• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

boy 158
kilo 52
bende 47 olmak istiyorum fit olabilmek için. ben de azar azar canımın çektiklerini yiyerek zayıflama taraftarıyım AsSsk AsSsk gibi
canım az kaldı zaten neden zorlıyım zaten
şu an diyet umrum değil açım çünkü kuş gibi yemek yiyiorum
patronda canımı sıktı:KK67:

boy 158
kilo 52
bende 47 olmak istiyorum fit olabilmek için. ben de azar azar canımın çektiklerini yiyerek zayıflama taraftarıyım AsSsk AsSsk gibi
kız fırtlatma dur herkez benim tartıma bozuk diyor ama değil
sende hep aynı yere koy canım aynı yerde dursun
düz zemin gerekli
düz zeminde zaten kuzucum her odada tartılcam akşama bakalım ne olcak :D naptı patron yahu

düz zeminde zaten kuzucum her odada tartılcam akşama bakalım ne olcak :KK70: naptı patron yahu
deli yaa elemanların totoşuna motor taktım ben
neden müşteirleri aramıyon diyor
yok neden cep telleri alınmıyor diyor
bende cevabı ytapıştırdım deli etti beni
yanağımda kocaman bi şiş sinirlerim tepemde zaten:KK62:
sanada kızcam şimdi :KK67: tek yerde tut şu tartıyı benm buzdolabının önünde

deli yaa elemanların totoşuna motor taktım ben
neden müşteirleri aramıyon diyor
yok neden cep telleri alınmıyor diyor
bende cevabı ytapıştırdım deli etti beni
yanağımda kocaman bi şiş sinirlerim tepemde zaten:KK62:
sanada kızcam şimdi :KK67: tek yerde tut şu tartıyı benm buzdolabının önünde
Kızz buzdolabına mı çıkıyonuz dicektim :D yok yavrum benimde kullanmadığım odamda yerde duruyo işte ben gelip geçerken çıkıyom üstüne hep :D
boşver patronlar hep öyle yavrum

sayfaları atlayınca geriye doğru onun msj larda resmin altında yazıyor

hımmm anladım canım
yok mutfakta durursa yemek yemedne önce tartılırım yemek yer tartılırım su içer tartılırım yani ben

bende tatlı ya da çikolataya saldıracağımda gidip tartılıyorum, moralim bozuluyo sonra iştahım kaçıyo. bilinçli kaçırıyom:KK70::KK70::KK70:

kızlar ben bugün öğle yemeğinde bi kepçe mercimek çorbası içtim 2 kaşıkta yoğurt yedim sonrada bi avuç badem yedim protein içeriyomuş çok yalnız çok acıktım beennn:(

kızlar ben bugün öğle yemeğinde bi kepçe mercimek çorbası içtim 2 kaşıkta yoğurt yedim sonrada bi avuç badem yedim protein içeriyomuş çok yalnız çok acıktım beennn:KK43:
tavuk vye benzeri yeseydin daha iyi mercimek az gelmiştir canım

Back