuyiyemezsin tabi, ekmek ve türevi sert şeyler can yakıyo dedik sana ama çok canın çektiyse çayla iyice yumuşataıp yemeyi deneyebilirsin en azından nefsin körelir
yapıyoruz canım ama 3 gün falanKızlar bu arada sanirim protein diyeti yapiyosunuz , ama verdiğiniz kilolari bitirir bitirmez alirsiniz haberiniz olsun . bi ara bende lahana corbasi diyeti yaptim 3 kilo verdim diye sevindim biraktigim hafta yine ayni kiloma geri döndüm . bence düzenli ve saglikli beslenerek ama az yiyerek zayiflayin ki kalici olsun
zaten hiç sevmediğim şeyler bile güzel koktu
yada ben herşeyi seviyorumda haberim mi yok